Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Assassins Creed 2: sistemul economic detaliat

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    Assassins Creed 2: sistemul economic detaliat

    Sebastian Puel (game producer Ubisoft) a oferit intr-un interviu cateva informatii despre Assassins Creed 2, mai precis sistemul economic ce va fi intalnit in acest joc. Jucatorii vor primi o suma de bani pentru fiecare asasinare reusita, pentru fiecare comoara gasita sau praduind soldatii. Banii vor putea fi folositi pentru a cumpara arme, obiecte si imbunatatiri pentru Ezio, caracterul principal. Leonardo Da Vinci va avea un rol important, majoritatatea imbunatatirilor armelor lui Ezio fiind create de acesta. Assassins Creed 2 va fi lansat pe 17 noiembrie in America de Nord, in timp ce Marea Britanie va fi disponibil incepand cu 20 noiembrie. Assassins Creed 2 va aparea pe Playstation 3, Xbox 360 si PC.
    Attached Images Attached Images assasins_creed_2_1.jpg

  2. #2 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    parerea mea este k orice joc ar trebui sa aiba un sistem economic sau ceva care sa motiveze jucatorul sa continue ....Assasin's Creed chiar avea nevoie de asa ceva ,primul din serie fiind foarte repetitiv, dar totusi destul de fun

  3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Si un sistem economic cum te motiveaza?
    In general sistemele astea sunt generatoare de aberatii. Strangi din fund la inceput.. pana prinzi mecanica jocului si dupa aia aduni galeti de bani fara sens.

  4. #4 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Oricum primul din serie a fost pentru PS3 si PC facut in graba pentru ca nu avea nici un sens sa aduni steaguri sau sa omori templieri. L-am terminat zilele asta, a fost fun dar prea scurt.

  5. #5 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Exact ce avea nevoie acest joc, cateva elemente RPG. Bine ca s'au gandit la chestia asta.

    @Khan, elementele RPG la un action fac sa dispara monotonia si plictisul care apar la un moment dat, dupa ce faci n killuri, si vezi ca nu te alegi cu nimic.

    Anyway, can't wait.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts