Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Dragon Age: Awakening detaliat

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Dragon Age: Awakening detaliat

    In luna Martie, fanii RPG-ului Dragon Age: Origins al celor de la BioWare vor putea sa-si extinda experienta cu "Awakening", un add-on demn de o lansare retail la un pret demn de retail - $40. Desi trailer-ul care a coincins cu anuntul acestui add-on a fost destul pentru multi, majoritatea au vrut sa afle pe ce vor cheltui $40. Normal, actiunea are loc dupa Origins, stim ca jucatorii se vor bate cu Darkspawn si de asemenea ca vor exista iteme noi si un level cap marit, dar in ce alte treburi isi vor pierde jucatori inca cateva zeci de ore?

    Possible Spoiler Alert

    Intr-un interviu cu IGN, Fernando Melo de la BioWare ne explica mai pe larg. Practic, Darkspawn nu s-au retras in underground dupa Blight-ul din Origins si in Amaranthine, un Darkspawn in special a evoluat pana la punctul in care poate vorbi si fii rezonabil: Arhitectul.

    End of Possible Spoiler Alert

    Daca nu ai jucat Origins deloc si nu ai ce caracter sa importezi, vei avea optiune sa creezi unul nou care va avea level-ul undeva intre 17 si 20, pentru a putea face fata inamicilor din Awakening.

    De asemenea, mai este si level cap-ul ridicat. Melo nu a putut confirma exact care va fi acesta, dar a precizat ca se va invarti uneva in jurul valorilor 35-40. De asemenea, vei putea sa dobandesti noi followers, care vin cu propriul micro-management. Acest lucru va avea un efect covarsitor asupra caracterelor importate, deoarece Melo precizeaza ca alegerile facute in Origins se transfera si in functie de locul unde esti in povestea principala, caracterele se vor comporta corespunzator. De asemenea, daca alegeti sa jucati Awakening prima oara, decizile se vor transfera inapoi la Origins in acelasi fel.

    Melo a detaliat chiar si un pic din abilitatea de "re-spec" pe care o vei avea in Awakening. Vei putea sa resetezi toate skill-urile caracterului tau printr-un scrol, dandu-ti posibilitatea sa pastrezi level-ul din Origins, dar sa ai un inceput nou in materie de skill-uri.

    Interviul integral poate fi gasit pe IGN si contine o gramada de detalii "suculente" pentru cei absorbiti de universul jocului. S-ar putea ca interviul sa contina cateva spoilere.

    Awakening se va lansa pe 16 Martie pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC.
    Attached Images Attached Images bdragon1.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    I like big boobs and I can not lie..

  3. #3 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Arhitectul poate rationa, cred. Din trailer nu pare prea "rezonabil" ...

    Traduttore, traditore .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 4 Last Post: 08-08-2011, 12:40
  2. Dragon Age: Origins: Awakening Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 8 Last Post: 24-03-2010, 12:49
  3. Replies: 13 Last Post: 06-01-2010, 21:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts