Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Sony - taxe lunare pentru content si servicii PSN ?

1. #21 SP
    Member Painkiller's Avatar
    psn-ul merge super smooth. ce vreti sa repare? sunt servere cum trebuie la toate jocurile, deconectari minime, lag 0, content doar sa ai bani de el. nu inteleg de ce se plange lumea. psn-ul e foarte bun in momentul de fata.

2. #22 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Cei care platesc au acces exclusiv la content , iar ceilalti raman la PSN-ul normal , dar toata lumea va putea juca online
    Sursa: Sony planning paid PSN subscriptions for 2010 - News at GameSpot

3. #23 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Eu nu inteleg ce sare lumea asa. Nu au zis ca pun pe toata lumea sa plateasca, ci ca se va plati pentru un anumit tip de content, ceea ce zic eu ca e ok. Asa cum MS are XBL Silver si Gold, asa si Sony poate avea PSN Free si Payd sau Premium cum s-o fi numind. Pina la urma oamenii aia vor sa faca ceva bun tot pentru noi, userii, asta chiar daca Romania nu se afla pe lista lor dar tot e o chestie.

Cred ca ar trebuie sa privim stirea mai in perspectiva si sa vedem beneficiile pe care le poate aduce o astfel de miscare si citi stirea postata de G3ox, se explica exact ce vor oamenii sa faca, asta inainte sa trageti concluzii pripite.

Etras din stire:

Perhaps to assuage PS3 owners' fears that they would soon have to pay to play online, Hirai issued a subsequent statement indicating the present level of service would remain gratis.
    "SCE will further increase sales by offering users new entertainment through the combination of hardware, software, peripheral, and PlayStation Network," Hirai said in a statement given to British outlets, such as CVG. "Especially in the online area, we are studying the possibility of introducing a subscription model, offering premium content and services, in addition to the current free services."
    Just my two cents.

4. #24 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Un fix major sa faca si anume, comunicarea (sa rezolve pacaiturile alea din casca si nu stiu, sa gaseasca o solutie pentru ca oamenii nu ma aud ce spun, dar aud partzul vecinului din casa alaturata). Si sa bage private chat over games. Daca fac lucrurile astea, PSN este ok din toate punctele de vedere. Iar legat de taxa, sunt sigur ca va fi pentru content aditional, dar sper sa nu fi ca Quore care mi se pare un mare fas cu ochii verzi.

5. #25 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Un fix major sa faca si anume, comunicarea (sa rezolve pacaiturile alea din casca si nu stiu, sa gaseasca o solutie pentru ca oamenii nu ma aud ce spun, dar aud partzul vecinului din casa alaturata). Si sa bage private chat over games. Daca fac lucrurile astea, PSN este ok din toate punctele de vedere. Iar legat de taxa, sunt sigur ca va fi pentru content aditional, dar sper sa nu fi ca Quore care mi se pare un mare fas cu ochii verzi.
    daca iti iei o casca decenta se aude foarte bine. casca aia sony care vine cu socom e praf, eu nu ma inteleg cu nimeni care stiu ca o are.

6. #26 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ce inseamna casca decenta la tine? Am folosit trei modele pana acum, inclusiv cea originala. Toate fac la fel. Asta este sistemul, asa scoate orice casca.

7. #27 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Tin sa ii dau dreptate lui Mo. Eu folosesc o casca Nokia BH-501 si se aude perfect si ma tine si bateria. Si ii mai dau dreptate si lui Painkillzer in privinta castii care vine in bundle-ul de la Socom. Nici eu nu ma inteleg pre bine cu cei care o iau. Se intrerupe in mijlocul conversatiei. (mi s-a intamplat doar in Modern Warfare 2)

8. #28 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    nu e nici zvon nici posibilitate, e o imposibilitate.... sa fim seriosi chiar credeti ca Sony ar fi capabili de o gresala ca asta ? eu nu .... dupa parerea mea eu cred ca vor adauga anumite servicii gen Sky si last.fm pentru care vor percepe aceste taxe , nimic mai mult ..

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ce inseamna casca decenta la tine? Am folosit trei modele pana acum, inclusiv cea originala. Toate fac la fel. Asta este sistemul, asa scoate orice casca.
    nu ma refeream la casca ta. mai mult ca sigur se aude prost doar la unii, deci aceia nu am casca in regula.

10. #30 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Deocamdata e doar un zvon , nimic oficial de la Sony .

Hai sa nu facem threadul asta de 50 de pagini+ . 'kay ?

11. #31 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Deocamdata e doar un zvon , nimic oficial de la Sony .

Hai sa nu facem threadul asta de 50 de pagini+ . 'kay ?
    Nu e un zvon , directorul de la Sony a confirmat acest lucru
    Sony Computer Entertainment CEO Kaz Hirai confirmed the plans. "We will be building upon our current free [PSN] service offering with premium content and services to start the subscription model,"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2