Mai e putin pana pe 27 nu inteleg d c atata agitatie![]()
Later Edit: Si cea mai buna dovada de cat de bine au "lucrat" instrumentele M$, va spun ca melodiile lui "Toumani Diabat� and the Symmetric Orchestra" sunt pe piata de mai bine de 2 ani. Mai mult, ele se gasesc pe Amazon: Amazon.com: Tapha Niang: MP3 Downloads: Toumani Diabat�'s Symmetric Orchestra . Adicatalea, de 2 ani de zile nimeni n-a avut nimic impotriva lor, dar cand au aparut intr-un joc pe PS3, brusc s-a trezit islamismul din toti. Yeah right...
Man..nu poti sa intelegi fiindca nu prea ai vorbit cu islamici.Ei nu vad lucrurile ca noi...si de obicei apare o reactie foarte violenta,Sony isi pastreaza numele curat,nu se joaca cu asa ceva.Islam-ul e un subiect foarte fin in zilele noastre.Lumea moderna (aka infidels,westerners) nu intelege importanta religiei la ei.
Sony nu are tocmai un success rasunator cu PS3,nu-si permite un nume mai negru decat are.
De unde esti asa sigur ? Sau de unde stii ca nu am astfel de prieteni ? Poate am chiar in familie... please, stop supposing you know me that good...
Si repet. Exista un semn de intrebare atunci cand brusc apare o astfel de samanta de scandal si se mediatizeaza enorm, desi ea a fost sadita de mai bine de 2 ani si n-a bagat-o nimeni in seama. Eu zic sa inchidem si amazon.com pentru ca a indraznit sa vanda astfel de muzica. Ce zici ?
MonkY..these dudes are wackos.
Asta e,nici Sony n-are de ales.Am un musulman convins acum pe MSN.Sunt ofensati rau de asemenea chestii pe care noi (sau eu,nah) nu putem sa le intelegem si ni se par ridicole.
EDIT: Probabil prietenii tai sunt mai modernizati.Si eu am intalnit tot felul de oameni,dar situatia de fata iti arata cat de serioasa e treaba.
HAHA..acum sun parca sunt un terorist ! Religia de nici un fel nu ma intereseaza,doar vorbesc ca fapt,poate se intelege de unde "nebunia" asta.
Originally Posted by muslim
Cica Sony e firma tare respectata in tarile cu islamici. Arabii sunt fanboys Sony, deci nu se pun cu ei.
This is not the first time a game developer has run afoul of the Qur’an. In November of 2002, Microsoft released the Xbox fighter Kakuto Chojin with a piece of background music that sampled passages of the holy book.
Little Big Planet recalled planetwide, due in US October 27 - News at GameSpot
este in flanco world in bacau in arena mall maine ma duc si fac poza si am s o postez pe forum pe bune la pretul de 270 ron
Stiu ca si Ocarina of Time a avut astfel de probleme. Au existat versiuni ale OoT nemodificate si modificate ca sa nu mai contina nu stiu ce versuri ( tot de origine islamica sau ceva de genul ).
Bine ca ei fac muzica cu versuri dinalea dar cand e sa fie, in cazul nostru, intr-un joc sar repede sa-l scoata.
Se pare ca lansarea jocului este confirmata pentru pentru luna noiembrie:
"�n timpul procesului de verificare �nainte de lansarea lui LittleBigPlanet ni s-a adus la cunoştinţă că una din melodiile care fac parte din joc conţine două expresii care se găsesc �n Coran. Am acţionat imediat pentru rectificarea acestei situaţii şi ne cerem scuze pentru orice ofensă care ar fi putut apărea din această cauză", a declarat un purtător de cuv�nt al Sony.
Gamerii nu trebuie să fie �nsă trişti. Jocul va fi modificat, iar noua variantă va ieşi pe piaţă �n luna noiembrie a acestuia an.
Acum mi-a picat mie fisa. Sediul lui Microsoft din Redmond este de fapt o vrajeala publicitara. Adevaratul lor punct nevralgic este in desertul Nevada, Area 51!
De fapt, melodiile respective cred ca au fost compuse de Bill Gates, sub pseudonim, pentru a le da teapa celor de la Sony.
E clar ca islamicii sunt foarte "uptight" in ceea ce priveste religia lor, e deajuns sa gaseasca un firicel de scandal ca toti sar ca arsi.
probabil ca ce a scos de nenea ala nu deranjeaza... posibil sa fi deranjat ca fragmente din "biblia" lor au aparut intr-un joc
Bookmarks