Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 18 of 18

Thread: Warner anunta Batman: Arkham City

1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

Warner anunta Batman: Arkham City

Warner tocmai ce a anuntat o data vaga de aparitie a sequel-ului primului joc Batman: Arkham Asylum si anume Batman: Arkham City. Jocul va fi lansat in toamna anului 2011 pentru Xbox 360, Playstation 3 si PC. Revista GameInformer ne arata cateva imagini ale jocului in care il putem vedea pe Batman alaturi de Catwoman. Aceste imagini dezvaluiesc oare un nou mod co-op sau doar o bataie apriga intre cei doi ? .. pisicuta va prima mea alegere
    Attached Images Attached Images bat2-1280.jpg bat1-1280.jpg bat600.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    3 words: BRING. IT. ON !

3. #3 SP
    Member tsuby's Avatar
    3 words: YEY YEY YEY Can't f*kin wait! :X
    Sa vedeti ce o sa se dea Omu' Negru la pisicuta

PS: Nu prea imi place titlul. Am vazut undeva o lista cu titlurile posibile si asta nu mi se pare asa de inspirat fata de altele prezente pe acea lista. Long live Betsy ... Oh,Batsy**

4. #4 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Co-op would be amazing

5. #5 SP
    naz
    Titlul este bun, sper ca de data asta sa ne scoata la plimbare si de pe insula, sau sa fie doar in oras (dupa cum sugereaza titlul).

6. #6 SP
    Member slabunator's Avatar
    In benzile desenate, Arkham Asylum e la periferia orasului Gotham. Iar in Batman AA, azilul se afla pe o insula conectata printr-un pod la orasul Gotham.
    Titlul Batman Arkham City e aiurea la prima vedere, probabil ales din considerente de marketing. De asemenea, ar putea fii vorba de un setting in care directorul spitalului, Dr Arkham, s-a ticnit , a dat drumu la baietii veseli si a pus stapanire pe oras, in final schimband-ui numele in Arkham City.
    Acum, astea-s mai putin importante, sa fie bun jocul.

7. #7 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    hell yes...

8. #8 SP
    Member Xbox's Avatar
    doamne ce antebrat are ... :X:X , am jucat jocul asta de 2 ore cap coada doar pt cum arata batman

9. #9 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Xbox View Post
    doar pt cum arata batman
    Aoleu, ma sperii .. te refereai la primul joc, nu ?

10. #10 SP
    Logo-ul oficial:
    Attached Images Attached Images batman_arkham_city_logo.jpg

11. #11 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    In sfarsit noi informatii

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ma bucur ca am inceput sa vad jocuri bune cu eroii din benzile desenate... Batman Arkham Asylum l-am terminat cu sufletul la gura... de-abia astept continuarea. Sunt sigur ca au inteles ce ne place. Sper sa nu-l strice "gustul succesului". Si poate or invata si cei care-si bat joc de Spiderman in continuu cum e cu jocurile bune. De Iron Man nu mai zic...

13. #13 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...Si poate or invata si cei care-si bat joc de Spiderman in continuu cum e cu jocurile bune. De Iron Man nu mai zic...
    Cred ca Shatered Dimensions va merita toti banii cat despre Ironman nu stiu ce sa zic , mie nu mi-a placut nici primul , nici al doilea joc...Filmele au fost prea grozave...jocurile deloc

Cum ar fi un costum alb in loc de cel "armored" cu care sa joci la chalenge-uri ?

14. #14 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Quote Originally Posted by slabunator View Post
    In benzile desenate, Arkham Asylum e la periferia orasului Gotham. Iar in Batman AA, azilul se afla pe o insula conectata printr-un pod la orasul Gotham.
    Titlul Batman Arkham City e aiurea la prima vedere, probabil ales din considerente de marketing. De asemenea, ar putea fii vorba de un setting in care directorul spitalului, Dr Arkham, s-a ticnit , a dat drumu la baietii veseli si a pus stapanire pe oras, in final schimband-ui numele in Arkham City.
    Acum, astea-s mai putin importante, sa fie bun jocul.
    Ii spune asa deoarece este inspirat din seria de comics No Man's Land, in care Arkham-ul vechi este demolat de Bane, iar acesta este mutat intr-un cartier retras din Gotham.

Pacat ca apare abia in 2011 ((

15. #15 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Xbox View Post
    doamne ce antebrat are ... :X:X , am jucat jocul asta de 2 ore cap coada doar pt cum arata batman

Eu vroiam sa zic de fundicul pisicutei, dar fiecare cu ce-i place...

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by ReLLicK View Post
    Cred ca Shatered Dimensions va merita toti banii cat despre Ironman nu stiu ce sa zic , mie nu mi-a placut nici primul , nici al doilea joc...Filmele au fost prea grozave...jocurile deloc

Cum ar fi un costum alb in loc de cel "armored" cu care sa joci la chalenge-uri ?
    Eu sunt aproape sigur ca nici Shattered Dimensions nu va reusi sa indrepte seria Spiderman care e de mult pe o panta descendenta.

Un costum alb la challenge-uri ar fi un pic cam gay.

17. #17 SP
    UberDude Honord's Avatar
    The Awesome game is Awesome

18. #18 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Asa tarziu????????????

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.