nu conteaza cum arata atata timp cat isi face treaba.eu de abia astept sa apara,sper sa reinventeze gameplayul in general
nu conteaza cum arata atata timp cat isi face treaba.eu de abia astept sa apara,sper sa reinventeze gameplayul in general
Sincer mie acest controller nu-mi prea place chiar daca este motion si are caracteristici tehnice destul de inovatoare. Nu stiu daca va prinde la gameri. In orice caz , nu putem trage concluzii inainte sa il incercam. Si personal am ales Ps3 si nu x360 pentru controllerul sixaxis ds3 care mie mi se pare extraordinar de bun fata de cel de la x360.
hmmmm ARC..... daca asta ramane numele o sa fie un imens rip-off a Microsoft ARC mouse and board
nasty![]()
Dupa cum cred ca ati vazut apare ceva de genu si pe xbox de la razersi dupa parerea mea e mai reusit decat gem sau arc cum s-o numi.
Deci xbox tot va iesi in plus cu natalu , pana vor scoate si cei de la sony un eye cam v2.0
Iar @exercitor sunt unele chesti la care ps3 e mai bn ca de ex. noile exclusivitati , dar cu siguranta controllerul este sub cel de xbox , iar senzorul nu prea il folosesti , cred ca nu ai tinut un controller de x360 in mana , eu am tinut unul de ps3 si nu degeaba se spune ca cel de x360 e cel mai bun controller de pe piata momentan , iar cel de ps3 nu e nici macar pe locu 2 , nu e comod deloc pe mana.
Fanboy much?
Perifericul ala nu are nici o legatura cu sony, imita nunchuck-ul de wii cu o tehnologie mai precisa de motiontrack. Si nu e MS ci Razor, astia fac periferice pentru gaming (tastaturi, mouse-uri, gamepad-uri, etc...).
Nu pare sa fie exclusiv x36; banuiesc ca va fi PC, x360 si PS3.
se pare ca pentru ps3 nu sunt , sunt facute pentru pc dar au suport si pentru x360 , mai scot si un controller pt xbox 360 cu suport pentru pc.
Sa mai lucreze un pic la viteza de reactie si va acapara Wii-ul si viitoarea jucarie a PS3-ului.
Un look interesant.Va fi o lovitura data wii-ului .Sunt curios de reactiile celor de la Nintendo.Vor riposta cu o platforma hd sau 3d?
ok , nu se va numi ARc . De ce zic asta ? VG247 Blog Archive SCEA: Arc is a “code name” for PlayStation Motion Controller
. Ce ziceti ?SCEA’s comms boss Patrick Seybold has said PlayStation Arc is a “rumored code name” for the upcoming motion controller.Care o sa fie urmatorul nume ? Ca vad ca cei de la sony is destul de nehotarati .
Bookmarks