Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 48 of 48

Thread: Data de lansare pentru God of War III

1. #41 SP
    Banned God of War 3's Avatar

Cool Avesta este un pamflet si nu trebuie tratat ca atare

Quote Originally Posted by Payutzu View Post
    god of war Xlll
    God of war e trilogie,nu treisprezecime!

asta nu inseamna ca vor mai lansa si alte titluri (ca in cazul Chains of Olympus)precum:

God of war Luxor:in care Kratos va merge in Egiptul antic,unde va calatori in piramide,va descoperi morminte,se va lupta cu mumii,apoi cu sacali,lacuste,pisici,hipopotami,crocodili,mai apoi cu zeii Isis,Osiris,Horus,Anubis,Toth,Hathor,Sobek,Seth,Ap ophis,Bastet,Amon-Ra,Geb,Nut etc,
    de ce nu,sa apara si Cleopatra,iar scenele de sex in stil egiptean.....wau,como fantastik!!!!!
    Alte titluri:
    -God of War vs Prince of Persia
    -God of War made in Japan:cu samurai,ninja,luptatori sumo
    -God of War Roman Gladiator
    -God of War Lord of the rings
    -God of War New World-in america descoperita e columb fie in Vestul Salbatic
    -God of WW 1
    -God of WW 2
    -God of WW3-HARMAGHEDON
    -God of war AVATAR -Kratos ajunge pe planeta Pandora unde va intalni populatia bastinasa albastra Navi,se va combina cu o albastroaica,si va lupta cu colonelul
    -God of Starcraft

scuze daca vi se pare ca am facut Spoiler,desi nu mi se pare ca aceste titluri care le-am dat sunt doar pamflete,dar cred ca pana in 2020,o sa avem macar o treime din ele lansate

Pacat ca nu ar face un God of war in Romania-sa semene cu GTA ,unde Kratos se bate cu mafia,da in gropi si se lupat cu autostrazile nereparate,conduce masini,mananca mici,bea bere,asculta manele si se uita la OTV ,sau candideaza la presedintie impotriva lui Bazeus ,ar fio cea mai tareeeee parodie a jocului! lollol

God of Emo!

2. #42 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by God of War 3 View Post
    God of war e trilogie....
    Sa imi spui cand trebuie sa rad

3. #43 SP
    acuma poti sa razi! cand ai sa citesti informatiile infricosatoare,secrete,intunecate si senzationale despre fratele pierdut a lui Kratos,adunate de pe forumuri,you tube si multe alte conspiratii ale jocului GOW3-apasati jos la spoiler
    dupa ce citesti Spolierul,sa nu te mai miri de ce e Kratos asa de crud si atat de ucigas de oameni nevinovati,cum s-a manifestat in toate jocurile

4. #44 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by God of War 3 View Post
    acuma poti sa razi! cand ai sa citesti informatiile infricosatoare,secrete,intunecate si senzationale despre fratele pierdut a lui Kratos,adunate de pe forumuri,you tube si multe alte conspiratii ale jocului GOW3-apasati jos la spoiler
    dupa ce citesti Spolierul,sa nu te mai miri de ce e Kratos asa de crud si atat de ucigas de oameni nevinovati,cum s-a manifestat in toate jocurile

Ai o imaginatie foarte bogata, dar incearca sa o folosesti mai constructiv, nu aberand pe threadurile leagate de God of War.

5. #45 SP

Cool

multumesc pentru aprecieri,dar cateodta imi mai folosesc imaginatia in mod constructiv doar la scoala!

oricum,aici cred ca putem abera orice deocamdata,nimeni nu stie cum va fi in joc si pe langa asta,nimeni va stii de.....

6. #46 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Atata timp cat va puneti la mintea lui si ii dati apa la moara cred ca va meritati soarta.
    Haideti incetati cu offtopic-ul si reveniti la discutiile despre joc.

7. #47 SP
    e oficial,apare pe 19 martie 2010 conform siteului

8. #48 SP
    Member kside's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    ... si reveniti la discutiile despre joc.
    Va fi cel mai tare si mai frumos joc de PS3 de pana acum, cu atat mai mult cu cat este exclusiv.
    3 milioane de copii vandute cel putin !!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3