Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast
Results 141 to 160 of 161

Thread: Microsoft continua cu valurile de ban-uri !

1. #141 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    dar daca eu am fost marcat pentru banare pt ca am consola modata, se poate ca eu sa iau o consola noua nemodata si iau ban pe aceea pentru ca am dat recover gamertag? ca ar fi foarte nasol sa ma trezesc cu o consola obisnuita banata pentru modarea alteia.
    Totul tine de seria consolei. Daca seria unei console a fost marcata pt ban, il va primi la prima conectare pe live. Daca iei o consola noua,nemodata si dai recover la GT, nu trebuie sa iti faci griji in privinta ban'ului.

2. #142 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    ce facem in legatura cu hdd-ul! caci nu mai merge sa pui jocurile pe el!!!

3. #143 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by georgepas View Post
    "Facem" asa: punem mana frumos si ne cumparam jocuri originale, si jucam cu prietenii pe Live

4. #144 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    "Facem" asa: punem mana frumos si ne cumparam jocuri originale, si jucam cu prietenii pe Live
    Aaaaaaaa, pai sa "cheltuim" bani pe jocuri?

5. #145 SP
    Member mastakilla's Avatar
    deja este o madalitate de a reda functionalitatea hdd-ului,suna-l pe BLK Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15, se pare ca nici salvarile nu vor mai fi corupte

6. #146 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    eu deja cumpar jocuri originale pt ps3,clar n-am situatie financiara atat de buna sa mai cumpar si pt xbox360!!!

7. #147 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    atunci vinde xbox-ul si mai ia de banii aia vreo 7 jocuri de ps3...

8. #148 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Esti nebun, n-ai inteles. El isi cumpara doar pentru PS3 originale (ca deh, nu se modeaza, ca altfel ...) pentru ca pe 360 nu merita. Mai bine strica blankuri.

9. #149 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Esti nebun, n-ai inteles. El isi cumpara doar pentru PS3 originale (ca deh, nu se modeaza, ca altfel ...) pentru ca pe 360 nu merita. Mai bine strica blankuri.
    man esti fantastic cu cata usurinta ma cataloghezi si vorbesti despre mine de parca am copilarit impreuna!eu zic sa te maturizezi in privinta asta!!!
    cat despre ps3 chiar daca se va putea moda vreodata nu o voi face asta pt cultura ta generala si pacea sufleteasca!!!

10. #150 SP
    Pai hai sa puricam quote-ul urmator

eu deja cumpar jocuri originale pt ps3,clar n-am situatie financiara atat de buna sa mai cumpar si pt xbox360!!!
    Deci jocuri de PS3 iti cumperi. Ok, felicitari.
    Xbox 360 ai, dar nu ai situatia financiara atat de buna sa cumperi si pentru el. Deci ce faci, te joci demo-uri?
    Corecteaza-ma daca gresesc, dar eu asta am concluzionat din ce-ai zis tu.

P.S.: Nu mai sari ca o domnisoara atinsa la orgoliu cu texte gen "n-am copilarit impreuna" pentru ca nici nu trebuie. Eu m-am legat de ce ai spus tu pe forum, daca nu te-ai exprimat complet, corect, coerent, etc nu mai e problema mea. Cultura generala mi-am facut-o din alte surse, nu din spusele tale pe forum.

11. #151 SP

Deci jocuri de PS3 iti cumperi. Ok, felicitari.
    Xbox 360 ai, dar nu ai situatia financiara atat de buna sa cumperi si pentru el. Deci ce faci, te joci demo-uri?
    Corecteaza-ma daca gresesc, dar eu asta am concluzionat din ce-ai zis tu.
    nu joc doar demo-uri,joc si piraterie fara resentimente si chiar din tot sufletul!!!!
    si nu te supara dar acest citat:'P.S.: Nu mai sari ca o domnisoara atinsa la orgoliu cu texte gen "n-am copilarit impreuna" pentru ca nici nu trebuie. Eu m-am legat de ce ai spus tu pe forum, daca nu te-ai exprimat complet, corect, coerent, etc nu mai e problema mea. Cultura generala mi-am facut-o din alte surse, nu din spusele tale pe forum' e lipsit de relevanta si ii rog pe cei care mai citesc aceste comenturi sa stabileasca (neconditionati de faptul ca esti moderator) care dintre noi e mai copil caci domnisoara suna deja infantil!!!
    nu-mi place sa creez controverse dar ma supara ipocrizia caci eu am expus o situatie clara nici decum lipsita de relevata coerenta etc asa cum m-ai acuzat tu!!!!!
    ADICA SIMPLU: CUMPAR JOCURI DE PS3 ORIGINALE SI JOC IN DRACI PIRATERIE PE XBOX360 SI AM SA JOC PANA LA ADANCI BATRANETI!!!

12. #152 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Joaca pe langa noi. Ai trecere libera de la mine pe partea cealalta a usii acestui forum.

13. #153 SP
    Junior Member axx3l's Avatar
    Na, ca si-a luat ban si aici si pe x360

14. #154 SP

eu ce drq am zis? de ce ma faci nebun?.....i-am spus sa-si vanda xboxu' si sa-si ia pentru ps3 jocuri originale de banii aia, ca a zis ca d-alea cumpara...la xbox sa nu se mai bage daca nu ii permite buzunarul. eu?! nebun?! HAH!!!!

15. #155 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Suntem toti nebuni intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna !

16. #156 SP
    Member kane86's Avatar
    eu ce drq am zis? de ce ma faci nebun?.....i-am spus sa-si vanda xboxu' si sa-si ia pentru ps3 jocuri originale de banii aia, ca a zis ca d-alea cumpara...la xbox sa nu se mai bage daca nu ii permite buzunarul. eu?! nebun?! HAH!!!!
    era o ironie....nu te-ai prins....

17. #157 SP
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    era o ironie....nu te-ai prins....
    Nu credeam ca trebuie sa desenez

18. #158 SP
    pey eu spusesem un lucru relevant si dupa mi-ai zis ca sunt nebun si ca n-am inteles si am crezut dup-aia ca tu n-ai inteles ce am vrut eu sa spun lol...m-am gandit ca ai fost putin ironic dar trebuia sa intrebi asa: esti nebun?! n-ai inteles...
    nu sa faci o afirmatie dupa un lucru relevant spus de mine

19. #159 SP
    m-am intors dragi mosului!!!

20. #160 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    lol
    ce-ai mai jucat zilele astea pe 360?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast