Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Zvon: Natal va costa 150$

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Natal va costa 150$

Sunt sigur ca ati auzit de EDGE, una dintre cele mai cunoscute publicatii din industria gaming-ului. In acelasi timp, sunt convins ca va aduceti aminte cine ne-a oferit primele informatii despre Gears of War 3, informatii care s-au si adeverit. In caz ca nu stiti, e timpul sa aflati: o sursa de incredere a celor de la EDGE. Aceasta sursa mai arunca o bomba: Natal va costa 149$. Da, Project Natal pe care ne asteptam sa-l vedem la un pret de aproximativ 50�, va costa aproximativ 100� sau 120�. Acesta va fi distribuit si impreuna cu Xbox 360 Arcade, iar acest pachet va avea un pret de 300$ ( �207 / �243), adica va costa cat costa acum un Xbox 360 Elite in magazine, versiunea superioara a consolei. EDGE ne ofera si data de lansare: 26 Octombrie 2010, dar aceasta s-ar putea schimba. In caz ca nu va place denumirea exista si o veste buna, vom afla numele final al acestui controller la E3. Microsoft se asteapta la vanzari extraordinare, de care ma cam indoiesc avand in vedere pretul foarte mare si mult mai mare decat al concurentei ( PS Move va costa mai putin de 100$ si va include un joc).
    Attached Images Attached Images xbox-360-project-natal_1.jpg

2. #2 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    cand o sa se trezeasca cu praf in ochi de la concurenta o sa sara imediat si ms reduceri sau ceva jocuri doar pt. natal.
    asta e sigur (cred lol).

3. #3 SP
    Senior Member tray's Avatar
    sa asteptam e3

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt curios daca la E3 vom vedea si ceva Natal playable... si nu ma refer aici la "demo"-uri cu bilute si balonase...

5. #5 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    "Microsoft se asteapta la vanzari extraordinare"
    cred ca e un pic exagerat
    oricum 150 $ (care la noi la colt (domo / altex / etc) se va ridica pe la 200) e un pic cam multicel pentru "un controller" care are sa-si dovedeasca renumele creat. (nu prea cred ca va fi asa de "awesome" precum vor ei sa-l prezinte)
    anyhu sa speram ca singurul motiv pentru care mi-am luat xbox (adica acest "thing") sa nu fie un mare flop

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by deimien View Post
    "Microsoft se asteapta la vanzari extraordinare"
    cred ca e un pic exagerat
    oricum 150 $ (care la noi la colt (domo / altex / etc) se va ridica pe la 200) e un pic cam multicel pentru "un controller" care are sa-si dovedeasca renumele creat. (nu prea cred ca va fi asa de "awesome" precum vor ei sa-l prezinte)
    anyhu sa speram ca singurul motiv pentru care mi-am luat xbox (adica acest "thing") sa nu fie un mare flop
    Nu stiu cat de exagerat e. Acest reprezentant sau ce-o fi el a spus ca Microsoft se asteapta sa vanda multe milioane in primul an si sa atraga multi non-gameri.

7. #7 SP
    Junior Member Landa13's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    cand o sa se trezeasca cu praf in ochi de la concurenta o sa sara imediat si ms reduceri sau ceva jocuri doar pt. natal.
    asta e sigur (cred lol).

Pai e normal. Primii care vor cumpara Natal vor fi cei care au fost lasati de concept astfel vor achita oricat se cere pe el, deci bani la greu. Abia apoi dupa ce impresa de novelty va disparea se vor modifica si preturile.

Off-topic: Este o stire noua despre Natal deci brace yourselves caci vin valuri de "ps move nu e mai bun doarece sony copiaza nintendo wii" etc etc

8. #8 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    ))))))))))))))))))))))))))))))) dude prea tare
    "ps move nu e mai bun doarece sony copiaza nintendo wii" etc etc

9. #9 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    cam piperat pretul ... 150 de dolari numai camera ? sau camera + joc ? Ca daca o sa fie 150 de dolari camera mai poti sa pui inca 50 de dolari pentru un joc sau doua . Dar cum a spus si nightprowler , sigur o sa ieftineasca cei de la microsoft pretul Natal-ului daca se vor simtii ameninanti de accesoriul celor de la Sony .(dupaia sigur o sa mai ieftineasca si cei de la sony un pic si tot asa )

10. #10 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu stiu de ce am impresia ca din razboiul motion controllerelor Microsoft vor iesi destul de sifonati.

11. #11 SP
    Member Xbox's Avatar
    tinand cont ca e criza .. e un pret prea exagerat chiar si pt cei de la Microsoft .. infine pe ei poate nu ii intereseaza criza

12. #12 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    cand am auzit prima data de project natal am fost impresionat apoi cand am vazut acele joculetze cu bilutze vorba lui monky am avut un gol in stomac nu ma astept la cine stie ce si e mai bn asa k sa nu fiu dezamagit, cam piperat pretzul

13. #13 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    marea problema fata de manerele alea de la PS o sa fie realizarea urmaririi cat mai fluide a miscarilor.
    o camera care capteaza ceva are mai multe sanse de "fail" decat doua manetute cu care dai prin aer, si care pana la urma vor fi poate cu ceva peste controlul celor de la nintendo, avand in vedere ca e tehnologie mai bine implementata datorita timpului cand e scoasa pe piata fata de cea de la wii (dar si aici, cred ).

14. #14 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    era de asteptat sa aibe un pret asa de mare, pana la urma e o noua tehnologie, putem spune chiar un prototip. probabil ca nu va fi perfect, insa cred cu adevarat ca va avea succes. sa fim sinceri acesta e viitorul pana la urma, no controller, e un pas spre viitor, chiar un experiment. pe cand sony nu aduce nimic nou in aceasta ecuatia ci urmeaza o reteta de succes, e adevarat ca au imbunatatit tehnologia de acea va avea un succes aproape garantat.

o mica sugestie, nu mai luati totul ca o competitie. sunt 2 tehnologii diferite, 2 perspective diferite asupra viitorului. cine iese castigator din aceasta ecuatie? simplu, gamerul obisnuit (adica noi).

15. #15 SP
    Bleah... eu inca sper sa nu fie asta viitorul.

16. #16 SP
    Junior Member Landa13's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Bleah... eu inca sper sa nu fie asta viitorul.

+1

17. #17 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Milo ma sperie Daca inebuneste si vrea sa ma omoare
    Oricum ,din cate am auzit natal are un timp de raspuns destul de mare ,deci poate peste cativa ani o sa avem un "No controller" adevarat

18. #18 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Eu l-as face pe Milo sa se simta prost.

I-as zice " haha, you're just a computer generated freak ! You don't have a woman, you don't have parents... Where are your friends ? I know i'm not one of them. I dare you to kill yourself. I dare you, i double dare you Motherfunker "

19. #19 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    AndRewqp PlayStation Eye Toy (Ps eye sau cum ii zice ) era un prototip si la vremea sa era tehnologie noua . Cei de la MS doar au imbunatatit controller-ul exact cum fac si cei de la Sony la PS Move . Iar Ps Eye a fost unul dintre cele mai vandute jocuri pt ps2 (al 20lea cel mai vandut parca ? ) Asa ca nu poti sa spui ca cei de la MS merg la risc cu Natal-ul . Camera celor de la sony s-a vandut asa de bine fara prea multa reclama , iti dai seama cum o sa se vanda Natal-ul ? (atata a fost laudat si atatea trailere au fost oferite incat ar fi imposibil sa nu se vanda cateva milioane de exemplare in primele luni de lansare ) . Asta e parerea mea : Ps eye toy a fost in 2003 tehnologie noua in stadiul de prototic iar Natal-ul e o versiune imbunatatita a acestuia . Orice ar fi , o sa se vanda foarte bine , la fel ca si toate celelalte motion controllere .(people like that s#!t )

20. #20 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Deci nu. Nu pot sa cred. Chiar vi se pare scump la 150$ ? Eu m-as fi asteptat la minim, dar MINIM 200 dolari, poate chiar 250-300. De ce ? Pai hai sa vedem...
    -cat costa un simplu controller wireless (nou, sigilat, original Microsoft) ?
    -cat costa un rahat de adaptor wireless pt XBOX 360 ?
    -cat costa un simplu cablu vga (tot asa - (nou, sigilat, original Microsoft) ?

Oameni buni, accesoriile (simple sau complexe) au fost si vor fi tot timpul SCUMPE. De acolo si din jocuri isi scot producatorii banii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast