Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 45

Thread: Kinect si protectie Anti-RRoD

  1. #21 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    care e faza cu mufa ptr kinect? nu se poate instala kinect pe consolele actuale?
    Ba da. Doar ca mai ai un cablu in plus pe langa consola.

  2. #22 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Din "pacate" in Romania vor fi obligati sa dea garantie 2 ani... pt. ca asa e legislatia. Bine, ca legislatia nu prea spune cum se procedeaza cu produse care nu se vand oficial
    Produsul nu se vinde oficial dpdv M$, adica ei nu acorda in .ro suportul pe care il acorda in alte tari (unde 360 se vinde oficial). Dpdv al legislatiei comerciale romanesti produsul se vinde cat se poate de oficial in .ro, si pe aceasta baza se acorda garantia de 2 ani (norma EU, mi se pare).

  3. #23 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    aici trebuie facuta diferenta. oficial inseamna ca e importata de undeva si pusa la vanzare respectand normele legislatiei din Romania. ce ati fi vrut voi sa insemne ar fi fost ceva de genul importator/distribuitor care sa actioneze ca reprezentant legal al MS in Romania sau chiar MS sa faca asta printr-o divizie proprie a MS Romania....ceea ce nu se intampla.....insa asta nu inseamna ca gameshop sau altii care vand legal au importat consolele pe naspa. oricum, nu stiu cu ce v-ar incalzi daca MS Romania ar importa console cand oricum nu e live. am totusi o intrebare. citi dintre voi ar renunta la gamertagu de acum ca sa-si faca unul nou, cu adresa de romania?

  4. #24 SP
    Junior Member Mirciulikkk's Avatar
    Un video misto:


    Si din description:
    I am an good xbox fanboy and have 4 Xbox 360 which ever versions they released. So I was playing Call of duty modern warfare 2 for 1 hour then suddenly started to show this lines on my screen. Oops Microsoft making an 2 in 1 chip wasen't an good idea basically microsoft built GPU and CPU in one chip and suddenly started to overheat. I aren't bragging but I want to show the consumers that Microsoft still aven't fix the problem of overheating and no need to upgrade.
    Nu sunt sigur daca respectivul are o problema cu televizorul sau cu sistemul... El spune ca sistemul s-a supraincalzit...

  5. #25 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    N-a mai fost postat decat de vreo 3 ori, anyhow vad ca cei mai ingrijorati sunt tocmai cei care nici macar nu o sa cumpere aceasta consola, it's kind of you guys.

  6. #26 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    fratilor, voi trebuie sa intelegeti un lucru mare si clar. pozele alea cu supraincalzirea au fost facute ca un fel de "gluma". consola nu are cum sa ajunga la asemenea temperaturi stand pe masa, ruland jocuri, decat daca i se blocheaza ventilatia.

  7. #27 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    E mai greu de inteles cand ai ochelari de cal...3D

  8. #28 SP
    Member Mircea's Avatar
    suntem in secolul 21 si ei inca aur amas pe chestia cu two AA batteries la remote controll..like wtf? mai bine s-ar lauda cu un feature de built in battery .....nush...ca sony de exemplu ...decat sa vanda gogosi publicului care sigur pun suflet si incredere si mai imbogateste Microsoft cu ceva banuti muuuuuuuulti ))...si totul pentru ce....ca se poate moda.....be smart play original

  9. #29 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Eu sunt total ok cu bateriile. Le schimb la 2-3 saptamani de joc. Baterii IKEA

    Sa fie asta singura problema a X360 (respectiv singurul avantaj Sony) si bine ar fi...

  10. #30 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Daca punem semnul "=" intre probleme 360 si avantaje Sony inseamna ca ori lucram pentru "gigantul japonez" or trebuie sa rasucim mult spre stanga potentiometrul fanboismului.

    Ziceam si io.

  11. #31 SP
    Member Mircea's Avatar
    vroiam sa subliniez altceva....si cred k avantajele sony ps3 sunt discutate destul pe alte thread-uri....nu merita sa ne deviem de la subiect ...mi-am dat si eu cu postul pana la urma se aplica regula ca la masini : cea mai buna masina e aia pe care o ai

  12. #32 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Multumim Mircea pt. contributie !

