Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 86

Thread: Apple anunta iPad

1. #21 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Si este acelasi, doar pe steroizi asa un pic

2. #22 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    ala din poza nu e iPad. si da, e mult mai mare ca iPhone / iPod touch

3. #23 SP
    Member Snake's Avatar
    Oh da. De mult asteptam asa ceva. Chiar ma uitam dupa Kinddle si alternative. Bravo Apple ! Inca un produs bine gandit !

4. #24 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Mai au sa scoata si iTamphonlol.

5. #25 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

6. #26 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    se pare ca cei de la Apple au ceva impotriva card-urilor de memorie, nici jucaria asta nu are in dotare si la cite minuni poti face cu ea nu cred ca 64GB sint solutia ideala.

7. #27 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    daca o luam pe drumul asta...atunci nu are nici port usb. exista insa camera connection kit care remediaza aceste 2 probleme (vine cu adaptor usb si cu SD card reader)

8. #28 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Are pana la urma difuzoare?

Mi se pare un ipod touch mai mare si mai fortos... sunt nitel dezamagit
    doar partea cu 3g ma pasioneaza.

9. #29 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Are si difuzoare incorporate.

10. #30 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Are. Altfel cum te uiti la filme pe el?

11. #31 SP
    Member zempty's Avatar
    Probabil se gandea ca il contectezi la un sistem audio , oricum arata incredibil si se misca incredibil din cate am vazut ... sper sa pun si io mana pe o minunatie de iPad.

12. #32 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    "Your Momma is so fat that she uses an iPad as an iPhone"

13. #33 SP
    Senior Member Madk91's Avatar

---

Ah...
    De-aci au luat numele de Ipad...
    Suna mai bine iSlate.
    Sa nu uit ,data video-ului este din July 25, 2006 ,deci...

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    se pare ca cei de la Apple au ceva impotriva card-urilor de memorie, nici jucaria asta nu are in dotare si la cite minuni poti face cu ea nu cred ca 64GB sint solutia ideala.
    Ei intotdeauna au vrut ca totul sa se rezolve prin intermediul iTunes... din pacate. Asta ca sa mai traga ceva gologani, dar si cu un alt mare avantaj: nu permit accesul direct la iPhone, iPod sau iPad. Prin acest mod, pur si simplu se spune "NO" to spyware, viruses, exploits, etc... totul fiind controlat de Apple. You win some, lose some...

15. #35 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Sunt curios daca aplicatiile pentru ipad vor avea la fel preturile ca si cele pentru iphone/ipod touch. Desi nu cred ca e foarte mare diferenta intre ele, ma gandesc sa nu fie diferite din punct de vedere al "constructiei". Daca intr-adevar preturile vor fi la fel, nu vad de ce ai cumpar aun ipod touch si nu un iPad - mai strangi din fund, pui mai multi bani dar ai ceva mult mai bun.

De asemenea sunt curios curios ce preturi si ce fel de carti (daca vor fi si in alte limbi decat engleza) vor baga in iBook, aplicatie ce mi se pare pur si simplu geniala - iluminare proprie, deci noaptea nu ai nevoie de o alta lampa de citit sau mai stiu eu ce (lampa ce formeaza anumite umbre, in functie de pozitia in care stai, umbre ce pot avea un impact negativ asupra ochilor), nu mai trebuie sa cari cartile dupa tine, absolut superb

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DeathWings, sunt convins ca aplicatiile gen iWorks vor fi un pic mai scumpe. Cat despre iPod vs iPad, ma indoiesc ca acolo e vorba de bani si de "strans din fund". Sunt absolut sigur ca nu vei vedea nici-un nebun facand jogging si ascultand muzica cu iPad-ul in spate

17. #37 SP
    Senior Member Khan's Avatar

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Khan... daca tu compari 2 firme necunoscute + MSI (la ale caror produse am renuntat de mult) cu Apple, atunci e grav.
    Also, tablet-ul nu e o revolutie in sine... au facut si altii, si mult mai puternice. Insa fie cu dimensiuni jenante, fie cu viteza melcului, fie cu procesoare si placi video de-ti lua foc tabletul in mana (as my last one was). Pana acum nu a ajuns nimeni sa se laude cu 3 ore la un tablet, daramite 10...
    Mai mult, sa compari Android Market (cu maxim 100 de aplicatii si jocuri, din care cred ca 2 sau 3 sunt folositoare) cu Apple Store e... de-a dreptul peste stangul.

P.S. Stiind ca lucrezi la EA, care a facut tot posibilul pentru a colabora pe cat mai bine cu Apple pe partea de gaming... ma mira ca vine din partea ta o solutie cu Android. Btw, cate jocuri are EA pe Android Market ? Hmm... none ?

19. #39 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Are destule dar se distribuie prin operatori (gen T-Mobile) si nu prin Android Market Fiind un OS care se destineaza mai multor tipuri si modele de telefoane, modul de promovare al produselor este ceva mai diferit.

Si totusi, Android e abia la inceput de drum deci comparatia nu prea mi se pare pertinenta. Potentialul e cel putin la fel de mare ca cel al platformei Apple. Avem multe proiecte planificate in viitor pe Android, pe masura ce si piata va incepe sa-l foloseasca.

Intr-adevar, se pare ca e nevoie de niste anonimi sa ne arate ca se pot pune dotarile pe care le asteptam de altfel de la orice device pe un TouchPad.

Inca un exemplu (desi e un monstru de 15" in comparatie cu alternativele anterioare).

ICD | Innovative Converged Devices

Printre specs avem si mai toate lucrurile pe care pana acum posibilii cumparatori iPad le-au pus intr-un wishlist pentru versiunile urmatoare (sau pentru versiunile ieftine in cazul 3G):

1.3 MP Web Cam
    Micro SD
    USB 2.0
    2g/3g Data
    Adica wow, daca nu avem parte de marketing puternic inseamna automat ca produsul respectiv (desi mai dotat si mai capabil) va fi prost?

E un nou segment de piata care trebuie incercat. Si sincer, e nevoie si de ceva branduri noi pe piata, ca parca n-as vrea sa vad piata invadata de touchPads de la BenQ, Samsung, LG si aceeasi veterani agasanti ai pietei hardware.

Chiar nu inteleg de ce nu mi se permite o comparatie cu titanul Apple. Microsoft nu vad sa aiba un Micro Store sau Micro Market pentru aplicatii, si va lansa in curand cu surle si trambite Windows Mobile 7.

Edit: Anyway, o sa ma retrag de pe thread. Fanatism din asta nu vezi nici la Xbox 360 vs PS3. Ma declar depasit de situatie

20. #40 SP
    Member maniac360's Avatar
    Adobe Responds to the iPad's Lack of Flash - apple ipad - Gizmodo

Tipic apple.
    Nu ma intelegeti gresit, imi plac produsele apple si le folosesc de ceva vreme (mai putin iphone-ul), dar mi se pare ca acest tablet are prea multe lipsuri pentru pretul care-l are.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast