Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Far Cry 2 a vandut 1 milion de copii in intreaga lume

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

Far Cry 2 a vandut 1 milion de copii in intreaga lume

Daca tot este la moda sa se laude cu numarul de copii ale jocurilor lansate recent, atunci vine si randul Ubisoft care a anuntat ca FPS-ul de tip Sand-Box, Far Cry 2 a vandut in trei saptamani 1 milion de copii in intreaga lume pe toate cele trei platforme. Jocul este un real succes pe console si pe PC de asemenea, luand note care variaza intre 8 si 9.5, avand si laudele userilor de pe toate site-urile de specialitate.
    Attached Images Attached Images far_cry_2.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, dupa ce au vazut cum GoW2 s-a vandut in 2 milioane de exemplare in prima saptamana si asta pe o singura consola... faptul ca au vandut 1 milion de FarCry 2 pe toate platformele in 3 saptamani... parca suna... anost, nu ?

Sa nu fiu rautacios, sunt sigur ca e un must have game (n-am de unde sa stiu, nu exista demo, iar Ubisoft nu ne-a facut placerea de a trimite o copie de review)... anyway, am impresia ca ne plangem cand sunt prea multe jocuri bune lansate odata

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    curios cum de n-a aparut nici o astfel de stire despre Fable 2. Molyneux tace malc... sigur nu se gandea la consecinta asta a actiunilor sale

4. #4 SP
    Member collector's Avatar
    cam mult ...'' avand si laudele userilor de pe toate site-urile de specialitate.'' numai laude n-am vazut ...
    era cel mai asteptat joc de mine , si a dezamagit , pacat.

5. #5 SP
    Poate fac eu un review, dar o sa ia ceva pana il termin.

6. #6 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    cam mult ...'' avand si laudele userilor de pe toate site-urile de specialitate.'' numai laude n-am vazut ...
    De ce nu ti-a placut? Eu am ajuns la 50% (apoi au venit Fallout 3 si GoW 2 si l-am lasat putin), dar mi se pare excelent. Serios, ce nu ti-a placut la el (sunt curios sa vad daca devine urat dupa 50%, de-aia intreb)?

7. #7 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    Dap..si la mine la fel...identica situatia

8. #8 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Well, dupa ce au vazut cum GoW2 s-a vandut in 2 milioane de exemplare in prima saptamana si asta pe o singura consola... faptul ca au vandut 1 milion de FarCry 2 pe toate platformele in 3 saptamani... parca suna... anost, nu ?

Sa nu fiu rautacios, sunt sigur ca e un must have game (n-am de unde sa stiu, nu exista demo, iar Ubisoft nu ne-a facut placerea de a trimite o copie de review)... anyway, am impresia ca ne plangem cand sunt prea multe jocuri bune lansate odata
    Si Fallout 3 cu 4.7 , dar tot pe 3 platforme.

9. #9 SP
    Member collector's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    De ce nu ti-a placut? Eu am ajuns la 50% (apoi au venit Fallout 3 si GoW 2 si l-am lasat putin), dar mi se pare excelent. Serios, ce nu ti-a placut la el (sunt curios sa vad daca devine urat dupa 50%, de-aia intreb)?
    pai in jocu asta ce trebuie sa faci ?
    sa te fatzaii de colo colo si sa-i omori pe toti .. dar dupa ce ii omori apar la loc ..asta e foarte , foarte enervant
    stealth e imposibil sa faci o misiune
    sa ziceam ca recurg la alta tractica si anume sa incendiez miristea .. pai faza e ca are o raza maxima in care se poate raspandi focul , dupa se stinge .. nu zic sa nu fie o raza maxima , dar nici 4 metrii maxim ..
    grafica si sunetul fac tot jocu ca in rest e 0/
    si daca n-avea editor .. era degeaba jocu

10. #10 SP
    Unora le place, altora nu. Mie mi se pare super tare la toate capitolele mai putin la AI, care este sub orice critica.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.