Asta vom stii cu siguranta dupa ce va aparea. In pri cipiu, datorita ecranului LED. nu ar trebui sa fie probleme prea mari
Asta vom stii cu siguranta dupa ce va aparea. In pri cipiu, datorita ecranului LED. nu ar trebui sa fie probleme prea mari
razvanrazy: nu este un ecran LED pentru ca nu exista ecrane LED. Exista backlight cu LED (in locul celor clasice cu lampi WCG-CCFL sau CCFL - "CCFL" venind de la Cold Cathode Fluorescent Lamp iar "WCG" de la Wide Color Gamut). Ecranul este un panel IPS (In Plane Switching, care fata de clasicele TN-uri are unghiuri mult mai bune de vizualizare si o reproducere de culori mult mai buna) peste care vine matricea care se ocupa de touch/multitouch, peste care vine sticla/stratul de protectie. Normal ca nu se va compara cu E Ink pentru ca au principii complet diferit de functionare. Ambele au avantaje si dezavantaje. Pe un device cu E Ink nu poti citi fara lumina ambientala (de exp. pe intuneric) pe cand pe iPad poti. Un E Ink device in mod normal va avea o durata mult mai mare de viata a bateriei pentru ca device-ul nu foloseste curent decat la schimbarea paginii (pentru schimbarea de incarcare a particulelor) pe cand un iPad te va tine mult mai putin. Pe un E Ink nu poti sa te joci, sa vezi filme, etc... exista niste "hibrizi" care in partea de jos au niste mini LCD-uri, pentru operatiuni de genul acesta (de exp. mp3 player).
Khan: pai incercarea de a compara Micro Store cu Apple Store starneste intr-adevar hohote de ras. Din pacate posesorii de Windows Mobile (as i was) sunt cei care nu rad...
zaice: nu te astepta la minuni. E totusi un LCD... Daca te deranjeaza cititul pe un LCD normal, nici pe asta n-o sa se intample vreo minune pentru ochii tai.
Avand in vedere interfetele lui ipad dupa parerea mea va fi un esec si nu o reusita pt Apple. O sa fie luat doar pt faptul ca este Apple si nu pentru utilitatea lui si pt ce ofera.
Ei spun NU si-s deacord pe o parte insa nu cu conditia ca asta sa micsoreze conectica ... oricum spyware, viruses, exploits au moduri si moduri prin care sa ajunga IN dar punctul era capacitate de stocare relativ mica (16 - 64GB)nu mai este de mult o cantitate suficienta, daca tot nu vor sa puna mai mult atunci ar fi fost simpatic un CR integrat si eventual daca tot o fi teoria asta cu control/protectie prin iTunes ii puneau o protectie.
h0stile man, daca tot o luam pe drumul asta ... noroc ca are display altfel ar fi existat un Display Connection KIT care remedia problema. Cit despre Camera Connection KIT care vine si cu CR, no way man ... sint doua adaptoare diferite, ai pozili mai jos
iPad Camera C0onnection Kit - the Camera Connection Kit gives you two ways to import photos and videos from a digital camera. The Camera Connector lets you import your photos and videos to iPad using the camera’s USB cable. Or you can use the SD Card Reader to import photos and videos directly from the camera’s SD card.
stiu ca sunt 2 adaptoare diferite insa eu am inteles ca vin la pachet amindoua cind iti cumperi Camera Connection KIT.
"The Camera Connection Kit gives you two ways to import photos and videos from a digital camera. The Camera Connector lets you import your photos and videos to iPad using the camera’s USB cable. Or you can use the SD Card Reader to import photos and videos directly from the camera’s SD card."
eu din asta inteleg ca ti se dau ambele adaptoare cind cumperi kitul.
De ce nu si iPad ? Pentru ca nu vor cei de la apple. Vor ca piata sa se adapteze la cerintele lor si asa se va ajunge, daca vor continua multi sa-si cumpere ipod touch / iphone / ipad.
just wait and see. sunt sigur ca, ce a zis MonkY mai sus, se va adeveri destul de curand.
Culmea este ca la una din pozele de prezentare pentru iPad era prezentata o pagina web unde era afisat content Flash...
maniac360: Ar fi bine sa lasi sarcasmul deoparte... pentru ca daca te uiti la iPod si iPhone, intr-adevar, mare parte din piata s-a adaptat (atat din punct de vedere hardware cu o tona de accesorii, cat si din punct de vedere software, cu mii de aplicatii dedicate, optimizate pt. Apple). Eu chiar am avut clienti care au spus clar "vreau sa-mi vad site-ul perfect pe iPhone". Si uite asa, m-au scapat de chinul de a face ceva in flash![]()
Ok, pe threadul acesta nu mai are rost sa postez.
Orice chestie pe care o zic impotriva apple sunt automat pus la zid. Eu folosesc aceste produse (primul macintosh l-am avut in 1992), si am si programat sub osx, deci cred ca stiu despre ce vorbesc cand zic de limitarile pe care le are si de faptul ca nu e asa de "breathtaking" si de extraordinar si nemaivazut cum zic unii. E aceeasi Marie cu alta palarie cand vine vorba de apple vs restul, numai ca palaria asta e un pic mai limitata si optimizata pentru hardware-ul folosit.
MonkY, din cite imi aduc aminte, cind Steve Jobs a intrat pe national geographic, bucata cu video care apare in filmul cu nexus one de mai sus era goala pe ipad.
maniac360: Nu am ce sa-ti fac. Culegi ceea ce semeni: "/sarcasm"
h0stile: intr-adevar. Si nu numai pe National Geografic... insa probabil Steve Jobs avea un alt model decat cel folosit pt. poze. Sau poate poza e editata... who knows ?
3 linkuri interesante, doua mai funny, unul mai serios.
iPad: Y'all been done FUTURE PUNKED by Uncle Steve ~ The Drunken Economist
The Macalope Weekly: Welcome, all-knowing iPad! | Laptop | MacUser | Macworld
Fraser Speirs - Blog - FutureShock
Mi-a placut asta:
The tech industry will be in paroxysms of future shock for some time to come. Many will cling to their January-26th notions of what it takes to get "real work" done; cling to the idea that the computer-based part of it is the "real work".
It's not. The Real Work is not formatting the margins, installing the printer driver, uploading the document, finishing the PowerPoint slides, running the software update or reinstalling the OS.
The Real Work is teaching the child, healing the patient, selling the house, logging the road defects, fixing the car at the roadside, capturing the table's order, designing the house and organising the party.
din pacate fff putina lume intelege chestia asta pentru ca trebuie sa ai o anumita varsta si sa iti asumi o serie de responsabilitati ca sa realizezi ceea ce conteaza de fapt.
Oricat de bun va fi iPad-ul, eu unul ma inclin in fata celor de la Apple... pentru simplul motiv ca au re-deschis inca o piata. Daca la aparitia lui Windows XP Tablet Edition nu mai stiau producatorii cum sa scoata ceva mai bun... interesul acordat de Microsoft tablet PC-urilor a dus ca in doar cativa ani sa nu mai vedem decat 2-3 tablet-uri lansate pe an (si acelea cu AMD sau la niste preturi astronomice). Cum scoate Apple un tablet pe piata, cum incep toti sa se laude ca au ceva mai bun si mai destept. Asta e bine... intr-un final nu castiga decat cumparatorul, care va avea de unde sa aleaga.
By MonkY in forum Tech News
By OEE in forum Videos
Bookmarks