  13. #33 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    Update: Microsoft responded saying the price for Kinect is still not final.

    sursa: IGN.com

  14. #34 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by deimien View Post
    Update: Microsoft responded saying the price for Kinect is still not final.

    sursa: IGN.com
    Poate mai scad din pret

  15. #35 SP
    Member weriwulf's Avatar
    RROD - to be or not to be...not to be

  16. #36 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by mosorwvlad View Post
    Ce aduce mai multi bani ? o consola care tine 10 ani ? sau o consola care are termen de garantie 1 an si ea se strica de 2 ori pe an ?
    O consola care te tine 10 ani ofc.
    Una care se strica de 2 ori pe an si are garantie 1 an nu se va vinde. Simplu.
    De ce crezi ca au bagat repede Microsoft 3 ani garantie pe 360-ul normal? Cand au vazut failure rate-ul crezi ca isi mai permiteau sa lase 1 an? Uite aici istoria garantiei 360-ului legata de RROD:

    - Sept 2006, Microsoft offered free repairs for Xbox 360 consoles manufactured before 01.01.2006 due to "higher than usual number of units coming in for repair."

    - Dec 2006, Microsoft extends the Xbox 360 warranty to a full year. Customers who had already paid for repair service were mailed checks for the full repair costs by Microsoft

    - In April 2007, the company decided to bulk up its warranty services by offering free shipping for consoles in and out of warranty. Microsoft also announced that customers who sent in consoles under warranty would receive an additional 90 days of warranty service -- in addition, consoles that were sent in for service when out of warranty would be returned with a fresh one-year repair warranty.

    - July 2007, Microsoft extends the warranty to 3 years for system affected by the RROD issue.
    As a result of this new warrant, the publisher said it will report a $1.05 billion to $1.15 billion charge to its earnings for the quarter ended June 30, 2007.

    Any console that suffers the aforementioned failure in any territory the 360 is sold can be returned to Microsoft for repair for free, because the warranty also includes shipping charges


    Oricum nu RROD e problema versinii noi. Cu noua versiune, Microsoft spera sa scada failure rate-ul. Daca nu, o sa bage iar garantie de 3 ani. Sau pac, consola noua. Sursa

  17. #37 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Asta cu discurile e ce-a mai mare tampenie posibila. Si un CD-ROM de calculator daca il iei in mana si il inclini cand are disc in el si ruleaza la viteza mare face tot la fel. E ceva foarte normal pentru ca e distanta foarte mica intre disc si laser la citire si e greu sa se adapteze cand e miscat brusc.

  18. #38 SP
    Member Mircea's Avatar
    ,,Oricum nu RROD e problema versinii noi. Cu noua versiune, Microsoft spera sa scada failure rate-ul. Daca nu, o sa bage iar garantie de 3 ani. Sau pac, consola noua. ,,

    dupa mine astia fac teste pe banii publici .ar trebui sa inlocuiasca cuvantul ,,spera,, cu ,,trebuie,,

  19. #39 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea20 View Post
    ,,Oricum nu RROD e problema versinii noi. Cu noua versiune, Microsoft spera sa scada failure rate-ul. Daca nu, o sa bage iar garantie de 3 ani. Sau pac, consola noua. ,,

    dupa mine astia fac teste pe banii publici .ar trebui sa inlocuiasca cuvantul ,,spera,, cu ,,trebuie,,
    Nu, nu sunt bani publici; M$ nu testeaza console pe banii pe care ii platesc contribuabilii la bugetul de stat ca taxe si impozite, nici pe cei care vin din imprumuturi externe/fonduri structurale (astia fiind, de exemplu, bani publici in orice tara din lume ). Daca testeaza ceva o fac pe banii lor (sau ai cumparatorilor, eventual).

  20. #40 SP
    Member Mircea's Avatar
    ma refeream pe banii cumparatorilor k pe banii lor in nici un caz ...k nu sunt prosti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts