Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Barack Obama isi face campanie pe Xbox 360

  1. #1 SP
    Member Wargasm's Avatar

    Barack Obama isi face campanie pe Xbox 360

    Echipa de campanie a democratului Barack Obama a cumparat spatiu publicitar in cadrul jocului Burnout Paradise dar si in alte opt jocuri video, care sunt disponibile pentru platformele Xbox 360 si Playstation3. Senatorul de Illinois a devenit astfel primul aspirant la Casa Alba care a cumparat publicitate intr-un joc video, relateaza gigaom.

    "Pot sa va confirm ca tabara lui Obama a cumparat publicitate in-game pentru Burnout", a declarat Holly Rockwood, director pentru comunicare la Electronic Arts, dezvoltatorul jocului. Rockwood a precizat ca EA permite, in mod curent, plasarea de reclame publicitare in jocurile sale online. "La fel ca si restul televiziunilor, radiourilor si a ziarelor, acceptam publicitate de la candidati politici credibili", a afirmat ea, adaugand insa ca aceste reclame nu reflecta neaparat simpatiile politice ale celor de la EA.

    Rockwood a declarat ca publicitatea cumparata de tabara democrata se adreseaza unei audiente care este, de cele mai multe ori, dificil de atras: barbati tineri, intre 18 si 34 de ani. Reprezentantul EA a refuzat sa precizeze care sunt castigurile din publicitatea in-game obtinute de companie.

    Reclama lui Obama din Burnout Paradise si din celelalte opt jocuri reprezinta cea mai vizibila utilizare a unui joc online pentru a promova un anumit candidat, iar senatorul de Illinois a devenit astfel primul aspirant la Casa Alba care a cumparat publicitate intr-un joc video. In 2006, un avatar al fostului guvernator de Virginia, Mark Warner, a participat la o conferinta de presa in perioada in care politicianul lua in calcul participarea la cursa prezidentiala.

    Gigaom sustine ca Obama ar putea fi criticat ca trimite mesaje confuze, dupa ce a declarat in repetate randuri ca "parintii trebuie sa inchida televizoarele si sa-i convinga pe copii sa puna deoparte jocurile video". Bloggeri americani sustin insa ca, din moment ce reclama postata pe Burnout Paradise indeamna alegatorii sa voteze mai devreme, ea ar putea sugera ca democratii incearca sa-i faca pe utilizatori �sa se ridice de pe canapea si sa mearga la vot�.
    Attached Images Attached Images obama-lumea-virtuala-xbox-ps3.jpg

  2. #2 SP
    Member collector's Avatar

  3. #3 SP
    Member SiCK's Avatar
    Una e BARAKAOBAMA.
    Attached Images Attached Images baraka_obama.jpg lieutenant_commander_tuvok_obama_blog.jpg muslimobamaimage2.jpg obama.gif obama_yo_moma_gay2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Valve isi face propriul sistem de VR By MonkY in forum Stories & Other News
    Replies: 12 Last Post: 01-03-2015, 23:55
  2. Replies: 2 Last Post: 02-09-2014, 14:01
  3. DayZ isi face debutul pe PS4 By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 15-08-2014, 11:03
  4. Spartacus isi face aparitia in jocuri! By Dant3 in forum Console News
    Replies: 12 Last Post: 11-04-2013, 22:06
  5. Barack Obama in Madden NFL 11 By Honord in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 28-07-2010, 13:20

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts