trebuia sa plec de acasa si nu am mai apucat sa scriu tot asa ca o sa continui aici.
MonkY, intr-adevar, pe partea de bundle, Sony sta prost de tot. tocmai ce au anulat PSP 3000 4GB bundle, chestie care mi se pare o mare timpenie, iar ref PS3 singurul bundle semnificativ este cel cu LBP. aici da, sta prost. o firma ca Sony cu siguranta are niste planuri de viitor deja bine stabilite pe o perioada destul de mare. ce nu imi explic este de ce nu scad pretul acum, cind ar fi oameni interesati sa cumpere, decit sa o faca mai tirziu cind probabil vor fi mult mai putine persoane interesate. ce nu a invatat Sony pina acum e ca lumea s-a schimbat si ca nu mai accepta sa astepte X ani pentru o platforma sa se maturizeze sau Y ani ca sa iasa un joc. lumea vrea instant gratification, instant entertainment, instant action, ceea ce poate e bine pentru noi, insa rau pentru ei deoarece se pune o presiune fff mare umerii lor. Din cauza asta avem jocuri scoase prea devreme pe piata sau gindite in asa fel incit sa se incadreze cu developmentul in maxim 2 ani (iar de aici pleaca acuzele ca sunt dumbed down ptr console ceea ce e fals, sunt dumbed down pentru bani, pentru ca un joc complex ti-ar lua si mai mult timp sa il dezvolti sau/si sa il testezi).
Bookmarks