psn-ul merge super smooth. ce vreti sa repare? sunt servere cum trebuie la toate jocurile, deconectari minime, lag 0, content doar sa ai bani de el. nu inteleg de ce se plange lumea. psn-ul e foarte bun in momentul de fata.
psn-ul merge super smooth. ce vreti sa repare? sunt servere cum trebuie la toate jocurile, deconectari minime, lag 0, content doar sa ai bani de el. nu inteleg de ce se plange lumea. psn-ul e foarte bun in momentul de fata.
Cei care platesc au acces exclusiv la content , iar ceilalti raman la PSN-ul normal , dar toata lumea va putea juca online
Sursa: Sony planning paid PSN subscriptions for 2010 - News at GameSpot
Eu nu inteleg ce sare lumea asa. Nu au zis ca pun pe toata lumea sa plateasca, ci ca se va plati pentru un anumit tip de content, ceea ce zic eu ca e ok. Asa cum MS are XBL Silver si Gold, asa si Sony poate avea PSN Free si Payd sau Premium cum s-o fi numind. Pina la urma oamenii aia vor sa faca ceva bun tot pentru noi, userii, asta chiar daca Romania nu se afla pe lista lor dar tot e o chestie.
Cred ca ar trebuie sa privim stirea mai in perspectiva si sa vedem beneficiile pe care le poate aduce o astfel de miscare si citi stirea postata de G3ox, se explica exact ce vor oamenii sa faca, asta inainte sa trageti concluzii pripite.
Just my two cents.Etras din stire:
Perhaps to assuage PS3 owners' fears that they would soon have to pay to play online, Hirai issued a subsequent statement indicating the present level of service would remain gratis.
"SCE will further increase sales by offering users new entertainment through the combination of hardware, software, peripheral, and PlayStation Network," Hirai said in a statement given to British outlets, such as CVG. "Especially in the online area, we are studying the possibility of introducing a subscription model, offering premium content and services, in addition to the current free services."
Un fix major sa faca si anume, comunicarea (sa rezolve pacaiturile alea din casca si nu stiu, sa gaseasca o solutie pentru ca oamenii nu ma aud ce spun, dar aud partzul vecinului din casa alaturata). Si sa bage private chat over games. Daca fac lucrurile astea, PSN este ok din toate punctele de vedere. Iar legat de taxa, sunt sigur ca va fi pentru content aditional, dar sper sa nu fi ca Quore care mi se pare un mare fas cu ochii verzi.
Ce inseamna casca decenta la tine? Am folosit trei modele pana acum, inclusiv cea originala. Toate fac la fel. Asta este sistemul, asa scoate orice casca.
Tin sa ii dau dreptate lui Mo. Eu folosesc o casca Nokia BH-501 si se aude perfect si ma tine si bateria. Si ii mai dau dreptate si lui Painkillzer in privinta castii care vine in bundle-ul de la Socom. Nici eu nu ma inteleg pre bine cu cei care o iau. Se intrerupe in mijlocul conversatiei. (mi s-a intamplat doar in Modern Warfare 2)
nu e nici zvon nici posibilitate, e o imposibilitate.... sa fim seriosi chiar credeti ca Sony ar fi capabili de o gresala ca asta ? eu nu .... dupa parerea mea eu cred ca vor adauga anumite servicii gen Sky si last.fm pentru care vor percepe aceste taxe , nimic mai mult ..
Deocamdata e doar un zvon , nimic oficial de la Sony .
Hai sa nu facem threadul asta de 50 de pagini+ . 'kay ?
By MonkY in forum Console News
By GreyhounD in forum Polls
By AndRewqp in forum Console News
By naz in forum Console News
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks