Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: PS3 in sfarsit profitabil

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

PS3 in sfarsit profitabil

Shuhei Yoshida, presedinte la Sony's Worldwide Studios, a declarat intr-un interviu acordat celor de la IGN ca PS3 a devenit in sfarsit o consola profitabila. Daca inainte pierdeau sume importante de bani cu fiecare consola vanduta, de la aparitia noului model Slim, Sony castiga bani de pe urma consolelor vandute. Acesta a mai declarat ca nu planuiesc sa scada pretul consolei in viitorul apropiat.

Iata ce a declarat Shuhei Yoshida: "This year is the first time that we are able to cover the cost of the PlayStation 3. We aren't making huge money from hardware, but we aren't bleeding like we used to. When we bring the cost of hardware down, we are looking at opportunities to adjust prices if we believe that will increase demand. At the moment, we are trying to catch up our production."
    Attached Images Attached Images vzdnb5.png

2. #2 SP
    Member angellicus's Avatar
    Glad to hear that...They deserve it!

3. #3 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    "We aren't making huge money from hardware, but we aren't bleeding like we used to."
    tot respectul ca reusit

4. #4 SP
    Banned Mafioso's Avatar
    da, dar cand Microsoft va lansa Kinectul fii sigur ca preturile la PS3 vor scadea dramatic

5. #5 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    sau nu.. ps are ps move..

6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Mafioso View Post
    da, dar cand Microsoft va lansa Kinectul fii sigur ca preturile la PS3 vor scadea dramatic
    de unde stii tu acest lucru? daca domnul Shuhei Yoshida a declarat ca pretul nu va scadea pentru o buna perioada de timp si ca ar trebui sa ne obisnuim cu el, ce te face pe tine sa zici ca va scadea? citeste sa vezi cine e domnul acesta Shuhei Yoshida - Wikia Gaming - Walkthroughs, games, guides, and more

7. #7 SP
    Man, tu ai mai luat o data ban, pentru fanboyism! Chill! It doesn't really matter! Bravo lor!

8. #8 SP
    Member weriwulf's Avatar
    At last, merita!

9. #9 SP
    Banned Mafioso's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    Man, tu ai mai luat o data ban, pentru fanboyism! Chill! It doesn't really matter! Bravo lor!
    e doar o parerea dea mea, nu trebuie sa sari asa, timpul isi va spune cuvantul si ai sa-mi dai dreptate atunci

10. #10 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Pretul la care se vinde o consola PS3 la ora actuala este mai foarte decent (daca ne gandim ca ofera si bluray player).
    Mafioso noi stim ca te doare ca ps3-ul nu se poate moda, dar asta este. Inca astept si eu o poza la coltul da rai cu jocurile tale si nu cu ciorapii. Inca sunt ferm convins ca esti un mare "pirat".

11. #11 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    mmda . cred ca am gasit melodia preferata a lu mafioso (si totodata "regula sa de aur" ) aaaargh

si nu te teme . Nu o sa se ieftineasca prea curand consola (chestia asta s-a intamplat deja prin noiembrie/decembrie anu trecut si nu cred ca o sa o mai faca prea curand ) .

12. #12 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Laurentiu a pus foarte bine problema, o consola care este si un blu-ray player 2.0 si inca da clasa multor BD-DVD playere de pe piata la un pret de 13 milioane mi se pare un mare plus. Cat despre Kinect si Move acestea sunt niste add-onuri care mai aduc cativa banuti in buzunarele Microsoft respectiv Sony, niciun dintre cele 2 produse nu reprezinta,dupa parerea mea, o mare revolutie in domeniu, mai degraba ele trebuie privite ca o evolutie.

13. #13 SP
    Member tudort's Avatar
    @GuCOZA
    Nici ca puteam spune mai bine !

14. #14 SP
    Banned Mafioso's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Pretul la care se vinde o consola PS3 la ora actuala este mai foarte decent (daca ne gandim ca ofera si bluray player).
    Mafioso noi stim ca te doare ca ps3-ul nu se poate moda, dar asta este. Inca astept si eu o poza la coltul da rai cu jocurile tale si nu cu ciorapii. Inca sunt ferm convins ca esti un mare "pirat".
    Man acolo nu erau ciorapi, erau 20 de dvd-uri cu jocuri si nu stiu daca am voie sa postez poze cu dvd-uri pirat, si da am consola modata nu stiu ce relevanta ar avea, e lucrul meu si fac ce vreau cu el

da, dar cand Microsoft va lansa Kinectul fii sigur ca preturilevanzarile la PS3 vor scadea dramatic
    Vroiam sa zic vanzarile la PS3 nu preturile

15. #15 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Man, fa un bine la toti si lasa'ne in amaru nostru !

16. #16 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    o sa scada pretul la carne pentru ca soia acum are un nou ambalaj si ofera 0.1% mai mult !

ce legatura are UN ACCESORIU, cu vanzarea consolelor? cati vor fi cei care vor cumpara o anumita consola pentru a folosi fie kinect fie ps move? 0.001% dintre cumparatori, deci n-are rost sa intri in polemici.

17. #17 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    deci n-are rost sa intri in polemici
    Dar de ce sa nu intre, e forum.
    Si de cand a fi fanboy a ceva a e un rau in sine si ar trebui sa fie pedepsit (vezi amenintarea cu 'ban-ul')???

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Dar de ce sa nu intre, e forum.
    Si de cand a fi fanboy a ceva a e un rau in sine si ar trebui sa fie pedepsit (vezi amenintarea cu 'ban-ul')???
    O polemica presupune argumentare, nu "datul cu parerea"!
    In plus, fanboyism-ul presupune flaming automat - and this forum has a zero tolerance for flaming...

19. #19 SP
    Junior Member Namikaze Minato's Avatar
    sper totusi sa scada cat mai rpd preturile ca altfel nu imi iau unu prea curand

20. #20 SP
    Member Mircea's Avatar
    ma bucur pentru ei.... sunt rasplatiti acum pentru ce au oferit...AND KEEP IT UNMODED TO MAKE THE DIFFERENCE!!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast