ca country selector apare bine..dar au folosit acelasi template cand alegi tara
Mda...probabil baietii care au facut site-ul au jucat prea mult GTA 4 Stiu ca aparea si ceva de tara noastra pe acolo + provenienta personajului, iata ce a iesit
Schimba titlu te rog cu playstation store in loc de network, romania are psn din prima zi de lansare pe teritoriu pal (28 martie sau cand era?)
link`ul dat in primul post merge foarte bine.... adica e site`ul PlayStation Romania... cu tot felul de stiri legate de psp ps3 &company in limba romana
Inca nu au terminat siteul, lipsesc informatii la unele pagini.
Cum ii putem contacta ca sa le zicem ca nu e bun steagul ? Nu am vazut nici o adresa de mail pentru siteul romanesc.
E bine ca s-a pus online - vechea versiunea era groaznica
Sa speram ca va fi si updatat regulamentar .
Oricum ceea ce ne intereseaza pe noi cred ca e primul lucru de care s-au asigurat ca il pun pe site, mai exact, disclaimerul ca Playstation Store nu este disponibil in Romania.
Macar PS Store-ul nu este disponibil nici in Ungaria, Bulgaria, Croatia sau alte tari care au deja Xbox Live. Deci macar in cazul PS Store ne aflam intr-o companie putin mai selecta.
Sa speram ca in viitorul apropriat ne vor cunoaste mult mai bine sa ne puna si noua steagu tari noastre nu al bulgarilor.
bulgarii au XBL?
*************! ****!*!*!**!*!*!*!**!*!************!
Ok...am terminat...
Adica....**************************************! ???
Acum m-am uitat mai atent la site ul respectiv - voi vedeti ce versiune de update are el acolo ? 1.80 .. hai frate ca am ajuns la 2.50 si ei au ramas la 1.80 cu site abea lansat ... un ca-ca-ma-ca ... SONY Europe ignores us.
Man, voua nu vi se pare ca pe zi ce trece se adauga new contents pe site? Stiri postate ieri, interviu, linkuri catre Altex, Flamingo si Sony Romania, etc...! Sa cred ca o sa avem o surpriza pana la Craciun sau odata cu aparitia Home?
PlayStation Romania - ?tiri PS3
Se pare ca a aparut steagul romanesc la orizont !
Da... se fac update-uri din ce se vede, dar au modificat doar data la unele articole. Sa vedem ce mai urmeaza
Yeap! Vai de cardul meu atunci. Si o sa ma pup ca am majoritatea jocurilor cumparata din zona SCEE.
Bookmarks