Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 14 of 14

Thread: Sony dezminte problemele PSP 3000 - sunt features

1. #1 SP
    Senior Member Khan's Avatar

Sony dezminte problemele PSP 3000 - sunt features

Forumurile oficiale din toata lumea au fost impanzite de problema ecranului noului PSP 3000. Majoritatea userilor au raportat ca ecranul are probleme de interlacing (linii orizontale pe ecran vizibile cu ochiul liber). Ceea ce Sony a putut declara pe moment este ca "va analiza problema" insa surpriza a venit de la un reprezentant al Sony Japonia care a declarat ca aceasta nu este o problema a ecranului ci comportamentul normal al acestuia. Conform declaratiei originale, problemele ecranului nu pot fi rezolvate printr-un firmware update intrucat acestea tin de partea hardware a noului PSP. Cu aceasta problema, cat si cu faptul ca prin PSP 3000 Sony a adus pe piata noua placa de baza TA-90 care restrictioneaza accesul comunitatii homebrew la noile features, devine aproape imposibil sa iei in calcul aceasta noua achizitie.

Attached Images Attached Images psp-3000.jpg psp-2000.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda... another bug... ermm... feature de la Sony.

3. #3 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Sony in general, pare a fii un mare bug.

4. #4 SP
    Member leggollas11's Avatar
    i`ll stick to my old phat psp he`s the MAN

5. #5 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar

PSP 3000 displays problems

Nici nu a aparut bine si are o problema grava de display, Sony spune ca e un feature.
    Sony: Sony Has "No Plans" To Fix New PSP Display Problems

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Nici nu a aparut bine si are o problema grava de display, Sony spune ca e un feature.
    Sony: Sony Has "No Plans" To Fix New PSP Display Problems
    Taw, de ce nu citesti news-urile de pe homepage ?
    Moved to the right place...

7. #7 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Mersi mersi, am un bookmarks "consolegames.ro\forum" .
    Oricum e nesimtire mare ce a facut Sony, chiar voiam peste 2 sapt sa-mi iau unul din state, ca pleaca un prieten.Dar cred ca o sa imi iau tot 2000.

8. #8 SP
    Member collector's Avatar

9. #9 SP
    Junior Member Kerf's Avatar
    Ba, am si eu un PSP-3000 de o saptamana jumate... am jucat de pe UMD-uri (nu, nu l-am modat si nici nu cred ca o voi face) vreo 4-5 jocuri: GTA Liberty City Stories, SOCOM, FFIX Crisis Core, R&C Size Matters, si cred ca am incercat si un Star Wars (se poate sa-l fi jucat pe un psp mai vechi, nu mai stiu). Plus ca am vazut vreo 2-3 filme.

Pana acum n-am avut nici o problema. Si PSP-ul e din state... numai ca e argintiu, ca negru de-abia peste doua luni aduc.

10. #10 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nici nu ai cum sa-l modezi, cel putin nu momentan.
    Eu raman la ideea ca PSP phat e cel mai bun.

11. #11 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Nici nu ai cum sa-l modezi, cel putin nu momentan.
    Eu raman la ideea ca PSP phat e cel mai bun.
    aaa..ce are phat si nu are lite? eu am un lite rosu adus din state si chiar eram interesat de upgrade dar avind in vedere noile features, astept versiunea urmatoare. sunt tare curios ce o sa faca Sony daca vinzarile de PSP vor scadea drastic.

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    aaa..ce are phat si nu are lite?
    In primul rand, diferenta foarte mare de design. Desi mi-au trecut ceva Lite-uri prin mana, tot cu Phat-ul am ramas. Nu stiu, cred ca "spatele" care iti da un extra grip conteaza enorm. Lite-ul imi "scapa" din mana pur si simplu. Ca sa nu mai vorbim de usita de la UMD care la Phat parca e la cateva generatii dupa Slim. Bine, nu ca asta ar conta, but it's funny. Sonny is regressing

13. #13 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    probabil pentru ca te-ai obisnuit cu phatul. eu nu am pus mana pe un phat niciodata si poate imi e mai bine asa. pentru mine slim & lite e perfect (si cu si fara carcasa de plastic transparent in care o tin de obicei). cit priveste usita de la UMD da, mi se pare extrem de fragil mecanismul ala, insa nu folosesc discuri. eu folosesc consola in mod exclusiv pentru filme/seriale on the go (si mi-am cumparat Street Fighter de pe PSN care merge si pe PS3 si pe PSP).

14. #14 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu am avut decat slim&lite dar la phat jucandu-ma doar o sg. data mi-sa parut mult mai bine construit spatele consolei care seamana cu controler-ul unei console de camera,dar la caracteristici e mult mai bun cel slim.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.