Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: Ubisoft anunta Pure Football

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Ubisoft anunta Pure Football

Ubisoft a anunta ca va lansa in luna Mai jocul Pure Football, o productie Ubisoft Vancouver. Acesta va contine 230 de jucatori, 17 echipe internationale si 17 legende ale fotbalului. Camera va fi una over the shoulder, iar jocul reprezinta o viziune unica asupra fotbalului care evidentiaza intensitatea si spectacolui unui meci de fotbal. Jucatorii isi pot creea propriul fotbalist, acesta va trece prin cariera si va ajunge o legenda a fotbalului. Pana la 4 jucatori pot juca in modul local, iar online se vor putea juca meciuri 1vs1. Jocul se aseamana din mai multe puncte de vedere cu Fifa Street, incluzand aici si stilul grafic. Primele imagini pot fi vazute aici.
    Attached Images Attached Images fis3x3036.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    nu sunt yo prea obsedat de grafica, da...sper sa nu iasa chiar asa. arata chiar urat. inteleg ca vor, probabil, sa arate precum Fifa Street 3, dar asta chiar arata urat.

Ideea este interesanta si daca o sa fie si fun, o sa fie ok, da...poate ne vor bucura si cu ceva mai realist

3. #3 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Se stiu cumva platformele ?

4. #4 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Doamne asta e cea mai buna veste de pe ziua de astazi.Sper ca jocul asta sa nu copieze 100% Fifa Street,ar face bine sa vina cu idei originale si cu mai mult realism,cum spunea cineva mai sus.Despre grafica ce sa zic...nu arata prea bine,dar nici prea rau daca jocul va fi distractiv si va avea un gameplay fluent,personal,n-o sa fiu deranjat de acest aspect.

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fifa Street meets Fifa - PES. Sa speram ca nu se axeaza din nou pe fun factor...

6. #6 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    asta da stire......referitor la intrebarea lui skorch....cred ca va fi pe toate platformele...(ps3/xbox/pc/psp...)....nu vad rostul unui joc de fotbal....unui joc sport ca sa spun asa.....exclusiv pe o singura consola........in alta ordine de idei....se aude ceva de vreun demo....avand in vedere ca lansarea va fi in mai....adica cam peste vreo 2 luni...

7. #7 SP
    sincer, eu astept de muuuult un joc de fotbal FPS ceva gen controlul din Mirrors Edge. Ar fi absolut genial daca ar include si o camera de persoana 1

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    sincer, eu astept de muuuult un joc de fotbal FPS ceva gen controlul din Mirrors Edge. Ar fi absolut genial daca ar include si o camera de persoana 1
    Daaa... daca tu vrei football FPS, eu imi doresc de mult un soccer 2D, cum erau pe vremuri pe arcade-uri. Mama ce mai rupeam stick-urile...

9. #9 SP
    Member thegame's Avatar
    vai cum arata si ca gameplay ma rog sa fie unu adevarat

10. #10 SP
    Member zempty's Avatar
    macar sa nu fie la fel de plictisitor ca Fifa street ... dupa vreo 30 min de gameplay imi venea sa-mi sparg discu in cap de plictiseala ...

11. #11 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    De cand asteptam un New Star Soccer cu un buget mare! Must buy!

12. #12 SP
    Member thegame's Avatar

13. #13 SP
    pare foarte dur si plin de contacte sa speram ca vor lipi bine animatiile si va fi plin de tot ce trebe

14. #14 SP
    [url]Pure Futbol: Authentic Soccer Video Game, Feel The Fight Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

din cate am inteles, nu va avea arbitru si vei putea lua mingea prin lovituri...

deja imi scade interesu pt el...

15. #15 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Mai este o luna pana la lansarea jocului.Stie cineva daca vom avea parte si de un Demo?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.