NU ai inteles ce vreau sa zic,eu ma refeream la vesnica problema RROD.Nu ca Jasper nu ar exista.
NU ai inteles ce vreau sa zic,eu ma refeream la vesnica problema RROD.Nu ca Jasper nu ar exista.
da sunt si eu curios cand or sa apara pt ca saptamana asta vreau sa imi iau un xbox, si as mai putea sa astept daca stiu ca se v-or ieftini sau v-or fi noi promotii de sarbatori, sau daca apare Jasper.
sa nu crezi ca jasperu` o sa scape complet de problema... poti sa cumperi azi un jasper si peste 3 luni sa afli ca si ele mor la fel de usor ca celelalte.. cum tratezi garantia tine numai de tine... dar in cazul acestei console.. nu e de jucat.
Pai cred ca in jur de o luna maxim doua va fi si la noi si am sperante ca jasper ne va scapa de rrod daca se intampla asta imi voi cumpara un nou 360.
XBL Support in Ro? E doar o dorinta nebuna exprimata pe forum sau chiar s`a anuntat ceva oficial pt 09?
Ma tem ca o sa avem lansare Xbox oficiala in Romania cand vor termina de lansat in toate tarile Africane... sau eventual va deveni oficial Xbox 360 in Romania cand va fi lansat Xbox 720 in lume![]()
Asta ar insemna ca trebuie sa desfaci cutia, nu? Doar privind cutia nu cred ca vezi 12.1A pe ea, nu?
Bookmarks