Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: XBMC Atlantis e final !

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    XBMC Atlantis e final !

    La 3 luni de la inceperea beta testingului, dupa ce mai bine de 425 de tickete de suport au fost rezolvate, cel mai bun media center pentru Xbox a ajuns la o forma finala, numita XBMC Atlantis 8.10 (sau rev16144). Asa cum spuneam, XBMC nu mai este un media center exclusiv consolei Xbox, deci puteti sa descarcati si versiunea pentru PC, Linux, Mac. XBMC pentru mine reprezinta nu doar un simplu media center software, ci dovada ca se poate munci la un proiect free mai bine de 4 ani atunci cand ai o echipa formidabila si suportul consolistilor.

    De aici puteti descarca versiunile de PC, Mac, Linux, etc: XBMC Media Center | Downloads for Mac, Windows and Linux iar aici puteti gasi versiunea pentru Xbox: T3CH XBMC BINARY RELEASES / DOWNLOADS for XBOX, Latest SVN = 2008-11-13 rev16144 : I AIM TO MISBEHAVE. Enjoy !
    Attached Images Attached Images xbmc_final.jpg

  2. #2 SP
    Member leggollas11's Avatar
    probabil cea mai buna veste pe ziua de azi.

  3. #3 SP
    Junior Member Cristy28's Avatar
    chiar ca cea mai buna veste pe ziua de azi

  4. #4 SP
    Junior Member mitzaodx's Avatar
    din cate stiam si eu xbmc era intradevar exclusiv xbox, oficial. Tot in mod oficial puteai descarca o varianta speciala pentru pc, mai exact pentru linux ca sa poti crea teme pentru versiunea de xbox. In mod neoficial puteai sa descarci niste variante pentru windows dar erau pline de buguri. Acum din ce am aflat este varianta oficiala pentru windows.... descarc chiar acum sa testez... poate merge mai bine.

    Am testat si este la fel de buggy. Merge greu, cu toate ca setez sa fie fullscreen, imi porneste in fereastra. Crapa in mijlocul filmelor. Nu ii vad rostul ca o aplicatie de sine statatoare... mai ales ca media center cum domne sa crape aplicatia in mijlocul filmelor?
    Aparent pt pc-uri, ceva cu mai putine bug-uri, multe teme si foarte customizabil: Team Mediaportal, bineinteles gratuit.

    PS: sorry dar timpul alocat edit-ului a expirat.

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    mitzaodx: oficial pentru xbox ? XBMC-ul nu a fost niciodata oferit "oficial" tocmai pentru ca nu are licenta. De-aceea pe Xbox nu ruleaza (si probabil nu va rula niciodata) decat pe consola modata.

    Iar versiunea de Windows era la fel de "oficiala", ceea ce se putea downloada fiind un SVN build conceput pentru skinneri, si nu pentru a-l folosi (de aceea nici nu stia sa foloseasca OpenGL, hardware access, etc).

    Singura versiune oficiala era versiunea de Linux.

    Si dupa ce am lamurit cu versiunile "oficiale", era si normal sa apara probleme la buildul de PC. Asta pt. ca acolo este un PORT si nu are acces 100% hardware. Not yet anyway. Si cu toate acestea la mine e 100% stable, porneste in full screen. Totul in 1920x1080. Fara crapat. Esti sigur ca nu folosesti vre-un skin buggy sau nu ai probleme cu PC-ul ? (XBMC bazandu-se foarte mult pe placa video, procesarea video facandu-se cu ajutorul sau)

  6. #6 SP
    Member leggollas11's Avatar
    mitzaodx.... prietene eu inca nu am trecut la versiunea finala.... am inca o versiune beta instalata... care merge nemaipomenit... fara crash`uri.... fara bug`uri... doar cu mici lipsuri care se pot trece cu vederea... lipsuri care banuiesc ca au fost umplute in versiunea finala... oricum, din cate am testat eu (si am testat multe) e cel mai bun media player full.package (cu tot cu driverele lui).

  7. #7 SP
    Junior Member Cristy28's Avatar
    am incercat si eu versiunea pusa de Monky pt pc si mi se pare foarte ok,imi place la nebunie,numai cu asta ascult muzica acum,si nu am nici o problema,chiar daca am pc mai prost se misca bine,dar se mai agata pe ici pe colo,de apreciat efortul celor care au creat XBMC

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai dati-le un picut de timp... pt. PC inca nu e optimizat 100%. Eu chiar ma mir ca au lansat finalul atat de repede. Cred ca vroiau sa prinda si ei Craciunul fericiti. E totusi un produs 100% free.

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    XBMC Final 9.04 "Babylon" este disponibil la download ! XBMC acum poate rula pe XBOX, Apple TV, Mac OS X (Tiger, Leopard. Intel-x86, PowerPC), Windows (XP, Vista), Linux (Ubuntu PPA), si poate fi downloadat si ca versiune bootabila Live CD/USB distribution (XBMC Live). Il puteti downloada de aici: XBMC for Mac OS X, Windows and Linux | Download iar buildurile de XBOX de-aici: T3CH XBMC BINARY RELEASES / DOWNLOADS for XBOX, Latest SVN = 2009-05-01 rev19856 : I AIM TO MISBEHAVE

    Among the many new features in XBMC 9.04 is PPC (PowerPC) support for Mac OS X, VDPAU (NVIDIA GPU Hardware Accelerated Video Decoding for Linux), updated Codecs, new Karaoke features, more Media Info Scrapers, improved FanArt support, and of course enhancements to the XBMC Skinning Framework making it even more flexible and powerful. For the full list of what is new in this version of XBMC please see the 9.04 milestone on trac.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. XBMC - Xbox Media Center By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 98 Last Post: 26-12-2014, 21:51
  2. XBMC 12 Frodo a fost finalizat! By MonkY in forum Tech News
    Replies: 6 Last Post: 03-02-2013, 19:47
  3. XBMC + Linux Media Center = GeeXBoX By MonkY in forum Tech News
    Replies: 0 Last Post: 23-09-2012, 09:36
  4. XBMC Atlantis Beta 1 lansat la apa By MonkY in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 12-10-2008, 01:37
  5. XBMC SVN rev15026 updatate 19 August By MonkY in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 20-08-2008, 17:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts