Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 48

Thread: Lansarea Prince of Persia in Romania

1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

Lansarea Prince of Persia in Romania

Ubisoft Romania a stabilit lansarea noului joc, Prince of Persia, pe data de 12 Iunie 2010, la orele 16:00, la sediul magazinului CEL. Noul titlu produs de studioul Ubisoft, va putea fi testat pe PC atat cat si pe console. Participantii la eveniment pot castiga o placa de baza Intel DX58SO atat cat si multe alte premii, desigur pe langa copia promotionala a jocului. Adresa magazinului CEL este Str. Ernest Juvara 18, Etaj 2, Sector 6 - zona Cotroceni. Sa speram ca ne vom putea intalni mai multi cu ocazia acestui eveniment...

Attached Images Attached Images prince_of_persia1.jpg prince_of_persia2.jpg prince_of_persia3.jpg prince_of_persia4.jpg

2. #2 SP
    UberDude Honord's Avatar
    aleluia ! chiar ma intrebam cand apare anuntu asta odata! SEE YA GUYS THERE!

3. #3 SP
    Member dilibau666's Avatar
    sa fiti sigur ca o sa vin! am terminat demult vers de psp si abia astept sa o iau pe cea de ps3 dar mai are putin de asteptat ca dehh e cu bani

4. #4 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Nice, daca voi avea timp voi da o tura pe acolo.
    Sa vezi ce imbulzeala o sa fie acolo...

5. #5 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by Csander View Post
    Sa vezi ce imbulzeala o sa fie acolo...
    Ce bine ar fi daca ai avea dreptate...de cele mai multe ori sunt aceleasi fete cunoscute ,majoritatea de pe la o revista/site....
    Whatever sper sa ne intalnim la lansare

6. #6 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Eu vin la sigur!

7. #7 SP
    Member zempty's Avatar
    Sper sa vin si io , la lansare la Conviction am avut treaba cu scoala , sper sa ajung ca este si aproape .

8. #8 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Hai sa facem echipa CG, care vine?

9. #9 SP
    nu cumva e o mica greseala?e 11 iunie nu?Prince of Persia: The Forgotten Sands ™ | Ubisoft

P.S.laule io vin sigur deci baga-ma in carti...

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by dilibau666 View Post
    nu cumva e o mica greseala?e 11 iunie nu?Prince of Persia: The Forgotten Sands ™ | Ubisoft

P.S.laule io vin sigur deci baga-ma in carti...
    Ubisoft Romania e ca de obicei... prin nori. naz a scris corect... si in comunicatul oficial scrie la fel, pe cand pe cel.ro scrie in alt fel.
    Am deosebita placere sa anunt lansarea oficiala in Romania a jocului Prince of Persia: The Forgotten Sands, eveniment festiv ce va avea loc sambata, 12 iunie, de la orele 16:00. Festivitatea este organizata la sediul magazinului virtual www.cel.ro situate la adresa Str. Ernest Juvara 18 , Etaj 2, Sector 6 (zona Cotroceni). Alaturi de mine, gazda evenimentului va fi Anda Dragnuta, redactor IT Files. Mai multe detalii legate de accesul la locul de desfasurare al evenimentului, despre concursuri si premii gasiti in comunicatul de presa atasat. Ca de obicei rugamintea mea este sa publicati stirea cat mai repede pentru a informa publicul.
    Eu zic sa dati un call la cel.ro si sa intrebati inainte. E mai safe

11. #11 SP
    pai asta o sa si fac main dimineatza ...multzam monky-ule prompt ca de obicei

12. #12 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by dilibau666 View Post
    pai asta o sa si fac main dimineatza ...multzam monky-ule prompt ca de obicei
    Sa ne informezi si pe noi care e treaba

13. #13 SP
    EVIDENT ca va informez....ca doar tare bine mi-ar prinde un printz pt ps3 free

14. #14 SP
    Junior Member n3mur1t0r's Avatar
    Vad ca acum au corectat si pe cel.ro, e pe 12 iunie, numai la ca ei scrie ora 18:00 in loc de ora 16:00. Am sunat la ei, domnisoara credea ca am gresit numaru si habar n-avea de lansare. M-a pus pe hold vreo juma de ora dupa care am inchis eu.

15. #15 SP
    naz
    Quote Originally Posted by n3mur1t0r View Post
    Vad ca acum au corectat si pe cel.ro, e pe 12 iunie, numai la ca ei scrie ora 18:00 in loc de ora 16:00. Am sunat la ei, domnisoara credea ca am gresit numaru si habar n-avea de lansare. M-a pus pe hold vreo juma de ora dupa care am inchis eu.
    Sunt amețiți rău de tot, poate are cineva drum p�nă la CEL să vorbească cu un director/ organizator, ce să știe secretara...
    Cel mai bine e să mergeți la 16.00, dacă ajungi �nainte nu-i bai, dar dacă ajungi după este egal cu 0

16. #16 SP
    Anda Drăgnuţă (author) a zis: S�mbătă, 12 iunie, ora 16. Citatul tău vine dintr-o informare mai veche, c�nd ziua, ora şi locul nu erau definitiv stabilite. Comunicatul de faţă vine direct de la Ubisoft, aşa că nu se pune sub semnul �ntrebării validitatea datei.

17. #17 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Anda Drăgnuţă (author) a zis: S�mbătă, 12 iunie, ora 16. Citatul tău vine dintr-o informare mai veche, c�nd ziua, ora şi locul nu erau definitiv stabilite. Comunicatul de faţă vine direct de la Ubisoft, aşa că nu se pune sub semnul �ntrebării validitatea datei.
    �nseamnă că articolul are informațiile corecte, totuși nu strică un telefon..

18. #18 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu voi fi acolo la 17:45! Daca va incepe mai devreme si nu la data anuntata oficial pe pagina celor de la CEL nu-mi va parea rau, traim in Romania nu?!

19. #19 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Eu voi fi acolo la 17:45! Daca va incepe mai devreme si nu la data anuntata oficial pe pagina celor de la CEL nu-mi va parea rau, traim in Romania nu?!
    Probabil o sa ajungi la sfarsitul evenimentului ,iti spun sigur ca incepe la ora 16:00,cei de la Cel.ro sunt mai imprastiati .

20. #20 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Sa nu nimeriti la Techgsm daca va duceti la etajul 2 , e singura firma de pe acel etaj.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast