Mie-mi place ca toti spun ca seria e praf dar fiecare are un preferat DIFERIT de ceilalti. Constat in cele din urma ca de fapt nu e dracul atat de negru pe cat vreti sa-l vopsiti

E de asteptat ca seria sa se intoarca la tuning si curse ilegale, acolo a avut cel mai mare succes in ultimul timp. Anul trecut a incercat sa concureze cu Forza 3 ceea ce nu prea era de facut, iar anul asta va avea competitie cu GT5.

Insa trebuie sa ne gandim si ca din punct de vedere al curselor ilegale nu mai traim in 2005-2006. Filmele cu masini ilegale erau la baza, toata lumea stia melodia de la Tokyo Drift, toata lumea se uita la Pimp My Ride inainte sa fie exagerat de penibil (ca penibil era oricum, dar intr-un sens placut). Insa tendintele publicului s-au mai schimbat de atunci.

Deci raman in continuare sceptic cu privire la urmatoarele tendinte. Nu inteleg insa de ce au muls cate o idee de cel putin 3 ori (Most Wanted, Hot Pursuit, Hot Pursuit 2) sau Underground, Underground 2, etc. ati prins ideea, insa cand vine vorba de NFS Porsche Unleashed acel tip de gameplay n-a mai fost folosit.

Si nu doar de catre cei de la EA, insa eu n-am mai dat peste nici un joc care sa aiba acea notiune de 'Driving school' cu sofat printre conuri in marsarier, intoarceri la 180 de grade si asa mai departe. Ar fi un domeniu vast de creatie, mai ales ca acum e la moda customizatul, fiecare si-ar putea face astfel de trasee. Si nu e nevoie de un editor complex, doar sa plasezi cateva conuri pe o bucata de asfalt.