Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: Blu-Ray pentru Xbox 360

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Blu-Ray pentru Xbox 360

Steve Ballmer, CEO Microsoft, a dezvaluit intr-un interview ca va fi lansat un nou accesoriu pentru Xbox 360. Acest accesoriu este un Blu-Ray player, dar data de lansare a acestuia sau pretul nu sunt cunoscute. Jocurile vor fi lansate in continuare pe DVD-DL, Blu-Ray fiind un accesoriu util doar pentru cei ce folosesc consola pentru a viziona filme. Un accesoriu asemanator a fost HD-DVD playerul, insa acesta nu a avut succes.
    Attached Images Attached Images xbox360_01.jpg

2. #2 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Imi pare bine ca au decis sa faca asta, pentru ca o sa ajute la raspandirea mediului blu-ray care trebuie sa recunoastem ca este foarte bun pentru filme!

3. #3 SP
    Member Skaar's Avatar
    Probabil ca o sa coste mai mult decat un standalone blu-ray player lol

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...nu vreau să fiu nesimțit și un know it all dar...OLD NEWS! (�n sensul că se știa treaba asta demuuuult) - it was just a matter of time.

Bună stirea totuși

*later edit*

Blu-Ray fiind un accesoriu util doar pentru cei ce folosesc consola pentru a viziona filme
    ...ahaha! Asta s-o creadă ei!

5. #5 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...nu vreau să fiu nesimțit și un know it all dar...OLD NEWS! (�n sensul că se știa treaba asta demuuuult) - it was just a matter of time.

Bună stirea totuși

*later edit*

...ahaha! Asta s-o creadă ei!
    Eu unul vad lucrurile in felul urmator... avand in vedere ca a aparut ps3 slim cu pretul redus, sony isi permite sa renunte la "scuza" ca ps3 e mai scump decat x-box dar are blue-ray, care face toate diferenta.
    Asa ca inteleg de ce i-ar lasa pe MS sa faca o asemenea miscare, doar pentru filme.
    Insa nu s-ar impusca singuri in picior daca i-ar lasa sa scoata si jocuri pe BR?!

6. #6 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...e clar să Sony are un as �n m�necă. Vedem

7. #7 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Cand EXCROCII de la M$ vad ca Sony i-a distanta,in cea ce priveste vanzarile de console/jocuri,ei i-au "atitudine" si copiaza,reteta succesului...
    Ma puteti lua de fanboy dar eu am ambele console si stiu ce vorbesc...
    M$ nu site cum sa i-a pielea de pe tine in timp ce Sony tine cat de cat la clientul ei si are grija de el asa cum poate.
    Ce trebuia M$ sa puna ca accesori BluRay drive-ul...vad si ei ca lumea cumpara o consola si pt. facilitatile ei media?
    De ce nu scot un nou 360 care sa vina din fabrica cu BD,va spun eu de ce ... sa mai smulga inca minumum 100E de la cei ca vor asa ceva...

8. #8 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Cand EXCROCII de la M$ vad ca Sony i-a distanta,in cea ce priveste vanzarile de console/jocuri,ei i-au "atitudine" si copiaza,reteta succesului...
    M$ nu site cum sa i-a pielea de pe tine in timp ce Sony tine cat de cat la clientul ei si are grija de el asa cum poate.
    Ce trebuia M$ sa puna ca accesori BluRay drive-ul...vad si ei ca lumea cumpara o consola si pt. facilitatile ei media?
    De ce nu scot un nou 360 care sa vina din fabrica cu BD,va spun eu de ce ... sa mai smulga inca minumum 100E de la cei ca vor asa ceva...
    piata e in miscare, concurenta aduce evolutia, destule idei au fost copiate de corporatii adverse
    si nu numai in current gen console wars.
    2 exemple care imi vin in minte acum, cand sony a copiat microsoft sunt home button-ul, si achievment system-ul.
    oricum chestia asta cu ideile copiate e relativa. trebuie sa tinem cont de faptul ca tehnologia evolueaza. unele schimbari sunt firesti, cum a fost trecerea de la controllerul pe fir la cel wireless . 360-ul a fost prima consola care sa aibe controller wireless, dar nu putem zice ca sony a copiat acest concept, a fost o schimbare fireasca. lafel e si cu trecerea de la un format de disc la altul, mai incapator.

"all is fair in love and war"

9. #9 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    cand sony a copiat microsoft sunt home button-ul...
    Home button-ul era deja pe PSP inainte ca Microsoft sa lanseze 360. Nu au copiat nimic !
    Ai putea sa zici ca Microsoft au copiat home button-ul de la Sony

10. #10 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Asa ca inteleg de ce i-ar lasa pe MS sa faca o asemenea miscare, doar pentru filme.
    Insa nu s-ar impusca singuri in picior daca i-ar lasa sa scoata si jocuri pe BR?!
    Nu inteleg de ce toata lumea se gandeste la Sony cand spune Blu-Ray. Or fi ei locomotiva, dar in spatele formatului sta o asociatie de fabricanti hardware al carei nume imi scapa acum.

In ceea ce priveste ce este imprimat pe disc, odata platita licenta pentru folosirea tehnologiei, nu mai are nimeni niciun control, in special ca exista writere pentru PC. Jocurile de Xbox 360 pe BD-ROM sunt o posibilitate, dar in fapt acest lucru nu are nici cea mai mica sansa de concretizare. Cu alte cuvinte, here we go again cu zvonurile inutile! Am mai vazut asta si in cazul HD-DVD cand toata lumea specula asupra aparitiei unei console MS care sa includa drive-ul.

11. #11 SP
    Junior Member dacblood's Avatar
    Ar fi cea mai mare aberatie sa fie jocurile de 360 puse pe Blu-Ray. Ce-ar mai fi sa se vanda 2 tipuri de jocuri (vers pe dvd si vers pe BR)

12. #12 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Microsoft a optat pentru formatul HD-DVD. Era evident ca cineva va castiga lupta formatelor si doar unul din ele va triumfa.Daca si-ar fi lansat si ei consola odata cu HD-DVD si nu scoteau un drive aditional pentru asta, poate formatul respectiv avea o sansa.
    PS3 era cel mai ieftin BluRay player, dar daca ar fi picat BluRay-ul in lupta si treceau pe HD-DVD cumva cei de la Sony erau escroci?

Cum adica "vad" ca lumea cumpara o consola pt facilitati media?
    Suportul pentru HD-DVD ce era? Netflix e de ceva vreme in XBL si acum tarile civilizate primesc si Sky TV.
    Sunt curios cand o sa vina si replica Sony in privinta asta cu televiziune prin consola, o sa zici de Sony ca-s escroci?
    E destul de clar ca nu vor scoate jocuri pe Blu-Ray, pe viitorul Xbox vor opta pentru mediul asta optic cu siguranta, dar acum ar fi haos sa scoata jocurile in dublu-format.

Se pare ca ai ambele console si "stii ce vorbesti" la fel de mult cum le ai cu gramatica.

13. #13 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Foarte bine ca ofera consumatorului posibilitatea de a viziona filme blu-ray. La urmatorul Xbox poate il si integreaza.

ps: box-ul asta nu este TV prin consola? http://en.wikipedia.org/wiki/PlayTV

14. #14 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Oh may gawd. Deci exista, dar e un device aditional. Escrocii astia acum si-au dat seama de suportul media?
    Daca erau baieti integrau asta in PS3, dar ei vor sa ne mai ia niste dolari si pentru asta. Hotii huaa! Jos comunistii!

15. #15 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

16. #16 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ce-mi place mie, de fiecare data cand apare cate-un zvon dintr-asta bombastic, fanboy-ii sar imediat ba ca-i alba, ba ca-i neagra. Nu v-ati invatat sa nu mai credeti in zvonuri care nu fac decat sa mareasca tirajele, cotatiile actiunilor sau alte rotite de facut bani? Ce castigati sau pierdeti voi ca apare un device sau nu pe o consola, atata timp cat experienta gaming-ului nu este stirbita?

Chiar nu realizati ca gamerii au ajuns niste simple unelte, unelte care aduc bani in buzunarul producatorilor? Eu unul nu dau doi bani pe facilitatile multimedia, eu mi-am luat console ca sa ma joc si atata timp cat pot face asta fara vreun impediment nici ca ma uit la miscarilor lor propagandiste.

Ganditi-va si voi de doua ori inainte sa luati de bune niste zvonuri de doi lei. Pana nu iese un anunt oficial din partea producatorului respectiv, totul trebuie tratat circumspect.

17. #17 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Si totusi s-a dovedit sa fie fals......

18. #18 SP
    Member televizor's Avatar
    M$ a sustinut HD-DVD-ul. A cazut. Acum a gasit alta chestie: formatul viitorului este download de pe internet. Nu ii contrazic dar mai sunt ani buni pana sa se faca trecerea completa.

Si cred ca M$ mai degraba o sa scoata o consola noua decat un blu-ray add-on pt 360. Asta e strategia M$, cum se duce ceva de rapa, cum incerca sa uite mai repede de el cu un produs nou (remember vechiul Xbox?). Drept dovada noua strategie de a marketiza Windows 7: " e cu X% mai bun ca vista, e tot ce vista ar fi trebuit sa fie". Nu s-a mai intamplat pana acum sa scoata un alt sistem de operare la o diferenta asa de mica de timp.

Totusi ma gandesc la o chestie: M$ a facut HD-DVD additional drive. Ce se alegea de PS3 daca blu-ray-ul nu castiga batalia formatelor?

19. #19 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    Totusi ma gandesc la o chestie: M$ a facut HD-DVD additional drive. Ce se alegea de PS3 daca blu-ray-ul nu castiga batalia formatelor?
    De pe ce planeta esti? Blu-ray deja a cam castigat, hd-dvd-urile au disparut, unii retaileri ofera chiar si inlocuirea filmelor pe hd-dvd cu blu-ray-uri.
    Vorbesc aici strict de mediu, nu ma intereseaza ca blu-ray e scos de sony si hddvd de nush cine! Eu unu sunt foarte multumit de blu-ray-uri si le consider un mediu foarte bun pentru filme. Iar faptul ca pot sa le folosesc direct cu ps3-ul nu este decat un bonus.

20. #20 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    la crearea BD au participat mai multi, nu numai sony

Blu-ray Disc Association - Wikipedia, the free encyclopedia

The "Blu-ray Disc founder group" was started on May 20, 2002 by nine leading electronic companies: Sony, Panasonic, Pioneer, Philips, Thomson, LG (Lucky GoldStar) Electronics, Hitachi, Sharp, and Samsung[2]. In order to enable more companies to participate, it announced in May 2004 that it would form the Blu-ray Disc Association, which was inaugurated on October 4, 2004.

restul membrilor se regasesc in link. este prea mare lista.

nimeni nu fura de la nimeni. tehnologia avanseaza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast