Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Lara Croft and the Guardian of Light: primele detalii si imagini

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    Lara Croft and the Guardian of Light: primele detalii si imagini

    Producatorii ne dezvaluie noi detalii despre Lara Croft and the Guardian of Light. Acesta reprezinta o directie noua pentru serie: este promovat brandul Lara Croft ( Tomb Raider lipseste din Press Release si titlu), va fi distribuit numai online, va fi folosita o camera fixa si va avea un mod co-op. Primele imagini ne ofera si o premiera asupra modului co-op: Lara creaza un pod pe care trece partenerul ei, iar acesta ii pune cateva sulite in perete pentru a putea trece. Jocul a putea fi orientat mai mult catre actiune, inca de la primele imagini ( concept-art) se poate observa prezenta unui aruncator de flacari. Crystal Dinamix lucreaza in prezent la 2 jocuri, deci e posibil sa avem parte si de o continuare pentru Tomb Raider: Underworld.
    Attached Images Attached Images 7ceca10be3b3.jpg 991046_03052010_screen004.jpg 991046_03052010_screen005.jpg 991046_03052010_screen006.jpg 991046_03052010_screen003.jpg 991046_03052010_screen002.jpg 991046_03052010_screen001.jpg

  2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    in mod clar va fi un joc de PSN si XBL si atat.

  3. #3 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    cred k va fi o porcarie

  4. #4 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Le-au marit

  5. #5 SP
    Member maweryck's Avatar
    Asa mi s-a luat de lara asta .... . Sunt curios cat or sa mai mulga vaca asta

  6. #6 SP
    Member Razielim's Avatar
    Se pare ca asta e doar un pseudo DLC daca il pot numi asa.Al doelea joc la care se lucreaza e tot Tomb Rider dar revamped fata de titlurile anterioare, din leak-u de acum cateva luni vorbea de ceva elemente horror-survivor............

    Nu stiu cum va fi ala dar asta pare a fi un faill din start..............mai bine ar continua seria Legacy of Kain: Soul Reaver..........

  7. #7 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    De acord cu tine Razielim, de cand astept o continuare la Legacy of Kain: Defiance. Ar putea iesi ceva superb cu puterea consolelor din zilele noastre.

    Cat despre acest joc, pare slabut intr-adevar.

  8. #8 SP
    Member playgame's Avatar
    Ultimele jocuri n-au mai avut farmecul de alta data. Uncharted (Nathan Drake) i-a cam luat locul.

  9. #9 SP
    Member drati71's Avatar
    Pentru fani, Lara va ramane Lara, seria Tomb Raider va ramane Tomb Raider indiferent de tipul jocului, indiferent daca este reusit sau nu, indiferent de comentariile rautacioase ale "unora" si "altora".

  10. #10 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    De acord cu tine Razielim, de cand astept o continuare la Legacy of Kain: Defiance. Ar putea iesi ceva superb cu puterea consolelor din zilele noastre.

    Cat despre acest joc, pare slabut intr-adevar.
    Sad but true, eu m-as multumi si cu o portare a jocurilor de PS2 pe PS3 (vezi GOW) numai sa pot juca Legacy of Kain pe PS3.

    Cit despre Lara, cum zicea drati, pentru fani nu conteaza ce fel de joc e atit timp cit o are protagonista pe Lara...

  11. #11 SP
    Member Razielim's Avatar
    Intradevar insa daca vor sa aiba vanzari, nu se pot baza numai pe vanzarile din partea lor.De multi ani tot bat moneda pe ideea ca Tomb Rider sa devina main stream, sa aiba un cat mai mare target in vanzari, dar se pare ca nu prea le-a iesit.

    Personal cred ca e o decizie politica luata de cei de la EIDOS actual Square Enix de a continua la nesfarsit Tomb Rider, nu spun ca e un joc mediocru insa se vede ca au cam ramas fara praf de pusca in ceea ce priveste story-ul.

    Priviti numai la ceea ce creaza Amy Hennig ex directorul seriei Legacy of Kain...........da Game of the Yeare a.k.a. Uncharted 2..........asa se intampa cand talentul se imbina cu o strategie liberala din partea Naugty Dog, in sensul ca lasa oameni sa isi desfasoare creativitatea fara constrangeri politice, nu ca in cazul EIDOS cand a intrerupt preproductia pentru LoK:The Dark Prophecy pentru a prelua Tomb Rider: LEGEND....................,
    vezi link:
    Legacy of Kain: The Dark Prophecy (cancelled sequel to Defiance) - General Legacy of Kain Discussion - General - Nosgothic Realm - Message Board Yuku

    Iata un interviu, cu Amy Hennig dupa multi ani de cand sa despartit de EIDOS referitor la LoK,............:
    Amy Hennig Interview on Legacy of Kain - General Legacy of Kain Discussion - General - Nosgothic Realm - Message Board Yuku

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Lara Croft and the Guardian of Light By Nash in forum Console Club
    Replies: 65 Last Post: 16-02-2011, 05:54
  2. Replies: 4 Last Post: 22-12-2010, 23:30
  3. Replies: 5 Last Post: 11-03-2010, 18:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts