Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 159

Thread: Nintendo lanseaza in sfarsit o noua consola!

  1. #41 SP
    Member dani20's Avatar
    Eu n-am jucat acele jocuri în copilărie pentru că nu am avut console. Am avut tot felul de clone spectrum, începând de prin anii '85, iar prin '95 mi-am luat primul PC, după care am mers numai pe PC. Acum câțiva ani (vreo 3 cred) am descoperit Nintendo, așa că joc cu plăcere și ultimul Zelda pe Wii U, și primul Zelda, pe 3DS, în Virtual Console. O astfel de consolă retro cu o grămadă de jocuri incluse, care se conectează ușor la un TV modern, ar fi o reală bucurie pentru mine; nu e vorba de nicio vanitate și de niciun snobism. Știu că le-aș putea juca pe emulator, am și încercat câteva, dar e mult mai plăcut să stai în fotoliu, cu controlerul în mână, decât să stai la birou sau cu laptopul în brațe .

  2. #42 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu am avut doar Atari cu jocuri varza. Pe mine m-ar bucura sa pot achizitiona consola asta retro si sa-mi invat copilul un pic de istorie consolistica

  3. #43 SP
    Member dani20's Avatar
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Eu am avut doar Atari cu jocuri varza.
    Eu mai am și acum un Atari ST 1024. Dar nu mai am mouse-ul și nu e compatibil cu mouse-urile seriale de PC. Într-adevăr, jocuri cam varză .
    Copiilor de azi nu știu cât le-ar plăcea jocurile retro; fi-mea nu prea are răbdare cu ele, ei vor mai mult grafică. Iar jocurile Nintendo, mai ales cele mai vechi, sunt recunoscute pentru faptul că sunt destul de dificile; îți trebuie multă perseverență și antrenament ca să le duci la capăt

  4. #44 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    SNES-ul asta, alaturi de Pokemon Go s-ar putea sa scoata din rahat Nintendo.
    Tocmai ce-am vazut niste cifre.. ouch.
    Nintendo Ships 220,000 Wii U and 940,000 3DS Units in Latest Quarter; Heavy Losses Announced | DualShockers

    PS: am auzit ca NX s-ar putea sa fie ceva mobil.. deci bag de seama ca pe partea de vanzari hardware baietii stau prost, dar vor in continuare sa se niseze si sa "inoveze". Nu cred ca au de gand sa intre pe acelasi segment de piata cu $ony sau M$.

  5. #45 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    @dani20 - eu sunt sigur ca unui copil din ziua de azi ii place mai mult sa se joace pe o consola Nintendo decat pe un telefon mobil sau tableta (ma refer aici la jocurile "franciza" cunoscute) insa parintilor nu cred ca le place pentru ca pretul unui joc nintendo este de obicei de cel putin 10 ori mai mare decat al unui joc de iOS sau Android.

    @Encman - specificatiile NX sunt publice si consola va avea procesor Nvidia Tegra - deci la nivel de tableta, singurul lucru care tine companie pe linia de plutire sunt numele mari pe care le detin - Mario, Zelda, Donkey Kong, Kirby, etc

    Pokemon GO - este o marca inregistrata The Pokemon Company, care nu este Nintendo insa unde Nintendo detine 32 % din actiuni (daca nu ma insel eu) si ei au dat ca si franciza jocul catre Niantic (o companie care a fost lansata de cei de la Google ) ma rog .. e foarte interesant ca in momentul in care s-a anuntat ca Pokemon GO nu este "pure" nintendo, actiunile acestora au scazut 13 puncte in ultima luna crescand de la 17 $ la 37 $ .. apoi scazand la 25$ (la momentul de fata fiind 27$)

    Eu spun ca cei de la Nintendo ar fi trebui sa scoata niste titluri triple A in preajma sarbatorilor - un nou Metroid, un nou F-zero sau chiar un nou Donkey Kong (pastrand Zelda / Mario pentru noua platforma NX care probabil va veni anul viitor)

  6. #46 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar de asta de la SEGA ce ziceti ? - Sega takes on Nintendo with retro Mega Drive consoles

  7. #47 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    "You can also load additional game ROMs on an SD cards and enjoy them on the portable console." - asa da!

    Eu in continuare nu sunt de acord cu a susține o asemena strategie de marketing. In loc sa inoveze Nintendo mizeria lor de consola (ma scuzați, dar NX are specificații de tableta), încearcă sa mai mulgă niște vaci fosilizate.

    In tinerețe am apucat doar SNES, si chiar si acum mai emulez jocuri din cand in cand pentru ca multe sunt fantastice, dar din pura principialitate si din respect pentru industria gaming-ului refuz sa susțin orice încercare de a face bani din jocuri deja apărute. Ca e vorba de remasters, ca e vorba de Nintendo acum, fie imi pun pofta in cui (pentru ca si mie imi face cu ochiul cate un remaster), fie cumpar SH de pe bazar, ca sa fiu sigur ca de la mine cel puțin compania aia nu primește nici un leu.

  8. #48 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Mersi de info @rodarkone, stirile apar mai repede decat pot tine eu pasul aparent
    Am prins din zbor acum vreo 2 zile ca este ceva leaked info cu privire la NX.. vad ca deja e cam oficiala treaba.
    Deci o sa faca o mare sfaraiala si cu NX ..in principiu o sa mulga in continuare cam tot ce ai enumerat tu acolo. Probabil vor fi si niste bundle-uri, sau ceva lucratura fina de marketing gen "Pokemon Go ready" pentru a stimula vanzarile.
    Mie imi pare rau ca nu va fi competitor direct pentru PS si XBOX, ma gandisem la un moment dat cand ne agitam noi pe-aici, ca NEO ca Scorpio.. cum ar fi daca ar veni Nintendo cu NX si darama sandramaua.
    Cat despre Pokemon Go/Niantic/Google, nu avem prea mult habar, m-am amuzat de "fenomen" si-atat. Chiar si-asa, tot aduc $$ in vistierie, si ca sa vezi, tot dintr-o franciza veche, tot ceva software.. hah!

    @Espiritus, bine punctat! Problema mea este ca se re-lanseaza jocuri (eventual doar o rezolutie mai mare si-atat, fara improved AI, fara bug-uri reparate, etc), unele nici macar remaster, ce sunt oricum puse in poala unui 3rd party care nu a facut un joc in viata lui si doar executa.
    Iar atunci cand e gata (in majoritatea cazurilor), un astfel de joc are acelasi pret "consacrat" de lansare, 60$. Ce manarii au si publisherii astia.. dar asta e alta discutie.
    Nu vrei "tu" mai bine sa ma lasi sa bag naibii discul ala "de pe generatia trecuta", in cutiuta asta de generatie curenta si sa ma joc linistit? Acelasi lucru aplicabil si pe partea de digital. Pe vremuri.. texturi noi, bug-uri reparate, content la un loc, era numit patch. Acum sunt DLC/season pass/remaster/sau cine stie ce alte mizerii mai nascocesc.
    Dar foamea e mare, nu mai bine platesc eu acelasi joc de mai multe ori..

    Si ca tot fi vorba, nu-i am la suflet prea mult pe-astia de la IGN, dar se asorteaza cu topicul:
    How I Bought the Same Game 10 Different Times - IGN Video

    LE: practic singura consola "stationara?!" pe care Nintendo o scoate va fi acest clasic NES si nu NX.. good times!

  9. #49 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Consola portabila de la SEGA e da bomb, vreau si eu una.
    Ca sa nu mai zic ca what a great time to be alive, invierea consolelor retro

  10. #50 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Leni View Post
    Must buy din prima zi cu cotroller extra. Sper doar sa apara si in Europa, iar pretul sa fie macar comparabil cu cel din US
    Vom aduce consola si va fi pe toate site-urile voastre obisnuite pentru precomanda in scurt timp.

  11. #51 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Vom aduce consola si va fi pe toate site-urile voastre obisnuite pentru precomanda in scurt timp.
    Salut Răzvan.
    O să fie disponibilă și cea de la Sega?
    Mersi.

  12. #52 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Si pe mine m-ar interesa sa stiu daca veti avea si consola portabila. multumesc anticipat.

  13. #53 SP
    Junior Member Kralizeh's Avatar
    A aparut la Emag cu lansare in 11.11.2016

  14. #54 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cu 20 de euro în plus...

  15. #55 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Aștept Sega. Două controlare și mai multe jocuri.

  16. #56 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Macar nu e asa pe fata cum este la RX 480 de exemplu.. Of, romanismele astea..

  17. #57 SP
    Banned Templier's Avatar
    RX???

  18. #58 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Ideea Sega cu o consola portabila nu e rea de loc mi se pare mult mai potrivita vremurilor actuale. Daca tot faci o replica fa una utila. Altei console legata la tv chiar nu-i vad rostul pt jocuri care merg pe ultimu jaf de telefon. Dar o alternativa la smartphone (+un controller bluetooth dedicat+emulator) e o idee buna.Consola lor ar permite sa joci jocurile copilariei pe un dispozitiv potrivit timpurilor actuale. Plus ca o poti lua oriunde: tren, metrou, avion, la plaja etc . , locuri mult mai potrivite pt jocuri de genul decat acasa. Numai sa aiba optiun de save (sa nu zic savestate) ca altfel as vrea sa il vad pe ala care are nervii sa termine un joc, reincepandu-l de fieare data de la inceput.

  19. #59 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Numai sa aiba optiun de save (sa nu zic savestate)
    Mai mult ca sigur va avea optiune de savestate. Orice emulator stie sa faca asta, nu e mare filosofie.

  20. #60 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @Templier I see what you did there..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Noua consola Nintendo: Nintendo 2DS By storm89shadow in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 12 Last Post: 16-10-2013, 15:44
  2. Replies: 7 Last Post: 26-10-2012, 03:06
  3. Apple lanseaza in sfarsit iPhone 5 By MonkY in forum Tech News
    Replies: 45 Last Post: 17-09-2012, 18:49
  4. Pre-E3 Nintendo. Detalii privind noua consola! By BirauStefan in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 05-06-2012, 14:17
  5. Nintendo prezinta o noua consola... Wii U By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 38 Last Post: 10-06-2011, 03:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts