Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 20 of 20

Thread: Mafia 2 va avea 15 ore de gameplay

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Mafia 2 va avea 15 ore de gameplay

Producatorul Denby Grace a oferit intr-un interviu un nou detaliu despre urmatorul joc al lor: Mafia II. Acesta va avea in jur de 15 ore de gameplay. Intrebat daca au existat probleme cu spatiul DVDului, acesta a raspuns: "Au fost intr-o perioada. Am rezolvat aceste probleme.". Acestia au fost nevoiti sa separe versiunile, acum jocul nu va avea mai multe limbi. Script-ul Mafia II are 600 de pagini, in joc intalnim peste 160.000 de cuvinte si 300 de caractere. Mafia II a fost amanat pana in Q4, iar recent producatorii au anuntat un parteneriat cu Playboy.
    Attached Images Attached Images mafia-20ii-20ps3-20k4.jpg

2. #2 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    sa apara cat mai devreme....

3. #3 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    15 ore nu e cam putin ? Oricum esentele tari vin in sticlute mici .

4. #4 SP
    Member televizor's Avatar
    15 ore pt un joc sandbox? wtf?!?

5. #5 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    poate preferati 3-4 ore ca la mw2. 15 ore e destul,parerea mea.de la 20 in sus ,pe mine unul,ma plictiseste un joc.

6. #6 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ei cand zic 15 ore, se refera strict la povestea principala, facuta doar ea. Ganditi-va ca vor exista si misiuni secundare, destul de multe + explorare. cred ca se va ajunge la cel putin 30-40h cu totu, daca nu punem la socoteala si faptul ca vom muri sau vom ramane "prinsi" in frumusetea peisajelor si ne vom holba la un apus sau rasarit

7. #7 SP
    Member maweryck's Avatar
    De multiplayer se stie ceva ? Sper ca o sa aibe si un multiplayer , ceva in genul lui uncharted2 .

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    De multiplayer se stie ceva ? Sper ca o sa aibe si un multiplayer , ceva in genul lui uncharted2 .
    N-are multiplayer.

9. #9 SP
    Member maweryck's Avatar
    pacat ... Eu mai sper totusi .

10. #10 SP
    Member anes's Avatar
    Doar 15 ore de gameplay?Prea putin.

11. #11 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Quote Originally Posted by anes View Post
    Doar 15 ore de gameplay?Prea putin.
    inseamna ca tu nu ai jucat un joc in viata ta ????

toate jocurile tin 5-8 ore si tu zici ca 15 e putin
    si cum a spus si cel mai de sus pana la terminarea jocului ajungi chiar la 30 de ore

si ma rog eu ce joc a reusit sa depaseasca 15 ore ???de zici tu ca e prea putin

noob

12. #12 SP
    Member anes's Avatar
    Bine ca te bagi singur in seama, asta este parerea mea.Si am jucat foarte multe jocuri steai linistit.Doamne nu poti sa iti spui parerea ca sar destepti sa comenteze ei repede.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    inseamna ca tu nu ai jucat un joc in viata ta ????

toate jocurile tin 5-8 ore si tu zici ca 15 e putin
    si cum a spus si cel mai de sus pana la terminarea jocului ajungi chiar la 30 de ore

si ma rog eu ce joc a reusit sa depaseasca 15 ore ???de zici tu ca e prea putin

noob
    Sunt o tona de jocuri care dureaza mai mult de 15 ore, doar ca majoritatea sunt jocuri mai vechi. Daca vrei exemple mai recente avem: GTA IV, Dragon Age: Origins, Assassins Creed 2, Assassins Creed, Far Cry 2, Uncharted 2, Fallout 3, Oblivion etc. Nu toate dureaza 15 ore, dar se apropie.

14. #14 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Darksiders aprox 15 ore ,si nu e open world precum AC2 sau GTA 4 .

15. #15 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    erik95

AC si AC2 15 ore ? doamne ,cum l-ai jucat ? mergeai pe burta in joc ca sa faci 15 ore

pai cum sa nu tina far cry2 15 ore cand mergeai 200 de km ca sa omori 2 oameni intr-un loc

macar imi dadeai 2 exemple bune care sa bata in jurul a 15 ore decat sa imi dai cele 3 jocuri de sus

16. #16 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    erik95

AC si AC2 15 ore ? doamne ,cum l-ai jucat ? mergeai pe burta in joc ca sa faci 15 ore

pai cum sa nu tina far cry2 15 ore cand mergeai 200 de km ca sa omori 2 oameni intr-un loc

macar imi dadeai 2 exemple bune care sa bata in jurul a 15 ore decat sa imi dai cele 3 jocuri de sus
    Restul ce au? Iti mai dau si eu: GTA San Andreas, Kotor. Si da, aici ma refer exclusiv la timpul care il petreci terminand main story-ul, probabil ca acelasi lucru va dura 15 ore si in Mafia 2, daca vrei sa colectezi toate easter eggs, misiuni secundare etc. sari usor de 30 h.

17. #17 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Sunteti turci,15h fiind vorba de povestea principala... E evident,free roaming semnifica multe,misiuni secundare,mai trebuie sa gasesti ceva,sa faci un ban de un upgrade arma/masina,mai casti gura... Daca va fi implementat si in asta Free ride extreme va fi si mai mult.Eu in primul mi-am pierdut 15h cu Free ride extreme,mod care nu a avut legatura cu povestea insa a fost super fun,aproape simteai ca ai parte de inca un joc.

18. #18 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si daca avea 4 ore de gameplay si tot il jucam, daramite 15.

19. #19 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu pot sa cred ca lumea pe aici chiar se plange de faptul ca 15h de poveste principala e prea putin ! gizzz...oameni buni. majoritatea jocurilor care ies acum, nu depasesc 6-8h si atat. cateva mai au multiplayer, dar nu toata lumea joaca in multyplayer.

15h + sidemisions + free roaming o sa fie mai mult decat perfect pentru un joc Mafia.

20. #20 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Doamne,cum nu va ajung 15 ore?
    Ganditi-va ca primul Mafia a durat doar vreo 5 ore,chiar mai putin (mie atat mi-a luat sa il termin)
    p.s. cel care zicea ca nu sunt jocuri care sa depaseasca 15 ore,sunt o tona: MGS 4 (am auzit de oameni care l-au terminat in 30-40 de ore),GTA 4,Gta San Andreas,AC2 [nu are chiar ata,dar se apropie(10-12 ore)],etc...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.