Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: Fifa 10 disponibil pe 10

1. #21 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu inteleg de ce tot incerci sa reinventezi roata.
    Poti provoca strigate, tipete si incurajari si cu 3 zaruri si un perete - nu ai nevoie de un "simulator" de fotbal.
    Stiu ce inseamna multiplayer in aceeasi camera prin prisma unor alte jocuri cum ar fi Rockband.

Sa o luam altfel... Final Fantasy VII a fost cel mai bun din serie, e un adevar pe care toata lumea il stie, desi nu toti stau sa joace seria FF. Consider ca pot sa aplic aceeasi axioma si pe seria FIFA, si admit cu nonsalanta ca indiferent de cate jocuri or mai face astia pe directia asta, nu o sa iasa nimic mai bun.

Alt exemplu: seria NFS si Porche Unleashed. Nu a fost nevoie sa joc sau sa termin ProStreet sau sa astept cu infrigurare Shift. Se stie ca Unleashed e regele si ca pe directia pe care merge seria, nu au cum sa scoata unul mai bun.

2. #22 SP
    Member kane86's Avatar
    In fine... era vorba aici despre FIFA10 si ai adus in discutie si FIFA99 spunand ca e mult mai bun decat restul chiar daca nu ai mai jucat nici unul dupa aia. Si eu faceam o comparatie intre multiplayerul FIFA99 si FIFA10 (si faptul ca in 99 nu exista multiplayer ca la FIFA09de ex) nu intre FIFA, Xbox360, table, rummy, Romania-Austria, onomastici, la bere cu baietii etc. Da vad ca tot pe a ta o tii. Gata am terminat cu threadul asta....

PS Si daca analizezi un joc in functie de ce zice vecinu, colegul, site-ul nush care, 2 baieti de pe forumul x.....no comment.

3. #23 SP
    Asa.. taie-mi-o scurt ca sa ma inveti minte.

In primul rand.. era vorba despre faptul ca se va lansa un demo de FIFA 10. Nu am intrat pe threadul dedicat jocului sa spun asta. Poate atunci erai mai indreptatit sa incerci sa ma acuzi de un oaresce offtopic. Nu prea e cazul.

Multiplayerul a evoluat ca timp in ORICE joc, nu doar la FIFA. Nu mi se pare normal sa compari jocurile din punct de vedere al functionalitatii evoluate. Daca internetul si mijloacele media ar fi existat si atunci - iti garantez ca ai fi avut experiente mai placute cu gameplay-ul din 99.
    FIFA 99 nu se juca atat de mult pentru ca nu exista LOCUL unde sa o faci. Iti faceai retea de cartier cu 2-3 baieti la cateva scari distanta, si la salile de net jucai ce juca si multimea, in cazul meu - FIFA 99 in draci. La tine erau RTS-urile cap de afis - dar asta nu inseamna ca tu poti defini tot ce a jucat generatia intreaga prin actiunile tale.

Umple tu acum un i-cafe cu jucatori de FIFA 10 care sa faca campionate, laddere si galerii pe acolo. Nu cred ca reusesti. Cu camerele iti va fi mai usor totusi...

Da vad ca tot pe a ta o tii. Gata am terminat cu threadul asta....
    Deci tu de fapt de ce ai intrat pe threadul asta? Ca sa o tii pe a ta si eventual poate sa ma faci pe mine sa ma sucesc (na, 0 satisfactie). Scopul si durata vizitei care era de fapt?

PS Si daca analizezi un joc in functie de ce zice vecinu, colegul, site-ul nush care, 2 baieti de pe forumul x.....no comment.
    Sa inteleg ca tu trebuie sa gusti un c*cat care-l vezi pe strada inainte, ca sa te bucuri ca n-ai calcat in el?
    Nu mai poza in zmeu autonom - cu totii suntem influentati de mijloacele din jurul nostru pentru a alege ce ne place si ce nu.

4. #24 SP
    Member kane86's Avatar
    Da trebuie sa gust eu personal un rahat si imi place se pozez in zmeu autonom. Ia-ti o femeie omule si las-o mai usor. Noapte buna.

5. #25 SP
    Banned Venom's Avatar
    @Khan: Aici o cam dai in bara. Apreciez amintirile tale de la inceputul internetului in Romania, dar te bagi aiurea ca shaorma-n lipie. In primul rand stii ca nu trebuie sa te bagi in thread dedicat daca nu-ti place jocul. In al doilea rand nu poti sa afirmi ca ai jucat 2-3 meciuri de FIFA si gata, ti-ai facut o parere. Amesteci Final Fantasy cu FIFA. I-Cafeurile aproape nu mai exista. Asa ca ce sa se umple? Poate nu stii, dar onlineul este plin. Pe PS3 cel putin lobbyurile sunt pline. Eu am jucat FIFA '99, recunosc ca este unul dintre cele mai bune FIFA, dar sa nu exageram. FIFA 2003, FIFA 2005, FIFA 2007, FIFA 2008 sau FIFA 2009 au fost foarte bune. Si pana la urma @kane86 are dreptate: daca zici ca ai jucat 2-3 meciuri pe an, mai bine vezi-ti de treaba si comenteaza pe aria unde esti profesor. Aici lasa-ne pe noi, astia care jucam FIFA sa ne dam cu parerea daca-i bun sau prost.

6. #26 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @Khan de ce iti place tot timpul sa jignesti lumea sau s-o iei peste picior? pentru informatia ta am jucat toate jocurile din seria FIFA incepand cu FIFA 98, un an intreg (cel mai mult cred ca am jucat fifa 98). in plus am jucat si pes pe ps1 si ps2 foarte mult timp. am inteles ideea, tu joci (sau mai bine zis jucai) fifa pentru fun, alti (printre care si eu) jucam fifa pentru a experimenta un joc de fotbal cat mai aproape de realism.

7. #27 SP
    @AndRewqp - Si din moment ce eu joc un joc de fotbal pentru FUN... de ce nu am voie sa spun ca nu se mai fac jocuri de fotbal LA FEL DE FUN? Nu inteleg de ce trebuie sa-mi dati in cap pentru nostalgia unor vremuri in care se faceau jocurile altfel SI MIE IMI PLACEA. Am vazut ca nu se mai fac jocuri pe aceeasi directie - nu le mai joc. De ce trebuie sa ma adaptez la niste vremuri din care nu vreau sa iau parte?
    Nu inteleg de ce am fost atacat de-a dreptul penal pentru simplul fapt ca vad jocul de fotbal in alt fel decat il vedeti voi.
    Ce ati fi vrut sa fac? Sa-i zic lu' kane Da prietene, ai dreptate. Ar trebui sa-mi placa jocul de fotbal orientat spre realism, desi nu-mi place, dar doar asa de dragul de a va da voua dreptate.

@Venom - prietene, nu m-am bagat pe threadul dedicat jocului. Puteti sa va jucati cu ***** in gazon pe threadul respectiv, ca acolo n-am ce intra intr-adevar. Discutiile se rezuma strict la jocul respectiv, deci nu ma privesc. Hai sa ne uitam la review-urile de pe site-urile de specialitate. FIFA 99 este cel mai bine cotat dintre toate. Deci nu sunt eu singurul nebun si imi permit exagerarea.

@kane - multumesc de sfaturi dar am deja una. Si n-a trebuit sa-i f*t toate neamurile ca sa stiu ca e cea mai buna. (sper sa intelegi aluzia pe care o fac la discutia pe care am avut-o).

8. #28 SP
    Member kane86's Avatar
    Esti chiar nesimtit si vad ca ai probleme grave. Calmeaza-te, du-te si alearga in parc nu stiu.

9. #29 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Se simte o deviere spre realism cum a spus si Khan,dar de aceia i se spune simulator,si daca asta este parerea lui Khan despre Fifa asta este...nu toti avem acelasi gusturi despre jocuri ....,2010 vine cu noutati ,poate nu cu ce se asteptau unii care se uita doar la inbunatatirea grafici si nu la alte mici neajunsuri care le avea fifa09,si nu mai vorbim de cele precedente
    Cea mai mare realizare a celor de la EA este aducerea in fifa 2009 a Clubului , satisfactia pe care o ai in momentul in care joci cu prietenii online in club ,incercand sa inaintezi in divizii, fiecare cu jucatorul lui...este enorma ,nu se compara cu nimic din celelante stiluri de joc.din fifa ,precizez ca jocul la club este diferit de jocul in sine(cine a jucat in club stie despre ce vorbesc) ,este mai greu ,suteaza si dribleaza mai greoi ,miscarile putin mai lente aproape insesizabile..in 2010 inbunatatirile aduse Clubului sunt de consemnat in primul rand nu mai poti juca decat 1 singur "ANY",inca nu am jucat in club ca nu permite demo ,dar cum se misca jucatorii pe teren mi se pare o inbunatatire majora care se va vedea si in club...., cum a spus cineva mai sus..se arunca cu capul in gheata.....asa este...,mult mai razboinici , mai agili,mai rapizi , si mai motivati...in mare au facut o treaba buna cei de la EA...asteptam jocul full sa putem dezbate mai bine problema.
    Am filmat si eu ceva, nu profesional dar merge...

10. #30 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    cine a jucat in club stie despre ce vorbesc
    Iti dau dreptate aici .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2