Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 69

Thread: Microsoft confirma banarea consolelor modate

1. #41 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca threadul acesta va sfarsi grav... am asa un feeling...

My advice: nu mai postati pro/contra modare, pentru ca oricum nu are sens. Cum spuneam, fiecare face acasa ce doreste cu consola lui. Indiferent de asta insa Microsoft trebuia sa ia o masura, oricat de mare sau de mic ar fi fost numarul de unitati vandute. Sa fim seriosi, am vazut cu totii screenshoturi cu useri pe Live care aveau "Playing now: Gears of War 2" cu saptamani inainte de lansare (si sa nu-mi spuneti ca erau news editors).

Acum, ramane de vazut daca vor lua o masura mai drastica decat la valul de banuri anterior, sau vor face tot ceva asa... cat sa sperie un picut userii. Daca vor face ceva drastic, nici macar eu nu scap (care am setat DVD-ul la 5x si Talismoon Whisper cu voltmod). Insa nu le voi purta pica. Mi-am asumat un risc cand am facut modificarile (desi este totusi proprietatea mea si nu a Microsoft, iar conform legilor in vigoare pot sa fac ce doresc cu proprietatea mea). Insa accesul Live-ul este serviciu in proprietatea Microsoft, si poate oricand sa decida daca imi da acces sau nu. Am i right ?

Si ca sa-l parafrazez pe Hussein, "Yes We Can !". Ce putem face cu consola, asta e alta poveste

2. #42 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by cata_x360 View Post
    Daca MS baneaza toate consolele modate din romania atunci Donely ce o sa mai faca? In plus mi se pare un lucru normal sa ai consola modata, deoarece iti poti permite jocurile care nici astea nu sunt pe gratis, tot trebuie sa dai 6 lei pe unul si pana sa apara site-ul GameShop.ro jocurile se obtineau greu fiind nevoiti sa cumparam din afara sau sa asteptam jumate de an pana apareau la magazinele locale.
    Lasa-ne! Lasa-ne! Adica tu te plangi ca dai bani pe un blank? Pai fratele meu, daca nu ai bani nu te joci, simple as that. Nu e un drept sa te joci, e un hobby mai mult sau mai putin costisitor.

3. #43 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Daca MS baneaza toate consolele modate din romania atunci Donely ce o sa mai faca? In plus mi se pare un lucru normal sa ai consola modata, deoarece iti poti permite jocurile care nici astea nu sunt pe gratis, tot trebuie sa dai 6 lei pe unul si pana sa apara site-ul GameShop.ro jocurile se obtineau greu fiind nevoiti sa cumparam din afara sau sa asteptam jumate de an pana apareau la magazinele locale.

nu sunt detinator de xbox (si nici nu doresc lucrul asta ) dar permitem sa te readuc cu picioarele pe pamant si sa realizezi ca esti in 2008. poti sa iti cumperi jocuri de unde vrei fara probleme nu trebuie sa astepti la gameshop. in plus de asta nu ti se pare mult totusi 6 ron? vezi poate gasesti mai ieftin
    cat despre ce face Donely....nu suferiti atat pt om ca are el grija de treaba lui in continuare. asta este un motiv pt a va face voi probleme? Don? sau propria voastra consola pe care nu v-a contrans nimeni sa o cump si sa o modati? dc nu spune nimeni: " ok domnule scoatem modarea (nu cunosc metodele de modare a boxului asa ca nu injurati) si ne integram si noi in randul lumii" un joc de xbox il poti lua destsul de ieftin. e scump cand apare? te strangi si il iei.

va luati de bunastarea lui Monky...v-ati pus intrebari cat munceste omul pt acest "lux"? si nu numai el. sunt multii altii aici in aceeasi situatie.

in concluzie vreti sa va jucati, o faceti corect. nu...ghinion.

si acum astept trolling/bann/whateva

cheers

4. #44 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si ca sa-l parafrazez pe Hussein, "Yes We Can !".
    ...lol, asta a zis și Obama �n campania electorală :D (defapt a fost sloganul pardidului). - "Yes We Can !", shala!

5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...lol, asta a zis și Obama �n campania electorală (defapt a fost sloganul pardidului). - "Yes We Can !", shala!
    Hehe, cred ca nu stiai, numele complet al lui Obama este: Barack Hussein Obama II. De-aia mie imi place sa-l "alint" Hussein.

6. #46 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am facut updateul de pe stick si mi-am asumat raspunderea de intra pe live doar pe mess si nici un ban,nu va bazati pe asta poate banu inca ma cauta

7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    va luati de bunastarea lui Monky...
    Da' chiar, ia sa va luati de bunastarea lui Darkone de exp
    Ah, si stati linistiti... ca eu n-am BMW-uri sau vile ca altii... eu m-am tampit si bag banii in jocuri. Kid... ce sa-mi fac ?
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    banu inca ma cauta
    Ce tare suna. Au reusit cei de la Microsoft ca si o expresie buna sa se transforme in ceva rau. Inainte cand ne cauta banu' nu mai stiam cum sa ne deschidem usile... pardon, portofelul

8. #48 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Am facut updateul de pe stick si mi-am asumat raspunderea de intra pe live doar pe mess si nici un ban,nu va bazati pe asta poate banu inca ma cauta
    1. cum ai intrat tu pe live dupa ce ai facut acel update de pe stick? accesul este blocat automat dupa ce faci update
    2. " am intrat doar de pe mess " - ???????????

9. #49 SP
    Member playgame's Avatar
    jocurile care nici astea (pirate) nu sunt pe gratis, tot trebuie sa dai 6 lei pe unul (blankuri dvd)
    Deci sa intelegem ca vrei sa se dea si dvd-urile moka pt piratarea jocurilor. Hmm...
    Pai cu afirmatia asta ti-ai dat cu firma-n cap. N-am crezut ca o sa citesc asa ceva pe vreun forum.

10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cu ocazia asta mi-am dat seama ca va trebui sa avem un thread tip "gazeta de perete" cu "de-ale forumistilor"

11. #51 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

12. #52 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Bai fratilor chestia cu Doneley si cu dvdurile la 6 lei era ceva la caterinca(nu mai sariti asa). Si ma refeream la posesorii mai vechi de xbox 360 care la vremea cand au facut modarea nu se asteptau la preturile actuale si la accesibilitatea care pe care o avem acum pe siturile externe, la preturi convenabile. O data modata consola nu mai ai ce sa faci decat sa iti astepti banul, asta e acuma ne riscam. Ahh si scuze pentru aceasta agitatie creata.

13. #53 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eu zi sa respiram sa ne calmam..si sa asteptam,sa nu ne mai atacam,suntem o comunitate aici
    as rade foarte tare daca dupa toata tevatura de aici,nimeni sa nu isi ia ban..
    o sa fac un threat dedicat threat-ului asta

14. #54 SP
    Junior Member maulica's Avatar
    , tot trebuie sa dai 6 lei pe unul

De unde dai tu 6 lei pe unu ca sunt curios (eu dau numi 10)

15. #55 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Cat de simplu ii prinzi pe cei cu consolele modate : pui intrebarea cat costa un blank dual -layer si faci lista cu cei care iti raspund ))

16. #56 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Cat de simplu ii prinzi pe cei cu consolele modate : pui intrebarea cat costa un blank dual -layer si faci lista cu cei care iti raspund ))
    La naiba.. eu dadeam minim 160 lei pe un dual layer cu joc... primeam de'alea smechere cu manual si holograma dar candva au fost si ele blankuri

17. #57 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Fratilor de ce va agitati atata? Pana la urma fiecare face ce vrea cu consola lui. Mii se pare corect ca MS sa dea ban celor care au modat DVD-Drive`ul ca sa joace jocuri piratate dar nu mii se pare corect sa dai ban cuiva care si`a facut un 12v Fan Mod sa evite RROD care este o greseala totala a Microsoft`ului ca sa zic asa. Pentru ce`i care "iubesc" MS`ul asa de mult sa stiti ca e si parsiv si pentru ce`i care ii "plang" pe ce`i care isi iau ban nu va teme`ti ca fiecare stie riscurile cand modeaza.

Also pardon my Romanian

18. #58 SP
    Banned Pr3dator39's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Desi eu bani - ei mai stiu sa faca si selectie - nu-si cumpara chiar tot ce apare - ascultand podcasturi ale unor site uri dedicate jocurilor - redactorii de acolo povesteau din copilarie cum ca ei primeau jocuri (de la parinti) doar de ziua lor sau de craciun - si se documentau enorm inainte sa cumpere ceva pentru ca acel joc cumparat trebuia sa ii tina 2-3 luni sau chiar mai mult pana mai primeau unul (cu mari chinuri - de la parinti)

In RO - jocurile au fost "accesibile" datorita pirateriei - in ziua de azi la noi in tara aproape nimeni nu mai pune "pret" pe valoarea unui joc (ca si valoare de piata, economica) -
    Cam in aceiasi situatie ca si ei sunt si eu ... trebuie sa ma documentez, inainte sa cumpar si nu vreau sa imi modez consola sincer ...

19. #59 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Nu inteleg ce tot atatea discuti ca baneaza ca nu baneaza. Fratilor daca va-ti modat consola nu va mai plangeti ca o sa luati ban. Sau cel mai bine mai cumparati o consola pe care nu o modati si jucati pe live fara probleme.

20. #60 SP
    Junior Member dj.unicu's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Nu inteleg ce tot atatea discuti ca baneaza ca nu baneaza. Fratilor daca va-ti modat consola nu va mai plangeti ca o sa luati ban. Sau cel mai bine mai cumparati o consola pe care nu o modati si jucati pe live fara probleme.
    Exact asa o sa fac eu daca ma baneza de pe live...cumpar o noua consola pe care ma joc jocuri originale pe live si pe asta modata o folosesc pentru jocuri "de alea"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast