Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 38

Thread: PS3 Motion Controller: data de lansare si posibil nume

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

PS3 Motion Controller: data de lansare si posibil nume

PS3 Motion Controller sau PS3 Wand va fi lansat in toamna anului curent, data de lansare fiind amanata cu cateva luni. Initial noul controller trebuia sa fie lansat in primavara anului actual. Un nou zvon a lovit internetul. Numele acestui controller va fi "Arc", acesta este al doilea zvon care ne ofera un nume pentru PS3 Wand, primul nume fiind "Gem". Sony a refuzat sa comenteze acest zvon.
    Attached Images Attached Images sony-motio.jpg

2. #2 SP
    Member taz@'s Avatar
    anul viitor sau anul asta?

3. #3 SP
    Senior Member tray's Avatar
    anul asta
    ps:arata ca un vibrator

4. #4 SP
    Member TheSpider's Avatar
    nu cred ca va fi la fel de bun ca si controlerul actual

5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    gem sau arc ? ambele suna foarte ciudat

6. #6 SP
    Member rogele 1's Avatar
    si cum joci un shoter cu el ?Asta ar fi bun ,dar doar la jocurile gen wii,de exemplu tenis ,ceva cu sabii,etc,dar cum mergi cu astea ?

7. #7 SP
    Member zempty's Avatar
    Sony si Microsoft incearca sa scoata din joc competitia ...

8. #8 SP
    Member Harilip's Avatar
    Nintendo cand a venit cu WII-ul a cam rupt pe piata.
    au facut un profit destul de bun
    Mai mult ca sigur Sony incearca sa le urmeze pasii

9. #9 SP
    Member TheSpider's Avatar
    oricum ca si controler pentru jucorile de acum nu e bun,poate la jocuri gen cele de wii ar merge...

10. #10 SP
    Member rogele 1's Avatar

Arrow

Mda,cum baga asta pe piata cum rup in 2 wii-ul.

Off:cum fac sa bag acolo sub un post nume din alea ?

11. #11 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by rogele 1 View Post
    Mda,cum baga asta pe piata cum rup in 2 wii-ul.

Off:cum fac sa bag acolo sub un post nume din alea ?
    adica signature (semnatura)? user cp-> edit signature. user cp este sus pe bara unde se gaseste si "home", "forum" etc.

12. #12 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    anul asta
    ps:arata ca un vibrator
    Imi aduc aminte primele discutii:

FanboyX: Arata ca un vibrator!
    FanboyPS3: Nu, nu, e doar un prototip. O sa-l retuseze.

Dupa 6 luni de evolutie, arata ca un vibrator retusat. GG.

13. #13 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Cred ca o sa aiba SONY succes cu acest controller insa nu o sa fie mai tare decat Natal-ul
    Este ca un nunchak pentru Wii daca nu ma insel

14. #14 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by =Flavius= View Post
    Cred ca o sa aiba SONY succes cu acest controller insa nu o sa fie mai tare decat Natal-ul
    Este ca un nunchak pentru Wii daca nu ma insel
    Se pare ca te inseli. Documenteaza-te inainte sa postezi pentru activity

15. #15 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nevasta-mea a zis ca daca sta roz tot timpu.....e prea gay si nu vrea sa vada asa ceva.

16. #16 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    nevasta-mea a zis ca daca sta roz tot timpu.....e prea gay si nu vrea sa vada asa ceva.
    Eu cred ca vor face o mica industrie din asta: customize your dildo-head with the color that you like. Si-l baga pe ala roz din start ca sa te incurajeze intocmai sa cumperi altul

17. #17 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    cred ca astia de la Sony sunt fani Star Wars.personal nu ma incanta,pare mai interesant natal-ul.nu sunt fanboy,am toate consolele,dar parca e un wiimote fara colturi

18. #18 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Au zis de mult ca bila wand-ului are culoarea configurabila si ca in unele jocuri se va schimba in functie de actiuni.

@Flavius: ar trebui sa mai citesti inainte sa postezi, in momentul de fata wand-ul Sony promite mult mai mult decit Natal-ul Microsoft, se comporta cam ca un Wiimote doar ca are fidelitate mai mare, deci se poate juca orice joc cu el: shooter, rpg, action-adventure, etc. Totusi e destul de devreme sa le comparam, mai ales ca ambele sint inca in faza de beta si se pot schimba multe pina la varianta finala.

19. #19 SP
    Member Asghaar's Avatar
    recapitulam:
    un controler gen Wii dar mult mai precis,cu input lag foarte mic (aici Natal va avea posibile probleme,deoarece nu are si "feedback" fizic cum are micutul nostru wand/arc/vibrator) + grafica HD a jocurilor PS3
    hmmm i'll take 2 pls ..

20. #20 SP
    Member Payutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    ce o crede ea ca te joci cu vibratorulol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast