Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 36 of 36

Thread: Halo: ODST vanzari de peste $125 de milioane

1. #21 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Raiden View Post
    adevarul e ca Gears Of War 1 chiar e mediocru
    Da. Are dreptate. Un joc care a revolutionat lumea gaming-ului prin grafica de exceptie, control si gameplay antrenant + multiplayer care se mai joaca la mai bine de 3 ani de la lansare este mediocru. Eu nu as dori sa argumentezi cum te ruga Mo, as dori sa imi dai niste exemple de jocuri care din punctul tau de vedere nu sunt mediocre.

2. #22 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    AlexOne, mai citeste forum-ul inainte de a aduce in discutie argumentul de "fanboy", ca nu ai nimerit persoana. In continuare faci uz de un singur neuron si ma faci sa cred ca este singurul. Da, ODST este un joc care mulge franciza Halo, asta insa nu-l face un joc prost, pentru ca beneficiaza de un gameplay foarte bun, de un twist al unei povesti foarte bun, un sunet exceptional si o grafica buna.
    Daca vrei sa iti sustii o parere, este bine sa o si argumentezi, pentru ca altfel esti tratat ca unul care nu foloseste decat un neuron si posteaza posturi irelevante, de genul "jocul x e naspa, period".

3. #23 SP
    Junior Member AlexOne's Avatar
    Cum spuneam si cum s au dat si altii in vileag. Neuronul functioneaza la cativa de p aici.
    @Dj Mo : mestere tu ai invatat sa scoti dintr un context ? Faptul ca mie mi se par niste jocuri mediocre si sunt considerate cele mai bune de pe xbox360 m a determinat sa mi iau PS3. Prefer sa mi iau un joc original si sa dau bani pe el decat sa platesc o retea de rahat cum e xbl si sa joc niste jocuri mediocre.
    "Spui ca ODST nu aduce nimic nou. In primul rand este alta viziune, alt personaj etc" - daca asta e argument de originalitate , eu personal nu iti dau mai mult de 10 ani. Ia primul AVP , cel vechi cu grafica gen Wolfenstein3D ( sunt curios daca aveai habar de existenta unui astfel de avp) si o sa vezi acolo perspective. Faptul ca schimbi personajul e la fel de original ca atunci cand joci cu alta culoare sah sau table.
    De ce e Gears of War mediocru ? Nu aduce nimic nou. Sistem de cover a mai fost implementat si in alte jocuri. In afara de grafica nu m a incantat cu nimic.
    Si da, Halo 1 si 3 au cam acelasi sfarsit ( ma refer la gameplay nu la cutscene). Ma poti contrazice ?

Inainte de a ma intreba de GOW si Halo pe PS3 citeste si tu tot ce are cineva de spus. Sau vrei sa dovedesti ca un funboy moare cu propria lui dreptate in brate ?

---------- Post added 12-10-2009 at 01:48 PM ----------

@GreyhounD :am zis eu ca ODST e un joc prost. Oameni buni ma faceti sa cred ca nu stiti sa citit . Ma refeream la o franciza care nu a adus nimic deosebit. Halo 1 a fost bun , al doilea mi a placut f mult , 3 m a dezamagit pt ca e primul cu alta grafica. PUNCT. Am adus argumente , vad ca nu va obositi sa cititi ce nu va convine.
    Vad ca unii spuna asa :"Un joc care a revolutionat lumea gaming-ului prin grafica de exceptie, control si gameplay antrenan". Aici ma lasati cu gura cascata. ori nu ati mai jucat in viata voastra jocuri ori pur si simplu nu ganditi. De cand grafica inseamna inovatie si originalitate ??? pana la GOW alte jocuri nu au mai avut control bun sau cum? Toate au fost varza din pct asta de vedere ? Gameplay antrenant ? WTF ... alte jocuri cu gameplay bun nu mai sunt aparute inainte de GOW? Pai aici va dau un singur exemplu care a "rupt" la vremea lui : God Of War. Are gamplay , control , camera , muzica , sunet si grafica. Si e pe o consola de generatie trecuta.
    Daca la atat se rezuma cunostiintele unora in materie de gaming e nasol. Macar dati fratilor un search pe google.
    Oricum nu mai am de gand sa intretin polemica cand aduceti argumente de genul de mai sus.

4. #24 SP
    99% din jocurile actuale sunt retete ce contin elemente ce au fost deja facute de alte jocuri, conteaza experienta globala pe care ti-o ofera. Daca ai renunta un pic la fumuri si ai incerca sa porti o discutie logica si ai face ceea ce crezi tu ca altii nu fac, adica sa citesti cu atentie post-urile, atunci ai vedea ca se poate purta o discutie. Tu in schimb ai venit aici sa-ti sustii punctul de vedere cum ca Halo si Gears sunt jocuri proaste, pentru ca nu aduc nimic nou si / sau original si cum ca tu ai trecut la PS3. Foarte bine, ai facut o alegere, respecta insa si alegerile altora si da-ti seama ca sunt si altii care au dreptul la o opinie.

Oricum, la stilul in care ai postat eu zic ca ai spus destule si nu mai intru in polemici cu tine, pentru ca nu am cu cine purta o discutie. Inainte sa vezi ca altii nu citesc ce scrii tu, invata sa citesti si tu ce scriu altii si sa nu mai scoti in fata doar ceea ce doresti.

Sanatate.

P.S.: Vezi ca ceea ce faci tu se cheama flame si ajunge cata nada ti-am servit.

5. #25 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Avand aproape 10 ani, nu stiu cum de ma intrebi de AvP?

Chiar te rog sa aduci argumente vis-a-vis de replica asta "decat sa platesc o retea de rahat cum e xbl".

De fapt nu mai argumenta nimic pentru ca nu am timp sa citesc. Ma duc ca am de tras niste jocuri de 360.

6. #26 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    AlexOne, chiar daca stii niste jocuri mai vechi, dovedesti ca nu ai o cultura a gaming-ului. Si ai mai fost si un hot ordinar pe deasupra.

7. #27 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Mo pai e de rahat man pt ca daca te prinde cu modd = brick+bann. nu e normal ca e de rahat?

@AlexOne: dude vezi si tu threadurile unde isi etaleaza lumea achizitiile si colectiile si o sa intelegi cum sta treaba aici.

ontopic: nu am apucat sa butonez jocul cu toate ca mi-a ajuns de ceva vreme. sper sa ma bucur de el ca si de halo 3 in co-op

si da e o afacere pt mine care nu aveam hartile MP. acum am toate hartile de MP plus un joc + invitatie la beta

cheers

8. #28 SP
    @Sanjuro : "hot ordinar" ? Argumenteaza te rog. Nu am cultura a gamingului ? Asa o fi. Probabil d asta ma ocup de asa ceva de ani buni.
    @GreyhounD:
    a purta o discutie in contradictoriu nu inseamna flame. Vad totusi ca e nevoie sa repet : NU am spus ca GOW si Halo sunt jocuri proaste! Daca asa ai vazut tu , arata mi si mie unde am scris eu asa ceva. Am spus mediocre si ma refeream la Halo 3 si GOW1 si 2. Halo 1 si 2 mi au placut f mult.

9. #29 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Raiden View Post
    adevarul e ca Gears Of War 1 chiar e mediocru
    Ti-ai luat si tu un PS3 si acum esti mare expert in jocuri. Unii de pe acest forum au jucat jocuri de pe vremea cand erai la gradinita si vii tu si iti dai cu parerea despre un joc pe care l-ai jucat piratat pe PC (asta daca macar l-ai jucat). Adu niste argumente sa ne lamuresti si pe noi astia fraierii care au cumparat jocul.

10. #30 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexOne View Post
    @Sanjuro : "hot ordinar" ? Argumenteaza te rog. Nu am cultura a gamingului ? Asa o fi. Probabil d asta ma ocup de asa ceva de ani buni.
    Pai, sa vedem de ce ai fost un hot ordinar, poate pentru ca ai ales sa piratezi un joc original in loc sa-l cumperi?
    Daca tu spui ca Halo nu a adus nimic nou la masa, ignorand faptul ca a fost primul joc in care ti s-au prezentat lumi imense cu draw distance nemaintalnit, tacticizarea luptelor prin posibilitatea de avea numai doua arme, aruncarea de grenade ca o miscare naturala fara sa fii nevoit sa le accesezi din inventar, un overshield regenerabil al personajului care a fost preluat sub diferite forme de mai toate jocurile, integrarea fara efort a posibilitatii de a te folosi de vehicule sol/aer, multiplayer fezabil pe console, etc., permite-mi sa-ti spun ca i-oi fi pacalit tu pe cei care ti-au dat sa semnezi o fisa a postului ce-ti stabileste oarecare competente in materie de gaming (daca am inteles eu bine ca la asta te referi cand spui ca asta ti-e ocupatia), dar pe-aici nu-ti merge.
    De Gears of War nici nu mai are rost sa comentez.

11. #31 SP
    @sanjuro : poate imi spui tu ce am piratat te rog Nu am avut console modate niciodata. In clipa de fata consola pe care o folosesc este un PS3. Daca tu imi spui cum pot pirata jocuri de PS3 esti cel mai tare.
    Scuturi , lumi vaste samd au mai fost si in alte jocuri. Un exemplu este Tribes. Scutul ala e aparut de mult in multe jocuri stai calm. Ti am exemplificat deja. Vehicule erau si in Command and Conquer : Renegade in multiplayer Iti pot da mai multe exemple dar nu vreau sa fac flame

12. #32 SP
    @GreyhounD:
    a purta o discutie in contradictoriu nu inseamna flame. Vad totusi ca e nevoie sa repet : NU am spus ca GOW si Halo sunt jocuri proaste! Daca asa ai vazut tu , arata mi si mie unde am scris eu asa ceva. Am spus mediocre si ma refeream la Halo 3 si GOW1 si 2. Halo 1 si 2 mi au placut f mult.
    Erm... ai dreptate, nu ai spus ca-s proaste, ai spus doar ca-s mediocre si ca tu preferi sa te joci pe PS3.

PS: am jucat Halo 1,2 si 3 , Gears of War 1.2 - asta e motivul pt care mi am luat PS3. Doua titluri exclusive Xbox mediocre. Se gasesc si pe PC mai putin ultimele parti. Acum va las sa va agitati , prefer Demon Souls si multiplayerul de la Uncharted 2 si Killzone 2.
    Vin si eu si te intreb, de ce tii neaparat sa-ti dai cu parerea despre un joc pe care nu l-ai jucat si oricum nu-l vei juca pentru ca preferi alta platforma?
    Nu se cheama cumva flame?

13. #33 SP
    @GreyhounD nu te supara ... tu te prefaci ca nu pricepi sau chiar nu reusesti ? In momentul de fata detin urmatoarele console ( fac o lista ca sa te scutesc sa ti dai cu presupusul ) : PS One , PS2 , Xbox , PS3. Xbox360 elite am avut dar l am dat. Prin urmare , am jucat jocurile despre care am vorbit asa ca nu vad unde imi dau cu parerea in necunostina de cauza.
    Oricum discutia asta nu are rost , nu a adus nimeni nici un contra argument. Cum am mai spus , si de data asta vorbesc serios , va las sa va agitati si sa va dati cu presupusul. Spor la "comentat".

14. #34 SP
    Cum zici tu prietene, ai dreptate.
    Pana una alta aici era thread in care se vorbea despre succesul la vanzari al unui joc, nu despre cat de "mediocre" sunt anumite jocuri in acceptiunea ta neinteleasa de nimeni.

15. #35 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    dupa cum ziceam. WTF ce s-a intamplat cu thread-ul asta?...era doar o stire despre halo ODST care tocmai a incasat 125mil $...pana in momentul de fata cred ca a trecut de 130 mil...
    Anyway...chiar imi doresc sa vad si eu ce se intampla in New Mumbasa...am reusit sa termin si eu Halo 2...finaly!
    Daca Bungie sau cine a facut trailerul "live action" ODST o sa faca un FILM Halo pastrand toate elementele superbe care au fost prezente in clipul de 2 minute....incasarile or sa fie pe masura!

16. #36 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    @sanjuro : poate imi spui tu ce am piratat te rog Nu am avut console modate niciodata. In clipa de fata consola pe care o folosesc este un PS3. Daca tu imi spui cum pot pirata jocuri de PS3 esti cel mai tare.
    Scuturi , lumi vaste samd au mai fost si in alte jocuri. Un exemplu este Tribes. Scutul ala e aparut de mult in multe jocuri stai calm. Ti am exemplificat deja. Vehicule erau si in Command and Conquer : Renegade in multiplayer Iti pot da mai multe exemple dar nu vreau sa fac flame
    Apar vehicule in multi la Renegade, dar jocul a fost lansat la cateva luni dupa Halo; Tribes a fost un joc eminamente multiplayer, era normal sa aiba acel gen de environments... Ma rog, e problema ta daca tot vrei sa cauti nod in papura...
    Pana una-alta, ODST vinde milioane de bucati si se bucura de un succes imens si, daca nu cumva toata lumea care-l cumpara si-l apreciaza e oarba, it's one hell of a kick ass game!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2