DDDDDDDDDD
si in vara lui 2010.....
ManeleHero 2010 gold
Ba dimpotriva... au ce face si scot si bani din "prostiile astea".
Companiile de obicei au un public tinta. Publicul tinta este caracterizat de cerere. Unde exista cerere exista oferta. Sunt foarte multi oameni care doresc sa isi arate luxul sau bogatia in care traiesc. Pentru astfel de oameni exista tot felul de accesorii sau imbunatatiri, la preturi de n ori mai mari, doar pentru a putea spune "Na ma, al meu e de aur". Da, din punctul meu de vedere, nu merita, la fel si din al tau (generic vorbind tau) dar asta nu inseamna ca or sa ramana cu ele nevandute, sunt sigur chiar ca or sa primeasca enorm de multe comenzi.
Da de ce ar da ei "verzisorii" pe console?nuh cred ca s-a obosi, mai bine cu BMW-u seria 7 in curte decat cu ps3-u in sufragerie, din care pana la urma isi face mama omida dinti "da aur", "da mai frumos la ochi"
Eu tocmai ma chinuiam sa interpretez cum ar fi un PS3 limited Goth Editionsolid silver, cruce celtica pe carcasa, in rest pentacluri de diferite culori in loc de desenele de pe butoane la controller (neah, doesn't work
)
visul oricarui cocalar sau pitipoanca (cum ii numiti voi), dar ma intreb cati dintre acestia pot sa si puna mana pe asa ceva. elita de elita. crema cremelor. atata timp cat au fost cativa cumparatori de stralucitorul software pt. iphone, de ce nu ar exista si pt. un PS3 din aur? Pariu ca majoritatea se vor duce catre Dubai?
Asta e motivul pentru care toti cocalarii or sa-si cumpere un ps3... ca sa-l tina in vitrina nu de alta..
Pai mai bine o duci la un bijutier mai experimentat ca mai mult de 3 4 milioane nu cred ca iti ia,cu un gram poti face toata aia cred.
Bookmarks