Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 16 of 16

Thread: Zvon: ICO Collection se lanseaza in 2011

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: ICO Collection se lanseaza in 2011

In primul rand, priviti totul ca pe un zvon, ICO Collection nu a fost anuntat inca sau cel putin eu nu am vazut nimic in acest sens. VG247 ne raporteaza ca TheSixthAxis a aflat ceva de Team ICO Collection si ca acest pachet va fi lansat la inceputul lui 2011. Da stiu, ar putea fi grozav, pacat ca nu e oficial, inca. Team ICO Collection ar fi al doilea joc de acest gen care isi face aparitia pe PS3, primul fiind GOW Collection. Pachetul ar urma sa includa ICO, joc lansat in 2002 pentru PS2, si Shadow of the Collosus, joc lansat in 2006 pentru PS2. ICO Collection va avea grafica remasterizata in rezolutie Full HD, probabil si ceva AA. Din pacate vine si o veste proasta, daca acest pachet va fi lansat in 2011, probabil ca si The Last Guardian va fi lansat tot in 2011.
    Attached Images Attached Images shadow-colossus-shadow-colossus-1280x720.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    sa speram ca nu e doar un zvon si ca vom avea cu adevarat Ico Collection . Pentru mine ar fi un must buy . SotC mi-a placut la nebunie si parca l-as mai juca odata iar Ico nu am avut ocazia sa il joc dar am auzit doar cuvinte de lauda legate de acesta .

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca scot ICO si Shadow of the Collosus refacute in FullHD, mai imi cumpar inca un PS3 ! Asta da veste buna, chiar daca ramane pe 2011... Sper insa ca nu e doar un zvon. Oricum cred ca vom afla mai multe detalii la E3... fingers crossed

4. #4 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Woooow!! A must buy!

5. #5 SP
    Member taz@'s Avatar
    holly f***....am citit titlul & i jizzed in my pants

mai mult ca sigur o sa se lanseze,avand in vedere ca The Last Guardian apare in 2011(posibil);o sa fie exact ca in cazul god of war....abia astept!

6. #6 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    OMG!
    My wish was granted.
    Acum pot sa mor linistit

7. #7 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    omg, cat ma pot oftica ca mi-am vandut ps3-ul
    ma batea gandul sa incerc un xbox, dar acum ca ma uit mai atent, ar fi o decizie chiar urata din partea mea, cum sa renunt la asa minunatii de jocuri ? ah, abia astept sa imi iau din nou o furie neagra

8. #8 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu am jucat niciun joc din serie (am ales xbox nu ps2) insa din cate am citit si am auzit de la voi jocul promite mult.

9. #9 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Ar fi mare pacat sa nu apara, asa jocuri merita jucate de orice fel gamer.

10. #10 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Shadow of the Collosus inca este cel mai original joc care l-am jucat pana acuma, sincer nu cred ca mai exista un joc care sa fie atat de original de cand s-a lansat Donkey Kong incoace. Daca vestea asta este adevarata cred ca va fi si picatura care imi umple lista cu motive sa cumpar un PS3.

11. #11 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar

cinstiti...dar zgarciti

Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Ar fi mare pacat sa nu apara, asa jocuri merita jucate de orice fel gamer.

Dar daca tot se apuca sa remasterizeze si agita atat apele......sa mai bage si ei 1-2 colossi in plus! Ca nu le cade "Wacom-ul".

12. #12 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ar trebui schimbat si story-ul si ar schimba jocul. Ei iti dau ocazia sa joci jocurile alea pe PS3, fara sa schimbe nimic.

13. #13 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Pai ar fi perfect daca ar lucra ceva mai mult la detalii, adica God of War 1 ( remasterizat ) in unele locuri e destul de prost realizat, spre deosebire de God of War 2. Ar pica perfect daca s-ar lansa inainte de The Last Guardian, exact ca si God of War Collection inainte de God of War 3 - te introduce in ritm.

14. #14 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    Daca se lucreaza "ceva mai mult la detalii"?
    Hmmmm......pai in cazul asta e ca si cum l-ar face de la zero. Nu mai bine il faceau din nou si ii puneau titlul SOTC II ?
    Aceeasi truda e, fie intervii masiv sa "repari" probleme fundamentale, de substrat-fie refaci de la zero totul. Am ajuns sa-i invatam noi pe chinezi cum sa nu piarda timpul aiurea si sa se dedice unor scopuri mai precise.
    Oricum, per ansamblu e un joc de nota 10+ ! (al III-lea colos cred ca e cel mai tare/reprezentativ dintre toti).

15. #15 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    La fel cum au facut in Gow Collection. Din pacate si acolo sunt unele momente in care Kratos parca a fost creat cu toporu'.
    Attached Images Attached Images god-war-collection-20091106022205220.jpg god-war-collection-20091106022249390.jpg

16. #16 SP
    Member drik's Avatar
    Pentru ca sunt aceleasi modele. Iar modelele sunt pt ps2. Get over it, ai GoW 1&2 pe PS3.

Intre timp: Eurogamer a emulat in HD Ico si SotC pentru un mic hint de cum ar arata pe PS3.

ICO and Shadow of the Colossus emulated in HD | DigitalFoundry

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.