Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: PlayStation 3 Editie Limitata

1. #21 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    DDDDDDDDDD
    si in vara lui 2010.....
    ManeleHero 2010 gold

2. #22 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by deimien View Post
    sincer cred c-ar fi avut mult mai mult succes cu editii limitate ce vizeaza diverse jocuri
    exemplu PS3 grey MGS4 laser engraved edition (200-300 de unitati fabricate la pret dublu)
    Acesta cu aur nu e facut de Sony.

3. #23 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    a
    atunci way to go 3-rd party company care n-au ce face

4. #24 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ba dimpotriva... au ce face si scot si bani din "prostiile astea".

Companiile de obicei au un public tinta. Publicul tinta este caracterizat de cerere. Unde exista cerere exista oferta. Sunt foarte multi oameni care doresc sa isi arate luxul sau bogatia in care traiesc. Pentru astfel de oameni exista tot felul de accesorii sau imbunatatiri, la preturi de n ori mai mari, doar pentru a putea spune "Na ma, al meu e de aur". Da, din punctul meu de vedere, nu merita, la fel si din al tau (generic vorbind tau) dar asta nu inseamna ca or sa ramana cu ele nevandute, sunt sigur chiar ca or sa primeasca enorm de multe comenzi.

5. #25 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Trebuie sa prinda si la publicul de genul Adi de la Valcea, Salam, Carnat sau care mai sunt.
    Da de ce ar da ei "verzisorii" pe console?nuh cred ca s-a obosi, mai bine cu BMW-u seria 7 in curte decat cu ps3-u in sufragerie, din care pana la urma isi face mama omida dinti "da aur", "da mai frumos la ochi"
    Eu tocmai ma chinuiam sa interpretez cum ar fi un PS3 limited Goth Editionsolid silver, cruce celtica pe carcasa, in rest pentacluri de diferite culori in loc de desenele de pe butoane la controller (neah, doesn't work)

6. #26 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    visul oricarui cocalar sau pitipoanca (cum ii numiti voi), dar ma intreb cati dintre acestia pot sa si puna mana pe asa ceva. elita de elita. crema cremelor. atata timp cat au fost cativa cumparatori de stralucitorul software pt. iphone, de ce nu ar exista si pt. un PS3 din aur? Pariu ca majoritatea se vor duce catre Dubai?

7. #27 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    visul oricarui cocalar sau pitipoanca (cum ii numiti voi), dar ma intreb cati dintre acestia pot sa si puna mana pe asa ceva. elita de elita. crema cremelor. atata timp cat au fost cativa cumparatori de stralucitorul software pt. iphone, de ce nu ar exista si pt. un PS3 din aur? Pariu ca majoritatea se vor duce catre Dubai?
    Nu mai e nici Dubaiul ce a fost...se vand hotelurile la oferta 2+1

8. #28 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Da, dar o consola de aur parca tot ii trebuie califului (chiar falimentar, asa) .

9. #29 SP
    Junior Member Narutix's Avatar
    Asta e motivul pentru care toti cocalarii or sa-si cumpere un ps3... ca sa-l tina in vitrina nu de alta..

10. #30 SP
    Junior Member quarterpunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Narutix View Post
    Asta e motivul pentru care toti cocalarii or sa-si cumpere un ps3... ca sa-l tina in vitrina nu de alta..
    Nici daca le dai un NES nu pricep cum se joaca. Termenii "Blu-ray" , "bloc optic" , "pal", "ntsc" sunt niste mistere totale pentru ei

11. #31 SP
    Banned Mario's Avatar
    Pai mai bine o duci la un bijutier mai experimentat ca mai mult de 3 4 milioane nu cred ca iti ia,cu un gram poti face toata aia cred.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2