Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 35 of 35

Thread: Blu-Ray pentru Xbox 360

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pana la urma s-a lamurit... Nu e vorba de BluRay pe Xbox 360... sorry:

We have no plans for Blu-Ray on Xbox 360

During an interview yesterday, Steve Ballmer was asked about Blu-Ray and the Xbox 360. I wanted to clear something up. Steve was referring to Blu-Ray accessories for the PC. As we have said in the past, we have no plans to introduce a Blu-Ray drive for the Xbox 360. In fact, the future of home entertainment starts very soon when Xbox 360 becomes the first and only console to offer instant-on 1080p streaming HD movies. With a library of thousands of TV shows and movies to choose from, Xbox 360 owners can instantly watch the movies they want, when they want, in the highest form of high definition.

2. #22 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Cred ca ar trebui sa mutam discutia in Xbox360 vs PS3 Zvonurile au rolul sa entuziasmeze cumparatorul mai ales fanul.In ultima perioada cel putin luna octombrie a fost o cerere uriasa de console Xbox 360 (stiu lucrul acesta pentru ca lucrez in vanzari). Multi sunt fani xbox ca acesta se modeaza si sunt fericiti ca si procura jocurile ieftin. Cum spunea cineva mai sus politica M$ este de a "suge" bani prin orice mijloace insa sa nu uitam ca Xbox 360 are niste joace cheie care Sony si le-ar dori. Dupa parerea mea amandoua console sunt egale (amandoua au plusuri si minusuri). Sunt curios ce se va intampla cand va aparea BD-ul blank de 400 gb. Hideo Kojima o sa fie fericit cu noul sau MGS.........

3. #23 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cum spunea cineva mai sus politica M$ este de a "suge" bani prin orice mijloace insa sa nu uitam ca Xbox 360 are niste joace cheie care Sony si le-ar dori.
    Eu unul m-am saturat de arogantele astea. Nu s-a facut companie multinationala pe lumea asta care sa nu vrea sa "suga".

4. #24 SP
    WoZ
    Banned WoZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Xbox 360 are niste joace cheie care Sony si le-ar dori.
    Cam care ar fi acelea?Eu zic ca situatia sta exact invers.

5. #25 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Cred ca ar trebui sa mutam discutia in Xbox360 vs PS3 Zvonurile au rolul sa entuziasmeze cumparatorul mai ales fanul.In ultima perioada cel putin luna octombrie a fost o cerere uriasa de console Xbox 360 (stiu lucrul acesta pentru ca lucrez in vanzari). Multi sunt fani xbox ca acesta se modeaza si sunt fericiti ca si procura jocurile ieftin. Cum spunea cineva mai sus politica M$ este de a "suge" bani prin orice mijloace insa sa nu uitam ca Xbox 360 are niste joace cheie care Sony si le-ar dori. Dupa parerea mea amandoua console sunt egale (amandoua au plusuri si minusuri). Sunt curios ce se va intampla cand va aparea BD-ul blank de 400 gb. Hideo Kojima o sa fie fericit cu noul sau MGS.........
    Well la fel ca si userul WoZ,eu zic ca este exact invers,singurele exclusivitati pe care eu mi l-as dori pe PS3 ar fi Gears of War 2...
    In schimb ce si-ar dori M$ de la Sony,pai sa vedem: Uncharted 2,Uncharted,MGS4 si God of War 3.

6. #26 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Well la fel ca si userul WoZ,eu zic ca este exact invers,singurele exclusivitati pe care eu mi l-as dori pe PS3 ar fi Gears of War 2...
    In schimb ce si-ar dori M$ de la Sony,pai sa vedem: Uncharted 2,Uncharted,MGS4 si God of War 3.
    Bine ca stii ce jocuri vor cele 2 console rivale lol
    Cat despre jocurile exclusiv ps3, eu singurul joc pe care-l vreau e god of war 3.

7. #27 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    1080p streaming? Iti trebuie conexiune serioasa pentru 20-30 mb/s...

8. #28 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by WoZ View Post
    Cam care ar fi acelea?Eu zic ca situatia sta exact invers.
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post

9. #29 SP
    Pai eu unul sunt Gta fan si sunt ofticat . De ce aia de la Rockstar au ales sa faca 2 continuari pe Xbox360 si PS3-ul nu primeste nimic?Mai mult ca sigur ca s-a dat banul gros pentru aceasta exclusivitate.

10. #30 SP
    WoZ
    Banned WoZ's Avatar
    Pai eu unul sunt Gta fan si sunt ofticat . De ce aia de la Rockstar au ales sa faca 2 continuari pe Xbox360 si PS3-ul nu primeste nimic?Mai mult ca sigur ca s-a dat banul gros pentru aceasta exclusivitate.
    Pentru mine nu e nici o pierdere.

11. #31 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    50 mil $ au costat DLCurile pentru GTA 4

12. #32 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Xbox 360 are niste joace cheie care Sony si le-ar dori
    Daca lucrezi in vanzari, sper ca nu asa arata o oferta pregatita de tine pentru un potential client. Desigur, a lucra in vanzari capata de multe ori nenumarate conotatii.

13. #33 SP
    Din pacate eu nu vand catre end user.Imi mentin punctul de vedere ca Xbox360 are succes din cauza modarii consolei cel putin la noi in tara,nu vorbesc worldwide. Oricum interesul pe care gamerul de rand de la noi din tara a crescut substantial in ultimii ani.

14. #34 SP
    Member Solozaur's Avatar
    xbox are succes pentru ca a aparut cu un an inainte iar la lansarea ps3, xbox era si mai ieftina si avea si mult mai multe jocuri! In momentul de fata din punctul meu de vedere ambele console au plusuri si minusuri si tine doar de fiecare om in parte care ii place lui mai mult.

ps3 oricat incearca sony nu cred ca mai are vreo sansa sa castige acest "console-war", uitati-va la orice reclama la orice joc multiplatform, la orice mica prezentare din price emisiune, orice imagine: peste tot cutia de xbox e in fata, aia de ps3 e in spate tot timpu - lucru care spune multe!

15. #35 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ce a degenerat de la un zvon.

Fiecare utilizator al consolei pe care o detine, isi va sustine punctul de vedere. Nici unul nu o sa renunte la arunca cu rosii in cealalalta. Ba ca PS3 nu are jocuri si ca sistemul online este inferior. Ba ca 360 nu vine decat cu un cablu composit si sa le fie rusine celor de la MS, cu toate ca Sony numai asta a oferit de cand au lansat consola. Ba ca 360 are multi utilizatori datorita modarii. Ba ca PS3 are blu-ray si este superioara. Ba ca PS3 are exclusivitati pe care le vrea MS si invers. Ba ca aia, ba ca aia. Pana una alta ambele console vand in draci si oameni de pretutindeni se bucura de ele. Fiecare in parte are minusurile si plusurile ei. Eu unul nu inteleg ceva. Daca tot ati ales una dintre ele, din diferite motive, de ce nu rupeti controllerul la ea jucand si stati tot timpul si judecati adversarii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2