Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Call of Duty: Infinite Warfare disponibil acum in Romania

  1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Call of Duty: Infinite Warfare disponibil acum in Romania

    Dupa cum stiti, de azi noul joc Call of Duty este disponibil si la noi. In curand subsemnatul o sa publice o recenzie pentru deja prea hulitul Call of Duty Infinte Warfare. Recenzia pentru Modern Warfare Remastered o sa fie si aceea disponobila, cel mai probabil e mai asteptata decat recenzia noului joc. Vom vedea pana la urma daca dracul e chiar atat de negru sau daca Jon Snow stie pana la urma ceva. Am sa va las si comunicatul de presa oficial un pic mai jos, am fugit, ma cheama datoria!

    București, România – 4 noiembrie 2016 – Call of Duty®: Infinite Warfare este acum disponibil în magazinele din România, acaparând jucătorii într-o poveste de război care, pentru prima dată în istoria francizei, se întinde dincolo de granița planetei noastre, în vasta întindere a sistemului solar. Publicat de Activision Publishing Inc., subsidiară Activision Blizzard, și dezvoltat de Infinity Ward, Call of Duty: Infinite Warfare este disponibil și într-o versiune Infinite Warfare Legacy Edition ce include campania single-player și 10 hărți din Call of Duty 4®: Modern Warfare®, acum relansat cu o nouă haină sub forma Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered*.

    Call of Duty: Infinite Warfare pune povestea în prim plan, cu un fir narativ bogat și imersiv. Infinity Ward cucerește noi frontiere, explorând dificultățile și responsabilitatea reieșită din ocuparea unei funcții de conducere. Într-un moment total potrivnic, jucătorul va prelua postul de căpitan al unei nave de război și va lupta împotriva unui inamic necruțător. Soldați experimentați vor fi puși în situații extraordinare care le vor testa capacitățile dobândite în timpul antrenamentelor și le vor dezvălui propriul caracter, pe măsură ce învață să conducă și să ia acele decizii dure, dar necesare pentru a-și asigura victoria. Jocul introduce în Call of Duty locații nemaivăzute până acum, arme noi, dar și abilități ingenioase. Întreaga campanie, din momentul în care ești pe picioarele tale și până în carlinga navei spațiale pe care o pilotezi, este o experiență fără întreruperi, cu foarte mici momente de încărcare a nivelurilor, livrând acele scene memorabile de care fanii s-au îndrăgostit.

    În ceea ce privește acțiunea online, Call of Duty: Infinite Warfare promite să lovească cu impact maxim și să recreeze acel război viitor în care fiecare secundă contează. Modul multiplayer al jocului vine cu o îmbunătățire a sistemului de deplasare din Call of Duty, concentrându-se pe conflictele din linia întâi. De asemenea, Infinite Warfare include și un mod Zombies cooperativ care va azvârli jucătorii într-o poveste nouă și originală, cu mecanici noi de gameplay.

    Unul dintre cele mai impresionante titluri din toată seria, Call of Duty 4: Modern Warfare este acum refăcut pentru noua generație de console. Supervizat de Infinity Ward și dezvoltat de Raven Software, Call of Duty: Modern Warfare Remastered* plasează jucătorii într-un thriller modern, plin de momente palpitante care l-au propulsat printre jocurile cele mai bine primite de critici.

    Call of Duty: Modern Warfare Remastered se poate lăuda cu un nivel vizual de invidiat, cu texturi de rezoluție mare și detalii în plus, iluminare HDR, efecte de particule iluminate și umbrite în timp real, animații și sunete refăcute plus multe alte îmbunătățiri. Fanii vor retrăi campania faimoasă din Modern Warfare, fiind purtați alături de căpitanul Price, Gaz și Soap pe parcursul misiunilor din jocul original precum “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf” și“Crew Expendable.” Jucătorii vor avea parte și de modul online multiplayer care a redefinit Call of Duty, introducând killstreak-uri, XP, Prestige și multe altele, în cele 10 hărți din modul multiplayer original, printre care “Crash,” “Backlot” și “Crossfire.” Restul hărților din joc vor fi livrate gratuit prin intermediul unui patch.

    Call of Duty: Modern Warfare Remastered* este inclus în următoarele versiuni Call of Duty: Infinite Warfare:

    Legacy Edition și Digital Legacy Edition – Includ atât Call of Duty: Infinite Warfare, cât și Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
    Digital Deluxe Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered și Season Pass-ul.
    Legacy Pro Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass-ul, carcasă SteelbookTM, coloana sonoră a jocului, dar și conținut digital adițional.

    Infinite Warfare și Infinite Warfare Legacy/Legacy Pro Edition, incluzând Modern Warfare® Remastered, sunt acum disponibile pentru PlayStation® 4, Xbox One și PC în magazinele Altex și Media Galaxy, cu prețuri începând de la 199.90 RON.

    Pentru a sărbători lansarea jocului, orice copie a jocului achiziționată dintr-un magazin Media Galaxy în perioada 4-10 noiembrie vine cu șansa de a câștiga o consolă PlayStation 4 Pro sau un controller PlayStation 4. Mai multe detalii, precum și regulamentul concursului, sunt disponibile prin intermediul acestui link
    Concurs Call of Duty: Infinite Warfare

    *Verificați disponibilitatea prin intermediul retailerilor locali pentru toate versiunile Call of Duty: Infinite Warfare.
    *Call of Duty: Modern Warfare Remastered conține numai 10 hărți multiplayer din originalul Call of Duty: Modern Warfare. *Restul hărților din joc vor fi livrate gratuit prin intermediul unui patch. Modern Warfare Remastered este obținut integral în mod digital. Necesită conexiune la Internet.*
    Attached Images Attached Images call-duty-infinite-warfare.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar

  3. #3 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pune mâna si încearcă jocul, mai lasă-ma si tu cu haterul ăsta nespălat, după ce Ronan a umplut forumul cu acest păcălici lipsit de talent, acum vii si tu. Mai târziu o sa pun si review.

  4. #4 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Mai mult de £10 nu dau pe el, când o să apară MW3 Stand Alone o să îl cumpăr.

    Sent from my EVA-L09

  5. #5 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Vezi ca ai postat gresit threadul asta, trebuia postat in aria de Giveaway-uri

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3 s-a tinut de cuvant si a venit si review-ul: http://www.consolegames.ro/forum/f46...e-warfare-ps4/. Enjoy!

  7. #7 SP
    Junior Member PridefulPenguin's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Vezi ca ai postat gresit threadul asta, trebuia postat in aria de Giveaway-uri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Call of Duty: Infinite Warfare By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 164 Last Post: 03-05-2017, 23:33
  2. Call of Duty: Infinite Warfare anuntat By trickz in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 11-05-2016, 16:14
  3. Replies: 1 Last Post: 03-02-2016, 11:52
  4. Replies: 1 Last Post: 10-11-2015, 01:50
  5. Replies: 3 Last Post: 04-11-2014, 21:54

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts