Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: Saints Row 2 PS3 la doar 16Lire

1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

Saints Row 2 PS3 la doar 16Lire

Se pare ca Tesco (magazin din UK) vinde Saints Row 2 pentru PlayStation 3 la doar 16Lire. Este un pret excelent tinand cont ca peste tot Saints Row 2 se va comercializa cu un pret minim de 35 Lire Sterline. Desi acum avem 2 variante: ori vor sa scape repede de ele ori o eroare de sistem precum Mass Effect-ul la 20ron la Emag.ro. Noi avem o singura varianta: intram repede pe threadul lui RobertDinu si il rugam sa ne cumpere unul.

Tesco.com - link
    Attached Images Attached Images saints_row2_superoferta.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Gata oferta

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Era doar un glitch in matrice...

4. #4 SP
    Member SiCK's Avatar
    Jocul e praf.
    Nu merita bani...

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bobby, daca pui .png-uri, n-o sa le vezi niciodata in Newsflash... Changing now...
    Quote Originally Posted by SiCK™ View Post
    Jocul e praf.
    Nu merita bani...
    La 16 lire, eu zic ca merita...

6. #6 SP
    Nu mai e 16 lire si oricum, e lipsa mare de sandboxuri pe PS3, deci multi il vor cumpara.

7. #7 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    La 16 lire, eu zic ca merita...
    Free,e pierdere de timp.Poate daca vrei sa ai un joc asa la colectie,sa para mai gros ce vezi pe raft,da.
    De ce sa joci ceva care e mult sub standardul sandbox impus de GTAIV ?

Vorbind de jocuri multe,SouljaBoy shows it... "man f^ck the PS3,ain't nobody playin' dat". Truest playa,right thurr.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Omg nigga' cum arunca el cu jocurile alea sigilate... ma' man soldierboy... un fel de manelist de US
    Piece out ya' all !

9. #9 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Jocul e super misto am jucat Saint Row 1 si e super distractiv.Aici e o chestie de gusturi ..

10. #10 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Jocul e super misto am jucat Saint Row 1 si e super distractiv.Aici e o chestie de gusturi ..
    Am terminat si eu SR1...SR2 e mai slab.

http://xbox360.ign.com/articles/919/919118p2.html

11. #11 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    jocul urmareste directia arcade care era in San Andreas. Degeaba il compari cu GTA IV. GTA s-a orientat prea mult pe realism si impactul actiunilor tale asupra personajului. Aici ai un personaj fara identitate...

Poate e SR2 mai slab cum zici tu dar cu siguranta va fi mult mai fun modul co-op care nu l-a mai avut nici un sandbox clona dupa GTA.

12. #12 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Poate e SR2 mai slab cum zici tu dar cu siguranta va fi mult mai fun modul co-op care nu l-a mai avut nici un sandbox clona dupa GTA.
    Grafic e penibil (read: Barbie games),co-op mode e intr-adevar ceva nou...eu sunt fan al genului asta de joc,dar nu voi juca ceva atat de inferior.Parca ma intorc pe PSX,dupa ce am vazut GTAIV.

13. #13 SP
    grafica e super ok ......l-ai jucat? uite ce zice un tip care chiar se pricepe....hai sa nu comparam cu GTA. Saint Row este Arcade style..

14. #14 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Scuze dar nu stiam mi-sa parut tanr si daia nu imi vine sa cred.

15. #15 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Tu stii ce vorbesti? Care banii parintilor? Din cate vad e un rapper destul de cunoscut, sunt clipuri cu concertele lui pe youtube destule..

16. #16 SP
    Tipu e plin de banii ...... e super cunoscut in gaming deci .......hai sa vb sa ne aflam in treaba ..

17. #17 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    grafica e super ok
    Probabil ai standarde foarte scazute.Vezi attachement.
    l-ai jucat?
    Normal ca da.
    uite ce zice un tip care chiar se pricepe
    F*ck him ? Nu ma intereseaza.Sunt oameni care si acum plang dupa GTA 1.
    Jocul asta se prezenta ca GTAIV killah,facea glume pe seama GTA si ce note are ? Exact.Nu e decat un
    Quote Originally Posted by Spitfire
    motiv de a rade Rockstar de ei in DLC,cum fac de obicei cu competitia.
    Din cate vad e un rapper destul de cunoscut, sunt clipuri cu concertele lui pe youtube destule..
    Are o singura melodie de success.Crank That...

Attached Images Attached Images sshot-1.png

18. #18 SP
    Da, un rapper cu un mesaj foarte tare, uitati versurile de la cel mai mare hit al lui, e un fel de Mims - Hot dupa parerea mea: Versuri Soulja Boy - Crank that

Cat despre cat de cunoscut e el in gaming asta se datoreaza faptului ca se bate el cu pumnul in piept ca e mare gamer. Uite aici hip-hopperi gameri, au si liga lor de gaming, infintata de Snoop: Hip Hop Gaming League 2

@ SiCK, uite ce medie are pe metacritic: Search Results from Metacritic.com

19. #19 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    @Sick: Ai jucat Saints Row2? Serios .. el apara peste 4 zile.

Pentru restul: credeti ma este catusi de putin ontopic discutia despre un rapper vai de mama lui negru? Chiar credeti? Hai sa discutam despre joc si atat.

20. #20 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post

@ SiCK, uite ce medie are pe metacritic: Search Results from Metacritic.com
    Si care e ideea in linkul ala ?
    Lasa man,ca m-am uitat la reviews.Din lipsa de alte jocuri de genul ala are 8.

Uita-te la SR1,GTAIV si SR2.
    @Sick: Ai jucat Saints Row2? Serios .. el apara peste 4 zile.
    Poate varianta PAL.

Published by: THQ
    Developed by: Volition
    Release Date: October 14, 2008
    Genre: Action
    Attached Images Attached Images saints_row_large_2.jpg gta-iv.jpg gta-iv2.jpg saints-row-2-pic-38.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks