Tot nu pricep. Vad lume in listea mea de prieteni ca se joaca Beta-ul. M-am inscris pe linkul de mail sus, am confirmat cand mi-a venit pe mail si mi-a spus ca sunt inregistrat.... acum ce dracu astept?
Tot nu pricep. Vad lume in listea mea de prieteni ca se joaca Beta-ul. M-am inscris pe linkul de mail sus, am confirmat cand mi-a venit pe mail si mi-a spus ca sunt inregistrat.... acum ce dracu astept?
Bai ce este asa greu de inteles? Din caz de nu stii Franceza sau nu stii sa folosesti un amarat de translator, dupa ce ai confirmat mailul ti se zice ca iti este asigurat un key pentru beta. A zis si Max si Eurogamer, incepand de luni vom primii keyurile de pe diferitele siteuri pe care am dat submit pentru beta key, cei care au VIP pe callofduty.com au primit key-ul in weekend.
Eu zic sa iti masuri tonul. Am intrebat ce trebuie sa fac. Puteai sa spui frumos ca VIP/ cei cu preorder au primit deja key-urile si restul saptamana viitoare. Multumesc oricum. Asta vroiam sa stiu.
Wtf? L-am primit pe mail pentru ca m-am inscris pe callofduty.com si am facut 2 misiuni. Nu am bifat/facut nimic altceva.
Level-ul maxim in beta e 11 (Sergent I), level-ul maxim in joc e 65 (asta scrie ca iti trebuie pentru Prestige Mode), download-ul are vreo 900MB, acum ai 10 custom classes, iar in mare e CoD4, cu o grafica care pe mine ma omoara incet.
In mare e CoD4, pentru ca e aceeasi idee: La 3 killstreak-uri ai Air Recon (sau ceva de genul), la 5 ai Artilery (un fel de airstrike, doar ca nu alegi tu unde sa il trimiti, se duce singur), la 7 ai caini. Meniul e acelasi. Upgrade-urile sunt diferite (am jucat doar cu un sniper, si avea o luneta, o baioneta, si inca ceva, nu m-am deranjat sa verific), perk-urile au ramas in mare acelasi, iar acum ai si un fel de revive, care poate repune pe picioare tovarasii care sunt in Last Stand, iar Challenges-urile sunt exact aceleasi, cu anumite adaptari, si vreo doua tipuri noi. Vreti si screen cu mailul?
P.S.: Eu sunt Anathema. Chiar ma gandeam la voi cand intrau Bobby si MonkY. Oh the irony™
pe eurogamer vor fi 20.000 de beta key-uri disponibile.nu se stie cand.posibil maine dimineata.
THERE WILL BE 20,000 KEYS, NO MORE, NO LESS - FIRST COME, FIRST SERVED.
BETAAA KEEY! Downloading now.
Daca aveti cont pe fostul site CharlieOscarDelta.com dati-mi un PM si va explic in detaliu ce trebuie sa faceti. Daca nu, asteptati, poate o sa primiti pana la urma de pe acele site-uri franceze. Daca o sa primesc vreun cod in plus, o sa le donez.
Eu nu am avut pe charile oscar delta dar am pe callofduty.com
In sfarsit, poate vine de la francezi. Pe eurogamer a incercat cineva ??
Waaaa, WTF?! Am chiulit vreo 3 ore special de la scoala ca sa ma joc COD si nu am primit inca keyWaiting...
![]()
Axel, din pacate nu este de ajuns un cont pe callofduty.com. Cei care aveau cont pe charlieoscardelta si il transferau pe contul cel nou (callofduty.com/points pentru cei interesati) primesc automat statutul de VIP si primesc codurile.
Ai migrat contul de pe charlieoscardelta (callofduty.com/points)? Eu dupa ce mi-am pus badge-urile pe avatar in 10 minute la Account/Profile imi aparea codul. (see picture).
Bookmarks