Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: ICO Collection pe Amazon

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

ICO Collection pe Amazon

Un mare absent de la E3-ul din acest an a fost Last Guardian, noul joc al Team ICO. Acesta nu a fost singurul lucru omis de Sony, pe aceasta lista fiind cateva nume importante. Totusi sa ramanem in zona Team ICO care, conform unor zvonuri aparute pe internet, lucreaza la ICO Collection, un pachet care va include versiunile remasterizate ale Shadow of the Colossus si ICO. VG247 a primit acum ceva timp o confirmare a existentei acestui joc, iar in aceasta dimineata am aflat ca Sony vrea sa lanseze mai multe jocuri de acest gen. Pentru cei care vor mai mult, mai vine o confirmare de la Amazon France. Retailer-ul listeaza ICO Collection pentru o lansare in Iunie 2011 la un pret de 69.99E, un pret putin cam mare. Pe langa pret mai vine o veste proasta, lansarea din Iunie insemnand ca pana atunci nu vom vedea pe rafturile magazinelor The Last Guardian.

Imaginea este din Last Guardian, urmatorul joc din seria ICO.
    Attached Images Attached Images 2cgofuu.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Iunie 2011 ? Destul de tarziu ... eu ma asteptam la decembrie 2010 . Ca sa nu zicem ca pretul e destul de piperat . I mean what the hell ...GoW collection cand a aparut cu cat se vindea ? cu siguranta nu cu 70 de euro . Si inca ceva : se pare ca vom vedea si la anu la E3 video-uri cu " The last guardian "

3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    De ce The Last Guardian nu se poate lansa inainte? Doar nu va fi si el cuprins in Collection.

4. #4 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    WTF?69.99€ pentru ceva care nu este deloc nou? GOW Collection era 39,99€ ^^

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Si Kinect are pret fictiv si neconfirmat pe Amazon. Unde mai pui ca toate jocurile neconfirmate vin cu pretul default de 70 de EUR. E un fel de standard la ei daca va uitati atent si la alte titluri care nu au release date inca.

Si nici macar nu se stie ce cuprinde colectia... deci pana la urma nu cred ca ar trebui decat sa privim partea pozitiva a lucrurilor si anume faptul ca exista un Team Ico Collection la care poti sa faci preorder.

6. #6 SP
    Member angellicus's Avatar
    Hmm...sper ca nu ai spoil-at jocul cu imaginea aia...
    Oricum. i-am aratat unei prietene, care nu are nici o tangeta cu gaming-ul, jocul, iar ea a spus:" Wow, it's so cute! It will, probably, die, you know!" Our firendship ended abruptly!

7. #7 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    De ce The Last Guardian nu se poate lansa inainte? Doar nu va fi si el cuprins in Collection.
    Banuim ca cei de la Team Ico vor urma exemplul celor de la Sony si ca vor lansa aceasta colectie inainte de a lansa adevaratul joc "barosan" . Ar putea fi o strategie sa convinga "noi venitii" cam de ce ar putea fi in stare Team Ico si le-ar da tema de gandire daca se merita sau nu sa cumpere "The Last Guardian "

8. #8 SP
    Pai stai asa.. ca in Europa a iesit Collectors la o luna dupa ce a iesit GoW3 deci daca e sa urmeze exemplul Sony atunci The Last Guardian se lanseaza in Mai 2011

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Pai stai asa.. ca in Europa a iesit Collectors la o luna dupa ce a iesit GoW3 deci daca e sa urmeze exemplul Sony atunci The Last Guardian se lanseaza in Mai 2011
    nu am stiut asta . Oricum ca de obicei americanii sunt cei mai importanti . Daca vor japonezii sau europenii un joc lansat mai repede in America , ei bine atunci trebuie sa comande din SUA . Noroc ca ps3-ul e region free .
    Sincer nu stiu de ce au lansat asa tarziu GoW collection in Europa . In Asia intelegeam ...da asa

10. #10 SP
    Member Atrium's Avatar
    Bine ca o sa apara. Ce-i drept cam piperat pretul anticipat dar eu unul nu cred ca va fi chiar asa de mare. De mult asteptam vestea ca o sa apara SOTC pe PS3. Sunt un maaaaare fan

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Iunie 2011 ? Destul de tarziu ... eu ma asteptam la decembrie 2010 . Ca sa nu zicem ca pretul e destul de piperat . I mean what the hell ...GoW collection cand a aparut cu cat se vindea ? cu siguranta nu cu 70 de euro . Si inca ceva : se pare ca vom vedea si la anu la E3 video-uri cu " The last guardian "
    GoW Collection a fost 40$/E

Quote Originally Posted by Mika View Post
    Teoretic un joc de acest tip este facut pentru a atrage atentia publicului catre noul titlu, dar si pentru a oferi ocazia sa joci/rejoci aceste titluri inainte de lansarea ultimului joc.

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Teoretic un joc de acest tip este facut pentru a atrage atentia publicului catre noul titlu, dar si pentru a oferi ocazia sa joci/rejoci aceste titluri inainte de lansarea ultimului joc.
    Pai si atunci de ce in Europa GOW Collection a iesit dupa GoW3?

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Pai si atunci de ce in Europa GOW Collection a iesit dupa GoW3?
    Vorbeam de prima lansare a jocului, editie pe care am jucat-o majoritatea. Atat timp cat PS3ul e region free, nu cred ca intereseaza pe cineva de pe acest forum daca in Europa se lanseaza mai tarziu.

14. #14 SP
    Member weriwulf's Avatar
    waiting for it!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.