Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Mass Effect 2 The Cerberus Network

 1. #1 SP
  Senior Member Bobby's Avatar

  Mass Effect 2 The Cerberus Network

  Mass Effect 2 este pe buzele si in gandurile multor gameri care numara zilele pana la lansarea de vinerea viitoare. Si cum un marketing bun este un marketing care in fiecare zi le mai ofera clientilor inca un motiv de a cumpara jocul, Bioware se tine bine. Astazi au prezentat The Cerberus Network ce va un in-game portal prin care utilizatorii vor putea sa isi imbogateasca experienta si placerea jocului cu stiri, articole si cel mai important Downloadable Content (DLC-uri). Acesta retea, The Cerberus Network va fi activata printr-un cod ce va veni odata cu jocul, atat in varianta retail cat si in varianta online a jocului. Bonusurile care vor veni prin aceasta retea, pot sa fie si gratis dar si platite, banuiesc.

  Primul DLC va fi disponibil chiar din prima zi, pe 26 Ianuarie (data de lansare in America) si va oferi noi misiuni si obiecte de cumparat cat si o misiune mai speciala ce ni-l prezinta pe Zaeed, un mercenar pe care Shepard il poate recruta pentru misiunea sa finala.

  Urmatorul DLC pe care Bioware ni-l pregateste va fi undeva dupa lansare si ne va un Hammerhead, un hover tank pentru misiunile de explorare si pentru deplasarea pe distante lungi din misiuni. Pe langa acest vehicul, Bioware va mai oferi in cel de al doilea DLC armuri precum Cerberus Asssault Amor, munitie nou si M22 Eviscerator Shotgun.

  Inca cateva zile. Inca cateva zile.
  Attached Images Attached Images mass_effect_2.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member Bobby's Avatar
  Update: Primele doua DLC-uri sunt gratuite.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 29-06-2011, 18:48
 2. Mass Effect - The Movie By Csander in forum Muzica, Filme & Seriale
  Replies: 1 Last Post: 17-07-2010, 18:30
 3. Replies: 7 Last Post: 01-07-2010, 17:08
 4. Replies: 16 Last Post: 05-02-2009, 02:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts