Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Dead Space: Extraction dezamageste

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Dead Space: Extraction dezamageste

Dead Space Extraction a fost lansat in luna septembrie pentru Wii. Din pacate Extraction a dezamagit. Desi este apreciat de critici, Extraction a reusit sa demonstre din nou ca jocurile mature nu au sanse pe aceasta platforma. Producatorii jocului afirma ca Extraction a fost un test pentru Wii, iar vanzarile dezamagitoare vor afecta proiectele viitoare, destinate acestei console. Conform siteului VGChartz Extraction s-a vandut in doar 50.000 de exemplare, cea ce este foarte putin.
    Attached Images Attached Images dead_space_profilelarge.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Nu cred ca ii vorba ca Dead space ii un joc rated M pt Wii . Zic ca ii mai important faptu ca Extraction era un on rail shooter , ca multe alte shootere pt Wii (House of the dead, Resident Evil: UC , etc ) si faptul ca il puteai termina foarte repede . Daca ar face un shooter clasic pt wii atunci jocul s-ar cumpara mult mai bine decat daca ar fi on rail (parerea mea )

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Consumatorul de Wii nu sta sa citeasca review-uri de specialitate. Cu cat gameplay-ul e mai tamp si mai facil, l-ai agatat drept client pe un eventual cumparator.
    Daca tragea cu fluturasi si gargarite in furnici care atacau cuibul randunicii, se vindea de cateva ori mai bine.

GTA Chinatown Wars de ce s-a vandut slab pe DS? Si e cotat de review-eri ca fiind cel mai bun joc pe DS ever.

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...c�nd vine vorba de Dead Space: Extraction, ultimul cuv�nt �l are Junnkie

Junnkie, a fost o dezamăgire Dead Space: Extraction? - unul din jocurile pentru care mi-aș lua un Wii fără să clipesc

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se plange lumea de prea putine jocuri "mature" pt. Wii, si cand in sfarsit ies, nu se vand... E clar, Wii is for kids.

P.S. Am cativa amici care au Wii si singurele jocuri sunt Wii Sports si Wii Sports Resort. Si zic ca le ajunge !!!

6. #6 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Shaun White s-a vandut prost rau pe 360 si ps3. In schimb pe Wii a fost neasteptat de bine. Astfel ca anul asta s-a lansat pe Wii Shaun White 2. Deci e clar ca jocurile simpliste prind pe Wii.

7. #7 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Se plange lumea de prea putine jocuri "mature" pt. Wii, si cand in sfarsit ies, nu se vand... E clar, Wii is for kids.

P.S. Am cativa amici care au Wii si singurele jocuri sunt Wii Sports si Wii Sports Resort. Si zic ca le ajunge !!!
    Si eu am Wii si am 2 jocuri: Wii sports si Sega tennis.
    Wii is for kids but also, a good distraction for the ladies ... intre timp poti baga un Gears 2 fara sa auzi " iar te joci? "

8. #8 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    ... intre timp poti baga un Gears 2 fara sa auzi " iar te joci? "
    Doamne cat de bine ai zis-o p-asta!! Parca mi-ai smuls vorba din gura. lol

Bai, ce sa zic, am luat jocul asta din prima zi de cand a aparut pe raft in magazin. Am fost foarte entuziasmat, l-am asteptat cu sufletul la gura. Entuziasmul insa mi l-am pierdut dupa 10 minute de joc. De ce? Din cauza ca e rail-shooter. Este foarte enervant, cel putin mie unul nu imi place deloc.

Invatat fiind cu Dead Space pe care l-am jucat in draci pe PS3, genul asta de rail-shooter mi-a lasat un gust amar. Nu stiu de ce au ales sa il faca asa. Parca esti practic fortat sa treci prin joc. Trebuie sa stai concentrat in timp ce se misca camera de jur imprejur sa nu pierzi item-uri, ammo & stuff. Daca nu o faci la timp, nu ai o a doua sansa sa le mai "culegi" de pe jos. Mie imi place sa explorez, sa ma uit pe pereti, sa admir peisaju'... sa casc ochii minute in sir. Exact ceea ce mi s-a intamplat in primul Dead Space, unde am fost absorbit de toate detalille si de USG Ishimura in toata splendoarea ei.

Nu spun ca este un joc rau, pentru fanii Dead Space il consider un must-have. Este liantul perfect intre Dead Space Downfall si Dead Space, practic este legatura intre film si primul joc din serie. Daca era un action-adventure normal asa cum a fost primul Dead Space, pentru mine era mina de aur. Insa dupa 5 capitole l-am cam lasat balta si asta cred ca spune tot. Am sa il termin totusi doar pentru povestea in sine si pentru ca ma simt dator sa fac asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.