Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 38 of 38

Thread: PS3 Motion Controller: data de lansare si posibil nume

1. #21 SP
    Junior Member lotoganja's Avatar
    nu conteaza cum arata atata timp cat isi face treaba.eu de abia astept sa apara,sper sa reinventeze gameplayul in general

2. #22 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by rogele 1 View Post
    si cum joci un shoter cu el ?Asta ar fi bun ,dar doar la jocurile gen wii,de exemplu tenis ,ceva cu sabii,etc,dar cum mergi cu astea ?
    Joci mai bine shooterele cu un controller decat cu un pistol motion nu?

3. #23 SP
    Member Execitor's Avatar
    Sincer mie acest controller nu-mi prea place chiar daca este motion si are caracteristici tehnice destul de inovatoare. Nu stiu daca va prinde la gameri. In orice caz , nu putem trage concluzii inainte sa il incercam. Si personal am ales Ps3 si nu x360 pentru controllerul sixaxis ds3 care mie mi se pare extraordinar de bun fata de cel de la x360.

4. #24 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    Joci mai bine shooterele cu un controller decat cu un pistol motion nu?

DA!!!

5. #25 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am sa raman la Dual Shock 3 .

6. #26 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    hmmmm ARC..... daca asta ramane numele o sa fie un imens rip-off a Microsoft ARC mouse and board
    nasty

7. #27 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Imi aduc aminte primele discutii:

FanboyX: Arata ca un vibrator!
    FanboyPS3: Nu, nu, e doar un prototip. O sa-l retuseze.

Dupa 6 luni de evolutie, arata ca un vibrator retusat. GG.
    Vibratii puternice, medii si mici.
    "Capul" se poate schimba cu unul mai mare sau mai mic depinde...
    Primesti cadou un SexGame

8. #28 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    anul asta
    ps:arata ca un vibrator
    Off topic. Nu ar fi rau sa aiba si functia asta. Cred ca s-ar vinde ca paine calda

9. #29 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    Sincer mie acest controller nu-mi prea place chiar daca este motion si are caracteristici tehnice destul de inovatoare. Nu stiu daca va prinde la gameri. In orice caz , nu putem trage concluzii inainte sa il incercam. Si personal am ales Ps3 si nu x360 pentru controllerul sixaxis ds3 care mie mi se pare extraordinar de bun fata de cel de la x360.
    Pacat ca nu e prea ergonomic cel de PS3.

Va prinde la gameri. Eu cel putin de abia astept Natal/PS3 Dildo (vreau sa imi iau in curand si un PS3). Decat sa cumpar un Wii....Sa nu uitam mai ales ca grafica de pe Xbox360/PS3 e superioara.

10. #30 SP
    Member liviu15's Avatar
    Dupa cum cred ca ati vazut apare ceva de genu si pe xbox de la razer
    si dupa parerea mea e mai reusit decat gem sau arc cum s-o numi.
    Deci xbox tot va iesi in plus cu natalu , pana vor scoate si cei de la sony un eye cam v2.0
    Iar @exercitor sunt unele chesti la care ps3 e mai bn ca de ex. noile exclusivitati , dar cu siguranta controllerul este sub cel de xbox , iar senzorul nu prea il folosesti , cred ca nu ai tinut un controller de x360 in mana , eu am tinut unul de ps3 si nu degeaba se spune ca cel de x360 e cel mai bun controller de pe piata momentan , iar cel de ps3 nu e nici macar pe locu 2 , nu e comod deloc pe mana.

11. #31 SP
    Member Payutzu's Avatar
    pana acum tot ce a fost bun dele sony a copiat microsoft

12. #32 SP
    Junior Member Jaak's Avatar
    Quote Originally Posted by Payutzu View Post
    pana acum tot ce a fost bun dele sony a copiat microsoft
    Fanboy much?
    Perifericul ala nu are nici o legatura cu sony, imita nunchuck-ul de wii cu o tehnologie mai precisa de motiontrack. Si nu e MS ci Razor, astia fac periferice pentru gaming (tastaturi, mouse-uri, gamepad-uri, etc...).
    Nu pare sa fie exclusiv x36; banuiesc ca va fi PC, x360 si PS3.

13. #33 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Defapt e Razer, Razor face altceva.

14. #34 SP
    Member liviu15's Avatar
    se pare ca pentru ps3 nu sunt , sunt facute pentru pc dar au suport si pentru x360 , mai scot si un controller pt xbox 360 cu suport pentru pc.

15. #35 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

Sa mai lucreze un pic la viteza de reactie si va acapara Wii-ul si viitoarea jucarie a PS3-ului.

16. #36 SP
    Junior Member Jaak's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Defapt e Razer, Razor face altceva.
    True, my bad.

Intr-un interviu tipul spunea ca vor sa-l lanseze pe toate platformele importante. Probabil nu au acordul sony sa-l puna si pe ps3. Nu m-ar surprinde din moment ce ps3 primeste "bagheta".

17. #37 SP
    Member zaice's Avatar
    Un look interesant.Va fi o lovitura data wii-ului .Sunt curios de reactiile celor de la Nintendo.Vor riposta cu o platforma hd sau 3d?

18. #38 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ok , nu se va numi ARc . De ce zic asta ? VG247 Blog Archive SCEA: Arc is a “code name” for PlayStation Motion Controller
    SCEA’s comms boss Patrick Seybold has said PlayStation Arc is a “rumored code name” for the upcoming motion controller.
    . Ce ziceti ? Care o sa fie urmatorul nume ? Ca vad ca cei de la sony is destul de nehotarati .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2