Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: NFS: Hot Pursuit detaliat

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

NFS: Hot Pursuit detaliat

Se pare ca 23 Iulie va fi o zi plina de informatii. Dupa un bundle pentru Xbox 360 si detalierea jocului Infamous 2, vin detaliile si pentru noul NFS, Hot Pursuit. Atat politia, cat si cealalta tabara vor avea arme. Politia va putea folosi tehnologii ca EMP pentru oprirea fugarilor, in timp ce acestia vor putea distrage atentia politie cu o alta masina. Jocul ofera mai mult de 150 de mile de drum, destul de mult in comparatie cu alte jocuri ale seriei sau cu Burnout Paradise. Destul de putin daca-l comparam cu Test Drive Unlimited, dar si cu partea a doua a seriei. Raliurile online vor avea pana la 8 jucatori, 7 masini de politie aflate in urmarire sau o masina de politie pentru cei 7 fugari. In toate modurile ( online sau offline) va exista un sistem de ranking care va aduce masini noi. Cele 2 cariere vor fi diferite, inclusiv masinile fiind diferite. Inainte de start nu va exista ecran de loading, ci un filmulet introductiv. Need for Speed: Hot Pursuit se va lansa pe 18 Noiembrie.
    Attached Images Attached Images 65116d1276775687-need-speed-hot-pursuit-nfs_hot_pursuit_e3_screen_action_6.jpg

2. #2 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Din informatii, trailere si poze pare sa fie arcade-ul toamnei si o intoarcere a seriei la elementele care au facut-o celebra.

3. #3 SP
    Banned nurv's Avatar
    E lucrat de Criterion, taticii Burnout... n-are cum sa dezamageasca. Imi plac nebuniile de acest gen - Burnout / Motorstorm o sa fie tare de tot jocul. Bineinteles, pentru cine prefera arcade. N-am iubit mai niciodata simulatoarele.

4. #4 SP
    Junior Member KRATOS7's Avatar
    din poze si din trailere este un joc minunat,sa speram ca asa va fi si cand va fi final

5. #5 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ok din poze si trailere am vazut numai urmariri cu politie. dar cum ramane cu cursa propriu-zisa? totusi e un "racing" game nu "cop-chasing" game

6. #6 SP
    Banned nurv's Avatar
    Criterion au stiut sa faca un joc sa arate bine si sa aiba o actiune exploziva. Nu prea ai timp sa respiri in Burnout, de ce ne-ar ierta la jocu asta?

Bro, eagle-eye, ce face chestia aia din avataru tau, reguleaza croisantu?

7. #7 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    E o placinta of some sort si n-o reguleaza, ii face masaj :-"

8. #8 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    ok din poze si trailere am vazut numai urmariri cu politie. dar cum ramane cu cursa propriu-zisa? totusi e un "racing" game nu "cop-chasing" game
    Si eu sper ca macar online sa poti sa joci curse fara politie. Chiar sa joci tot timpul doar cu politie...nu suna foarte bine

9. #9 SP
    Junior Member Iulian Lavric's Avatar
    dar acest nfs nu este facut de EA games ca toate celelalte???

10. #10 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pai NU ! E facut de Criterion.

11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Seria este publicata de EA, jocurile au fost facute pana acum de Black Box, EA Montreal, EA Shanghai, Slighty Mad si cel din toamna va fi facut de Criterion.

12. #12 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Merita jucat pare mai bun decat nfs shift.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks