OMG OMG ..... De abea astept nu mai am cuvinte...
Tin minte ca atunci cand aveam 8-9 ani ne strangeam vreo 3-4 si incepeam sa jucam MK4 in 2 ( pe ture ) pana ni se facea mila de tastatura... Am mai vazut MK-uri de atunci, dar nici unul nu ma atras ca MK4, desi aratau mai bine. So, sa speram ca se va ridica la asteptarile tuturor.
Sper sa nu inceapa iar cu "Babality" si alte chestii "oh look i can be a funny game too". Get serious, pls ! No Batgirls, Wonderwomen si alte pisicute...
Wow!
Are un feeling de MK II si Ultimate
Pana apare jocul va invit online la lupte epice de MK II (Kreust79)
Off topic: Stie cineva cum functioneaza PSN Ranks Points? Joc doar de vre-o 3 saptamani si de 2 saptamani nu mai cresc in rating deloc chiar daca bat tipi care sunt in top 50
Jocul copilariei mele... (what the hell si acum sunt copil)
A must buy for me! Vreau sa-i vad pe Scorpion, Liu Kang si Goro! :X
deci teasarul ala este pur si simplu unul din cele mai tari din ce am vazut vreodata
nu am mai simtit atat entuziasm pt un joc de ceva vreme
promite foarte multe din mortalul pe care cu totii il iubim
...poate in romania , unde acest gen (fighting) se situeaza undeva la coada. Din cate am citit pe forumurile straine , site-uri de specialitate multa lume asteapta cu nerabdare acest titlu. Dupa parerea mea mk9 va atrage si fanii vechi ai seriei care au renuntat de cand mk a trecut pe 3d
ps. ma ingrijoreaza faptul ca nu prea am vazut blood... sa fi fost cenzurat teaser-ul
![]()
da , in romania. la romani m-am referit, oricum daca jocul se intoarce la origini dupa cum au spus va fi un succes garantat. referitor la sange , au spus ca va fi fff violent, sper sa fie atat de violent incat sa ma sperii in asa hal incat sa ma faca sa scuip in san
![]()
Din trailer pot spune ca arata super , but you'll never know until you play it...Mortal Kombat Trilogy a fost pentru mine cel mai reusit si inca este cel mai reusit joc MK deoarece fiecare jucator avea seriile lui de pumni si de picioare .fiecare avea stilul lui si diferea foarte mult de la un jucator la altul( ceea ce facea ca in caz de jucai la perfectie cu un jucator , daca il schimbai imediat nu aveai aceiasi indemanare deoarece combinatiile erau altele).La celelalte serii de MK toti jucatorii loveau cu pumnul si cu piciorul exact la fel ceea ce mi s-a parut foarte dezamagitor.
In ultimul trailer aparut am observat ca incep sa se intoarca la ce am vazut frumos la seriile MK ..si anume la originalitatea fiecarui jucator.
Subscriu si eu 5uNNy la MKT. Poate facem o petitie si o sa apara online Trilogy-ul... Cum ar fi oare? Oustanding!!!
Bookmarks