Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 161

Thread: Microsoft continua cu valurile de ban-uri !

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Microsoft continua cu valurile de ban-uri !

Desi nu a trecut decat o saptamana de cand gamerii seriosi ce aveau preorder la Forza Motorsport 3 s-au trezit banati pe Live, Microsoft mai face un mic val. De data aceasta insa la adresa gamerilor ce au consolele modate si folosesc jocuri copiate. Nu se stie exact "algoritmul" pe baza caruia au fost "alesi" preafericitii posesori de ban insa daca aruncati un ochi pe forumul oficial (in caz ca nu au fost deja sterse threadurile) veti vedea ca banwave-ul a fost destul de consistent. Well, inca un motiv in plus pentru a spune "NU" pirateriei !

"We have taken action against a small percentage of consoles that have been modified to play pirated game discs," a Microsoft spokesperson told IGN. "In line with our commitment to combat piracy and support safer and more secure gameplay for the more than 20 million members of our Xbox LIVE community, we are suspending these modded consoles from Xbox LIVE."

"All consumers should know that piracy is illegal and that modifying their Xbox 360 console to play pirated discs violates the Xbox LIVE terms of use, will void their warranty and result in a ban from Xbox LIVE," the spokesperson added. "The health of the video game business depends on customers paying for the genuine products and services they receive from manufacturers, retailers, and the third parties that support them."
    Attached Images Attached Images banhammer.jpg

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

3. #3 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    ban-uri,rrod,e74 deci trebuie sa fi curajos tare sa-ti iei xbox360!!!

4. #4 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Aici este vorba de ban. In nici un caz de erorile consolei. Nu cred ca iti este teama sa cumperi consola, atata timp cat joci originale.

5. #5 SP
    trecusem in lista cam ce-l asteapta pe un viitor posesor de xbox360,care sa zicem va avea si cateva ganduri necurate si o va moda. dar indiferent de situatie modata nemodata tot are sanse (destul de maricele in comparatzie cu ps3) sa se 'pricopseasca' cu vreo eroare!!!!

6. #6 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Oare Sony face ban wave-uri ?

7. #7 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Foarte bine, dar de ce "small percentage"?

8. #8 SP
    n-are motiv sony!!!

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by georgepas View Post
    dar indiferent de situatie modata nemodata tot are sanse (destul de maricele in comparatzie cu ps3) sa se 'pricopseasca' cu vreo eroare!!!!
    O singura eroare a fost de genul asta. La primul val de ban-uri de acum cativa ani, cand au fost useri in regula care au luat ban. Iar comparatia cu PS3 nu are relevanta. PS3 nu se modeaza.

10. #10 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Don't feed the troll, ignore it and it'll go away
    Attached Images Attached Images troll-bank-gr1.jpg

11. #11 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Well, inca un motiv in plus pentru a spune "NU" pirateriei !"
    Neee ...inca un motiv sa treaca pe PS3, unde da, nu exista piraterie.

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Neee ...inca un motiv sa treaca pe PS3, unde da, nu exista piraterie.

13. #13 SP
    Ce sa le faci, sunt si ei mici flameboys.
    Deja fanboy-ismele astea au ajuns sa fie ceva de genul: dincolo gamerii erau vazuti cu niste ochi strambi din cauza ca aveau console si nu pc, aici unii privesc cu niste ochi strambi pe ceilalti din cauza ca au 360.

14. #14 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    daca am avut intai ps3, asta nu m-a oprit sa imi iau si xbox. cum cumpar jocuri pe ps3 asemenea pot cumpara pe xbox. de ce ar trebui sa imi fie teama? ca va da erori? si la ps3 am avut unul din cele 2 la care a crapat lentila (si m-a costat 400 de lei)

daca e sa crape, crapa indiferent ce este si de cine e facut.

cat despre bann, este culmea ca cel care fura sa mai se si planga

my2cents

15. #15 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    si eu daca am consola modata si joc pe live numai originale de ce naiba sa-mi iau ban?...eu le bag bani in buzunar si tot eu sa iau ban? ce conteaza ca e modata atata timp cat ei nu au nicio dovada ca ma joc jocuri piratate.
    eu stiu ca pot vedea daca jocul e sau nu copiat, asa ca nu stiu de ce ar da ban unuia care joaca linistit pe consola lui modata un joc original pentru care a platit.

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    si eu daca am consola modata si joc pe live numai originale de ce naiba sa-mi iau ban?...eu le bag bani in buzunar si tot eu sa iau ban? ce conteaza ca e modata atata timp cat ei nu au nicio dovada ca ma joc jocuri piratate.
    eu stiu ca pot vedea daca jocul e sau nu copiat, asa ca nu stiu de ce ar da ban unuia care joaca linistit pe consola lui modata un joc original pentru care a platit.
    Atunci de ce naiba ai mai modificat-o?

17. #17 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    am modificat-o din zgarcenie dar nu am mai "Facut" un joc de peste un an . ma joc numai originale deci nu cred ca ar trebui sa conteze cum e consola...si daca as modifica-o in fel si chip nu cred ca ar trebui sa conteze atata timp cat esentialele reguli sunt respectate..right?

18. #18 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pai poate ai un singur joc pe care il joci online si da, l-ai cumparat original...Dar in spate stau 100 de verbatimuri ranjind catre consola asteptand sa-si arunce coada diavoleasca in sistem...

19. #19 SP
    am modificat-o din zgarcenie dar nu am mai "Facut" un joc de peste un an . ma joc numai originale deci nu cred ca ar trebui sa conteze cum e consola...si daca as modifica-o in fel si chip nu cred ca ar trebui sa conteze atata timp cat esentialele reguli sunt respectate..right?
    In cazul asta, cel mai bine pentru tine ar fi sa o vinzi, mai pui 2-3-4 mil si iei una noua.

20. #20 SP
    si eu daca am consola modata si joc pe live numai originale de ce naiba sa-mi iau ban?
    Pentru ca te joci/ai jucat offline piratate. Alea nu se pun?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast