Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: E3 2009 va fi deschis publicului

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

E3 2009 va fi deschis publicului

In emisiunea X-Play de pe G4TV din aceasta seara, a fost dezvaluit ca E3-ul de anul viitor va fi deschis dinnou publicului si se va desfasura in Los Angeles, intre 2 si 4 iunie. Intrarea se va face pe baza de bilet, pretul nefiind insa dezvaluit. Conform Newsweek, capacitatea va fi de 40.000 de persoane. "The old E3 is making a comeback." Asadar nu trebuie decat sa ne luma un bilet de avion spre Los Angeles si sa fim vizitatori la E3. Nimic mai simplu nu? Atunci am fi primul site din Romania cu coverage Live de la E3 .

A broader range of industry guests will be invited. While event won�t technically be open to the pubic with ticket sales, this does mean that more people will have a shot at attending, and yes, I�m talking about you.
    Attached Images Attached Images e3.jpg untitled.jpg

2. #2 SP
    Member obidan's Avatar
    Poate ma duc si eu la E3 2016

3. #3 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Monky la anu poate spargi pusculita, il iei pe bobby la subrat, luati o camera video si la E3 cu voi!

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Monky la anu poate spargi pusculita, il iei pe bobby la subrat, luati o camera video si la E3 cu voi!
    Amen ! Desi nu-mi imaginez viata cu Bobby in avion

5. #5 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Poate asa )?

6. #6 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    astia nu se invata niciodata. ii roade invidia cind vad ce succes au GC si TGS, insa ei nu stiu sa tina problema in friu. la ei ori e alba, ori e neagra. daca biletele vor fi limitate, atunci o sa faca lumea scandal si urmatorul va fi deschis tuturor, iar de aici se va ajunge la kitsch-ul editiilor anterioare care costau companiile producatoare de jocuri ffff multe milioane. din pacate insa situatia e fff nasoala ptr fff multe companii, astfel incit nu stiu cu cit vor putea ei sponsoriza evenimentul, caz in care se va prabusi din nou. sa speram totusi ca nu vor ceda presiunilor si il vor limita astfel incit sa fie bine pentru toata lumea.

7. #7 SP
    Mai bine sa il faca la noi . Sau sa facem si noi unul

8. #8 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Sunt perfect de acord cu Bobby. Ar putea sa faca ceva la scala mai mica si pt romani, macar Ubisoft sa organizeze ceva ca doar au filiala la noi.

9. #9 SP
    Ar fi interesant sa faca Ubisoft ceva la noi in Bucuresti. Cred ca ar avea succes si daca e bine mediatizata treaba vor veni si cei din provincie, macar de curiozitate

10. #10 SP
    Mai mult ca sigur, oameni vor avea, dar in schimb tipurile de oameni care vor venii vor fi problema, dupa cum s-a vauzt si la SIAB, sau la orice mall care are un lucru la prezentare, romanii nu stiu sa profite de oportunitatea care li se ofera si prefera sa si bata joc de acel lucru.In fine macar sa se faca asa ceva si o sa fim multumit.

11. #11 SP
    Noi am inceput cu intalnirile consolistilor. Pana la E3 Romania mai e.

12. #12 SP
    Bobby cand e o intalnire mai importanta sper sa pot sa vin si eu pt ca sunt din provincie si nu pot sa ajung oricand la Bucuresti, bine asta cu acordul vostru.

13. #13 SP
    Member obidan's Avatar
    Noi nici nu suntem recunoscuti de ,,Xbox Live'' si acum vreti E3 Romania

14. #14 SP
    Dar cine a zis de E3 in Romania? Noi ziceam de Ubisoft ca ar putea sa faca un fel de targ dinasta unde sa isi vanda marfa si sa faca diferite prezentari la titlurile ce urmeaza sa fie lasnate de catre companie Deja si-au deschis al 2-lea studio la noi, deci inseamna ca functioneaza treaba si le place cum lucreaza romanasii nostri, asa ca poate meritam si noi o atentie din parte lor

15. #15 SP
    Manager paul's Avatar

16. #16 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Parca pe Gameshop daca faceai precomanda ramanea pretul de cand ai facut...cine face ACUM precomanda are de pierdut

17. #17 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    ESA Confirms Details Of 'Expanded' June E3

Gamasutra - Opinion: E3 - Back To The Bad Old Days?

Anyway, the point is -- we're just going to enter into another cycle of E3 waxing and waning if it returns to the way it was. Especially if the business people have been permanently scared away. Especially if the show doesn't re-attract the media attention it squandered. Especially if the publishers spend money and don't see a return on it. Especially if nobody can get anything meaningful accomplished. Especially if publishers continue to resist making important product announcements at the show, afraid that their games will be lost in the din -- a din which will no doubt increase next year, no matter what.

18. #18 SP

E3 - not for public

Dupa cum stiti bine cu totii acum cateva zile colegul nostru de breasla, istrategie, a lansat o stire ce anunta ca E3-ul va fi deschis publicului. Mare ne-a fost si noua mirarea la cele auzite si ne-am bucurat intr-un fel, chiar daca ar fi fost slabe sanse sa ajunga si cativa de ai nostri pe acolo. De aceasta data trebuie sa venim din nou cu o veste proasta de unde reiese ca targul va fi deschis doar pentru

�international and US-based media, analysts, retailers, developers and business partners.�
    E o veste destul de dezamagitoare pentru gameri, deoarece prin accesul publicului am fi primit si noi mai multe news-uri de la cei aflati acolo. That's it, maybe next time

Sursa
    Attached Images Attached Images e3_2.jpg

19. #19 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Din pacate asa e. Spuneau ca va fi pe baza de bilete, dupa care in aceeasi seara, au anuntat si Gamespot ca va fi mai mare decat ce a fost anul asta, dar tot inchis publicului a ramas. Mare pacat.
    ESA confirms supersized E3 2009 - News at GameSpot

20. #20 SP
    Manager paul's Avatar
    Ce nasol cred ca e pentru un developer sa nu fie cu jocul in fata unui public.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast