Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Little Big Planet 2 anuntat

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Little Big Planet 2 anuntat

Game Informer reprezinta una dintre cele mai mari publicatii de specilitate din lume. In numarul din Iunie acestia vor prezenta Gears of War 3, dar au si o mica surpriza: Little Big Planet 2. Se pare ca nou numar deja a ajuns in mainile cuiva si ca aceasta persoana ne-a oferit deja primele informatii despre joc. Sa incepem cu inceputul. Little Big Planet a fost extraordinar datorita posibilitatii de a creea nivele, in LBP2 aceasta posibilitate va fi dusa la extrem. Acum ne putem creea propriul joc, chiar daca e vorba de un shooter, RPG sau un RTS stil Command and Conquer. Putem crea vehicule, un comportament specific personajului, muzica, HUD... putem sa avem un joc. Media Molecule nu mai pune accentul pe platforming, LBP2 fiind mai mult o platforma prin intermediul careia vor fi create jocuri. DLCurile pentru LBP vor fi compatibile cu al doilea joc al seriei, iar cel din urma va aduce cateva gadget-uri interesante cum ar fi un grappling hook.

Mai multe detalii aici.
    Attached Images Attached Images 938583_20070516_screen003.jpg

2. #2 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    wow suna dea dreptul impresionant

3. #3 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Amazing !
    Deci o sa putem juca nivele din LBP si in LBP2 ?
    O sa fie super, dar cred ca o sa fie foarte dificil sa creezi un nivel.

4. #4 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Super tare! Primul producator care iti banii pentru a-ti da posibilitatea sa-ti faci tu singur jocul !

Glumesc, ideea mi se pare de fapt interesanta.

5. #5 SP
    Member Payutzu's Avatar
    si eu cand vam zis ca osa apara mati facut nebun lol

6. #6 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Si eu cand v-am zis ca o sa apara m-ati facut nebun.

*fixed

Il asteptam cu mare drag .

7. #7 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Suna foarte promitator ,un motiv in pluc sa iti cumperi un ps3 .

8. #8 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Pe multi i-am auzit "mi-am luat PS3 pt. cutare joc" si sincer nu prea ii intelegeam, dar jocuri de acest fel chiar produc o revelatie...chiar vrei o consola pt. el.

9. #9 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Stirea este interesanta dar in acelasi timp este si socanta, asta avind in vedere ca Media Molecule a sustinut sus si tare ca un sequel pentru LBP nu ar avea sens, insa iata ca marketing-ul are putere mai mare decit traditia. Vestea este buna datorita noului sistem si a libertatii pe care o vor oferi.

10. #10 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Stirea este interesanta dar in acelasi timp este si socanta, asta avind in vedere ca Media Molecule a sustinut sus si tare ca un sequel pentru LBP nu ar avea sens, insa iata ca marketing-ul are putere mai mare decit traditia. Vestea este buna datorita noului sistem si a libertatii pe care o vor oferi.
    Probabil declaratiile facute au fost inainte de a veni cu idei ce ar da relevanta unui sequel... Cred ca se refereau la un sequel classic gen grafica si fizica imbunatatite si putine lucruri noi... Din ce vad LBP2 e alt animal fata de primul...

De asemenea sunt absolut sigur ca galetile de bani ce le vor pica in cap nu au nici o legatura cu decizia de a lansa un sequel. Nope. No way...

11. #11 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Era de asteptat.

12. #12 SP
    Member drik's Avatar

13. #13 SP
    Junior Member SSharingan's Avatar
    abia astept

14. #14 SP
    Member televizor's Avatar
    Tin minte cum citeam preview-uri la primul joc si eram la fel de entuziasmat. Totusi, cu jocul in fata, nu prea m-am bagat in "the share part of the game".

15. #15 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ohh my GOD , CAN THIS BE TRUE? I NEVER IMAGINED!!!
    Sunt asa entuziasmat , nu imi pot crede ochilor , un vis devenit realitate , NOW WE SHOUD WAIT IT IN SHOPS
    Fratee... nu mai am cuvinte
    I LOVE MM :X

16. #16 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Ohh my GOD , CAN THIS BE TRUE? I NEVER IMAGINED!!!
    Sunt asa entuziasmat , nu imi pot crede ochilor , un vis devenit realitate , NOW WE SHOUD WAIT IT IN SHOPS
    Fratee... nu mai am cuvinte
    I LOVE MM :X
    ...
    Attached Images Attached Images excitement.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.