Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: God of War 3 se foloseste de capacitatea Blu-Ray

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

God of War 3 se foloseste de capacitatea Blu-Ray

Sony a anuntat ca unul dintre cele mai asteptate titluri ale noului an se va folosi de capacitatea discului Blu-Ray. Versiunea destinata magazinelor din US va avea 35GB, in timp ce versiunea pentru Europa va avea 40GB. Cea din urma va contine 9 limbi, acestea fiind probabil incluse in cei 5GB pe care versiunea Europeana ii are in plus. In ciuda dimensiunilor acestui titlu, God of War 3 nu va necesita o instalare pe HDD, totul va fi rulat de pe disc. Review-urile aparute pana acum sunt favorabile, cea mai recenta creatie a celor de la Santa Monica a primit pana acum un 9 si un 10. God of War 3 se va lansa pe 16 Martie in America de Nord.
    Attached Images Attached Images godofwariii_ps3_vgatrailer_0121.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Blasfemie! 9?

3. #3 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Probabil de la OXM

4. #4 SP
    Member St Mael's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Blasfemie! 9?
    Sa aiba note cat mai mari dar nu mai mari decat ME2 , nu de altceva dar Bioware merita sa sa castige GoTY.

5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by St Mael View Post
    Sa aiba note cat mai mari dar nu mai mari decat ME2 , nu de altceva dar Bioware merita sa sa castige GoTY.
    i am sorry but the Gods of Olympus cannot allow that

6. #6 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by St Mael View Post
    nu as vrea sa traiesc inca 10 luni cu impresia ca cel mai bun joc pe 2010 a iesit deja

macar lasa si tu loc de o amagire, iluzie, ceva acolo de care sa ne putem agata inca 10 luni.

7. #7 SP
    Member tsuby's Avatar
    Eu sunt de acord cu Mael... Nu sunt un foarte mare fan Kratos. Am devorat ME2. ME2 for GOTY momentan
    Dar mai sunt multe de aparut oricum ... Vreau sa vad cum e Heavy Rain.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, pot fi amandoua GOTY, ca oricum nu sunt multiplatform. ME2 GOTY pe Xbox 360, GOW3 GOTY pe PS3. Easy as that.

Daca ar fi pentru mine, nici nu as acorda titlul de GOTY decat pt. jocurile multiplatform. Cele exclusive mi se par un pic "fortate". Oricat de bune ar fi, parca sunt un fel de reclame ambulante la consola pe care ruleaza in mod exclusiv. Am sentimentul ca le rad in nas celor care nu detin consola "cealalta"... but that's just me...

Pe de alta parte, as prefera la orice ora "exclusivitatea" asta si un joc super optimizat, decat cum face EA jocuri pentru cate 10 platforme si optimizare din parti... bug-uri... fiecare platforma aratand complet diferit... etc.

9. #9 SP
    Member snk2's Avatar
    Uncompressed 7.1 LPCM f*ck yeah! THE POWER OF BLURAY.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.