Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 45 of 45

Thread: Kinect si protectie Anti-RRoD

1. #41 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    O companie gen M$ are ditamai sectia de R&D pt. teste, pana "arunca" produsele pe piata. Nu cred ca vin cu un produs alcatuit de niste baieti de la ei de-acolo si il dau magazinelor sa-l vanda, sa vada daca merge; nu sunt romani, pana la urma.

2. #42 SP
    Member Mircea's Avatar
    atunci ma intreb de ce au dat-o asa in bara cu rrod-ul la xbox360 daca tot au ditamai sectia...poate sunt angajati romani acolo....akum incep sa se lege treburile ... in fine...poate o nimeresc bine tura asta.....succese din partea mea

3. #43 SP
    Eu am scris ca testeaza produsele; insa, intr-o companie, se fac niste assessment-uri in functie de rezultatele testelor astora. In putine cuvinte, daca in urma assessment-urilor compania considera ca merita sa scoata pe piata un produs imperfect, dar care va aduce profit in ciuda unei failure rate mari, ii va da drumul pe piata.

Repet, in foarte putine cuvinte si simplificata mult, asta este explicatia rrod-ului la 360. Daca lumea (si ma refer aici la un numar suficient de utilizatori incat sa produca un impact considerabil asupra profiturilor M$ din vanzarea de 360 si domeniile conexe - XBL, accesorii, etc.) se oprea pur si simplu din cumparat 360-uri si trecea pe ps3 sau pe wii, M$ i-ar fi bagat in priza pe cei de la R&D mult mai mult decat pana acum pentru a veni cu o solutie.

Neintamplandu-se asta, au preferat sa astepte pana la lansarea Kinect pentru a veni cu asa-zisa rezolvare la rrod prin modelele slim (spun "asa-zisa" pentru ca slim-ul este un model updatat, lansat pe piata cand a considerat Marketing VP ca ar fi mai bine pentru guess what - tot pentru vanzari, nu doar o rezolvare a rrod-ului, pur si simplu).

4. #44 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Wow, cate discutii despre o functie pe care oricum cred ca o vom intalni o data la 2 luni cand ne vom juca cu consola in prosoape. Noroc ca mai apare cate un membru sa ne lumineze pe noi toti cu comentariile.

De ce discutam 3 pagini despre o functie aproape inutila?

5. #45 SP
    Pai, pentru ca e un forum, nu? Besides, ce vezi tu ca inutil pentru altcineva poate fi deal breaker.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Bookmarks