Corect, m-am grabit, stiam ce stiam dar stiam doar o parteNu am realizat ca este doar pentru update-uri majore.
Corect, m-am grabit, stiam ce stiam dar stiam doar o parteNu am realizat ca este doar pentru update-uri majore.
La fix vine acest patch/update ... pentru ca e foarte greu sa instalezi FF13 pe un hdd de 20 gb![]()
o sa fi un update la dashboard(o sa se schimbe versiune de la system settings). cei cu consola banata daca fac acest update tot nu vor putea instala pe hard sau pe usb, si salvarile tot corupte vor fi. ba in plus daca faceti acest update la consola banata nu veti mai putea face hdd uncripple pentru ca se corupe secdata.bin .
Cute, but it's wrong.
Pe un xbox banat cu penultima versiune am facut uncripple, dupa care am facut update de dashboard cu usb stickul, si a mers excelent si updateul, si hardul dupa update
Sunt sigur ca acest update va fi un alt firmware, pe care si cei cu consolele banate il vor putea instala de pe stick, si in felul acesta vor scapa de memory cardurile pe care vroiau sa le cumpere si n-au apucat(eu buhahah!!)
(Daca te refereai doar la viitorul update si nu la updateuri in general, atunci my bad!)
Eu ma refeream ca trebuie sa faci uncripple inainte sa faci update la dash (altfel ramane cripple), dar MS a adaugat facilitatea instalarii pe HDD/ USB chiar si pe console banate la acest update, deci uncripple-ul nu ma are nici un rost.
Am facut si eu update-ul si e super !
BARVO MS !
Si iata ca primul USB oficial a iesit (8 si 16GB, de la Sandisk):
Xbox 360 USB Flash Drive Now Shipping from SanDisk - HotHardware
Xbox 360� USB Flash Drive by SanDisk�
Bookmarks