Grand Theft Auto Chinatown Wars a fost lansat la inceputul anului pentru DS. Criticii au apreciat jocul, dar vanzarile au fost dezamagitoare. Astfel producatorii jocului au decis sa porteze Chinatown Wars pe Playstation Portable. Posesorii acestei console se vor bucura de joc in Octombrie, mai precis pe 20 Octombrie 2009 cand jocul va fi disponibil pe Playstation Store si UMD. Nu exista detalii sau screenshots pentru versiunea de Playstation Portable a jocului, dar speram sa aflam cateva detalii despre aceasta portare in curand.

Ce atata violenta in jocuri dom'le?
.
) . Din cate am observat la DS cel ami bine se vand astea Rated E (mai ales Zelda , Mario si Pokemon) . Cred ca o sa fie vanzari duble pe psp fata de ds , desi is curios cat o sa fie de diferita versiunea asta avand in vedere ca nu avem touch screen (si aia la DS era un plus destul de mare )
. deci va trebui sa asteptam ca sa vedem cum o sa faca cei de la Rockstar mini game-urile alea de la DS pt PSP fara touch screen . si de asemena is curios cum o sa se vada . o sa fie ca si in GTA 1 si 2 (de deasupra) sau ca in toate celelalte GTA-uri de PSP (vice city si liberty city stories)

(ca doar si gta 1 si 2 au fost f tare
am jucat toate gta-urile posibile si nu puteam sa ratez si asta...dar astept si versiunea de psp sa vad diferenta

Bookmarks